Ana Sayfa  |  Site Haritası  |  Forum  |  Chat
‹ Anasayfaya geri dön  |  Sivaslilar.net  |  Sivastuning.com
Sivasspor

Hoşgeldiniz
Zurück   SivasSpor.com - Yiğidoların Özgür Sesi > Taraftarlar Bölümü > Taraftar

Taraftar SivasSpor Taraftarı hakkında yorumlar

Seçenekler Arama Stil

Cevap: Stadyumda yine rezalet!
Alt 10.11.2013, 17:02   #21
A.Turan Korkmaz
Usta Yiğido

A.Turan Korkmaz - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

777 Mesajına 1.838 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 687 A.Turan Korkmaz FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR
Standart Cevap: Stadyumda yine rezalet!

Bu maçta yaşanılan iki durumu anlatayım. Maçın 10.dakikası falandı galiba. Yaşlıca bir emmi, Vip tribününde arkamdaki sıraya güç bela yaklaşarak koltukta oturana biletini gösterip o koltuğun kendi yeri olduğunu, boşaltmasını istedi. Genç kalkmaya yanaşmadı, küfürler etti babası yaşındaki adama, yumruklaşmaya kalktı. Emmi'ye nereli olduğunu bile sordu, o da 20-30 senedir maçlara geldiğini söyledi, neyse sonra genç 'sohranarak' beş on sıra ilerdeki yerine gitti, oradakini kaldırıp oturdu.
Burada dikkati çeken asıl şey şudur. Tribünün o kısmında bu gencin 15-20 tane arkadaşı vardı. Şimdi ben ya da başkası olaya müdahil olsak, hacemmiyi kayırsak, derhal tribün ikiye bölünecek ve kavga başlayacaktı. Ucu nereye varacağı belli olmayan ... Sağduyu bu kez galip geldi ama tribünlerde ne zaman bir hareketlenme görsem neden ve nasıl olduğunu artık tahmin ediyorum.
İkinci olay şudur: 2-1 öne geçtikten sonra '... duk mu?' küfürlü tezahüratını buradaki çağrılara rağmen ısrarla bu maçtada yaptıran bir taraftar grubu, bununla yetinmedi, maç bittikten sonra maratonda çember oluşturmuş, rakip taraftara dönük hareketlerine devam ediyorlardı. Maç bitmiş,kazanmışsın,rakibin zaten yenilmiş, daha niye uğraşırsın, rakip tribün oturduğu koltukları kırsa yaksa kime ne faydası dokunacak bu işin?
Bu iki meseleden bence ilki, taraftar kültürümüzü bireysel anlamda geliştirmemiz gerektiğini, ikincisi de taraftar gruplarının katedecek daha yollarının olduğunu gösteriyor. Bunları gündeme getirerek, tartışarak, ortak akılla, başka Sivas ve Sivasspor olmadığını bilerek çözeceğiz.
A.Turan Korkmaz isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Bu Konuda A.Turan Korkmaz'a Teşekkür Eden Üyelerimiz...
Alt 10.11.2013, 19:58   #22
kngal yiğido
Acemi Yiğido

28 Mesajına 40 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 432 kngal yiğido FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR

Lafi uzatmayin yeni sıtadımızda rahatca ulaşırsın
kngal yiğido isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 10.11.2013, 21:56   #23
hoğuz
Yiğido

90 Mesajına 146 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 434 hoğuz FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR

Alıntı:
EsEnTePeLi Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster
Abi stad dolmuş maçı yenmişiz tamam sonuna kadar haklısın ama şimdi ne yeri ne zamanı. Galibiyetin tadını çıkarın
kardeşim bu yorum hiç olmamış ! kazanıyoruz sorun yok, ama millet neden maça gitmiyorsunuz diye sorduğunda; cevap bu ! vurdumduymaz bir milletiz kimse zaten koltuğunda oturmuyor ! bjk,fb,gs stadlarında en az 25-30 bin kişi var kimse çekirdek çitlemeye gitmiyor maça, oralarda kimseye ''git kendi koltuğuna otur'' diyemiyorsun zaten ama Sivas maçlarını 8-10 bine oynuyor ve millet sadece çekirdek yiyor ! herkes ''önce keyfim'' diyor. Bu rezalete artık dur demelı ve BİLETSİZ GİRENLERE HUKUKİ İŞLEM UYGULANMALI !!!
hoğuz isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 10.11.2013, 22:12   #24
Rallim58
Gast

Alıntı:
hoğuz Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster

...............

Bu rezalete artık dur demelı ve BİLETSİZ GİRENLERE HUKUKİ İŞLEM UYGULANMALI !!!
Hiç kimse elini kolunu sallayarak içeri girmiyor, giremez...

İçeri biletsiz alınıyorsa bunun tek müsebbibi "kapıda görev yapan güvenlik görevlileridir"...

Dün yiğenimin arkadaşı olan bir güvenlik görevlisinin emanet olarak kombineyi istemesine karşılık kombineyi veren yiğenime ise olmadık şekilde çok kızdığımı paylaşmak istedim...

Biz nasıl sezon başından ücret ödüyorsak veya herkes bilet alıp geliyorsa, 5 liralık veya 10 liralık bilet almayan o kişi stada gelmesin daha hayırlı (biletsizler yüzünden kulübe milyonlarca ceza gelecek, yazık değil mi? kulübe)...
Alt 10.11.2013, 22:22   #25
hoğuz
Yiğido

90 Mesajına 146 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 434 hoğuz FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR

Alıntı:
Rallim58 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster
Hiç kimse elini kolunu sallayarak içeri girmiyor, giremez...

İçeri biletsiz alınıyorsa bunun tek müsebbibi "kapıda görev yapan güvenlik görevlileridir"...
Abi gözümün önünde 3'er 5'er içeri alındılar. Taraftar olduğunu sanan çapulcular güvenlikçileri tehdit ediyorlar gerekirse bıçak göstermekten çekinmiyorlar. Yapılması gereken tek şey stadların güvenliğini polislere devretmektir . Özel güvenlikçiler bu görevi layıkıyla yerine getiremiyor !

Ben 15 lira verip sırada bekliyorum , arkadaşlar 50 kişilik taraftar grubuyla güvenliğe baskı yapıp kapı açtırıyorlar...

Sonra neden merdiven boşlukları dolu ? ee dolu olur tabi !
hoğuz isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 10.11.2013, 22:29   #26
Külhan
Usta Yiğido

292 Mesajına 447 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 580 Külhan FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR

Ben bu elestirilere pek inanamiyorum herne Zaman vaktinden önce vardi isem rahat kendi yerimi bulub oturdum hic kimsede bana ne yapiyorsun demedi ama bazi guruplar varki tam mac basladiktan sonra baskin ediyor yok benim yerim surda idi yok benim yerim orasi olamaz isin yoksa ugras inib cikarken bizlerinde görüsüne mani oluyorlar sinirin tepene cikiyor ama yasabir cekiyoruz.
Külhan isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 10.11.2013, 22:50   #27
baru
Acemi Yiğido

22 Mesajına 38 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 477 baru FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR

maçı bursalı arkadaslarımla izledim.Maçtan önce biz sizleri kardeş takım gibi görürüz dedim.Ama maçın belli bölümlerinde bursaya küfür edilmeye başlayınca yüzüm kızardı.Bikaç kendini bilmez yapıyo siz bakmayın dedim ama yutturamadım çünkü tüm stad hep bir agızdan küfrediyordu.Bu küfür olayı bize çok düşman kazandırır.Yakışmadı vesselam.
baru isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 10.11.2013, 22:59   #28
baru
Acemi Yiğido

22 Mesajına 38 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 477 baru FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR

Burda bazı mesajları görünce donakalıyorum.Adam kız arkadaşıyla maça gelmiş suçlu çıkmış.Buldugun yerde izleseydin diyen de var erken gelseydin diyen de.Bu düşünce yapısı olunca başkasının koltuklarını işgal eden ve kalkmamak için kavgayı göze alan eşkıyalar da kendinde herşeyi yapma hakkını görür tabi.ne işin var kız arkadasınla maçta küfür mü dinleyeceksin maç boyu gùzel kardeşim.Bi kaç kendini bilmez memleketin adını karaya çıkarıyor.
baru isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 13.11.2013, 10:48   #29
Rallim58
Gast

Yakın bir dostumun gönderdiği fotoğrafı paylaşmak istedim...

Güvenlik mesajlaşma ile meşgul iken, müdahalede dahi bulunmaması dikkat çekmiş. Millet, birbirini çiğneyerek gidiyor geliyor, adım atacak yer yok Güvenliğin umurunda mı?
Alt 13.11.2013, 11:00   #30
Yesil_Gozlu_17
Acemi Yiğido

Yesil_Gozlu_17 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

52 Mesajına 108 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 0 Yesil_Gozlu_17 ist zur Zeit noch ein unbeschriebenes Blatt

Ben Mac Bileti cikar cikmaz bilet alacagim hatta sivassporla uzaktan yakindan alakasi olmayan kisileri misafirim olarak 80 km yol asarak gelecem benim bilet aldigim yerlerde baska biri oturacak.Yine kibar bi vaziyetle yanina gidiyorum diyorum ki beyfendi bu 4 sira bizim yerimizi oturmusunuz kalkarmisiniz diyorum İNSAN(Demeye Sahit Lazim) BANANE oğlum Ben erken Geldim OTurdum S.....Git BAska Yere Otur Derse Siz Daha O Stada MAc izlemeye Gelirmisiniz..Hem Merdiven Boslugunda İzledigimemi YAnayim HEm Misafirlerime REZİL olduguma mi...?SİZ OLSANİZ NE YAPARSİNİZ...?
Yesil_Gozlu_17 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Yukarıdaki Mesaj için 2 Kullanıcı Yesil_Gozlu_17'a Teşekkür Ediyor...

Etiketler
rezalet, stadyumda

Seçenekler Arama
Stil