[size=6]yaw sende bir alemsin haaa... sana gel diyen yok.. ama gidenede mani olmaya calısma... ne diyor baslık? imkanı olupta gitmeyen!!! rahat ol... tvden daha güsel oluyor stad ama sen bunu bilmiyorsun galiba?[/size]
ben sivas şarkışladan yazıyorum.vestel maçına 8 otobüs kalkıyor kendi aracıyla gelecekler ve minübüs kiralayıp gelecekleride katarsak yaklaşık 1000 kişi şarkışladan gelecek.şahsen ben kendi aracımla 4 kişi getiriyorum.dışardaki yigidolar tv den gönül destegi versinler.ben tüm yigidolar için maçı izlemeye talibim.
slm hemso
levent kardesim bizim icinde bagir yurt disindayiz kalbimiz ama herzaman sivasta olacak ben eger turkiyede olsaydim bende sarkislada kaliyordum kesinlikle bende giderdim insaalah birgun nasip olur.
AHHHHHH AHHHHHHHHHH NERDE O GUNLER,GELMEK ICIN CANIM GIDIYOR AMA,TA CEHENNEMIN DIBINDEYIM GARDAS,BURDAN HA DEYINCE CIKIP GELINMIYORKI.GELEMEDIGIM YETMIYORMUS GIBI,BIRDE PAZAR GUNU CALISIYORUM TV DEN BILE BAKAMIYACAM,BENDE TELEFONLA DINLERIM MACI NAPIYIM.HAFTLARDIR PAZAR GUNU EVDEYIM SIVAS MACINI GOSTERNEDILER BU HAFTA CALISIYORUM MAC GOSTERIYORLAR KAFAYI YIYECEM.HAFTAYA PAZAR DA EVDEYIM KESIN GOSTERMEZLER.
NEYSE,KALBIM SIVASTA ATIYOR BEDENIM OLMASADA RUHUM TRUBUNLERDEKI YERINI ALACAK.
YIGIDO OLUNMAZ YIGIDO DOGULUR
Aynen bende kebebcida calisacagim gardas.
Allahtan sahibi arkadasim(afyonlu). Evleride dukkanlarinin ustunde. Anteni indirecek. Yani anlayacaginiz, hemcalisacagim, hemde maca bakacagim.....
gardaslar lutfen stat'i dolduralim yer gôk inlesin biz de
in$allah dualarimizla size destek olalim.Biz degil ama
kalbimiz ruhumuz sizinle.maçi stat'tan veya gurbette
olup tv den izleyecek bûtûn yigidolara selam olsun.
AMAN KALBI OLANLAR DIKKAT.
[size=6]stadın yanına itfaiyeden merdiven falan getirseler ii olur malum yetmeyecek gibi gorunuyo... vestelin sonunu herkes görmek istiyor :lol: :lol: :lol: [/size]