Cevap: Maçı Değerlendirelim
ÖNCELİKLE sivassporumuzu galibiyetten türü kutluyorum,gerçekten çok ihtiyacımız olan galibiyetti,hemde yıllarca bize karşı agresif oynayan ters gelen takıma karşı ,sezon başından beri kötü oynadığımızı idda eden arkadaşlara katılmıyorum,açsınlar o maçların özetelerini izlesinler,gençler maçına gelince ,rakiplerin hocaları sivassporu çözmüş ,yığıl kale önüne çanakkkale geçilmez yap,top atıfa gelincede 4 kişi baskı yap sivas gol atamaz ,gençlerin topu direkten dönmesi bizim için şansdı ,1tanede bomboş pozisyonda kaçırdılar,o dakkaya kadar sivassporun ahım şahım pozisyonu ,uzaktantan çekilmiş cılız isabetsiz şut harici pozisyonu yoktu,taaki cicinyonun ortasına kafayı dacosta çakana kadar,2.yarı gençler baskılı oynamaya çalıştı,sivasspor rolantide oynadı,gençlerin açık oynamak zorunda kalması pozisyon bulmamızı sağladı,atıfla ,burhanla,hakanla,ibrahimle inanılmaz goller kaçırdık,maçın son dakkaları bizim için stres dolu geçti,yinemi iyi oynayıp berabere kalacağız korkusu vardı ,şükürki olmadı ,belki beklediğimiz ,özlediğimiz futbolu oynamadık,ancak kötü futbolumuzla bile gençlerden iyioynadık diye düşünüyorum,r.carlosun 2.yarıya daha hareketli crintus yada ahmeti almasını beklerdim ,çok basit kart görme hastalımız bu maçtada vardı ,ertuğrulda yan toplarda çok iyiydi 1 2 pozisyonuda iyiçıkardı,atıf ,burhan,utaka biraz uyarılmalı,takımın hızını kesiyorlar
|