Sen ne diyorsun arkadaşım. Ben doktora gittim, hastalığın "kronik sivasspor.com" dedi. Çaresi dedim, günde en az 3 kez ve 5 saatten az olmamak üzere siteye girmeniz lazım dedi. Off...Offffffff...çok zor durumdayım çookkk. Ne illet hasatlıkmış bu yaw. Hay senin ellerine sağlık Rüştü gardaşım, Allah seni bildiği gibi yapsın. Bulaştırdın bize bu illet hastalığı ))) .....
YAW...İZMİRLİ YİĞİDO GARDAŞ;
ALLAH SENİ DE BİLDİĞİ GİBİ YAPSIN HE Mİ...
YAW, BU YAZINI YENİ GÖRDÜM,
HARBİDEN HOŞUMA GİTTİ.
ESPRİTÜEL VE BİR O KADAR DA OTANTİK
YAKLAŞIMIN ÇOK HOŞ OLMUŞ.
YÜZÜMDE TEBESSÜMLER OLUŞTURDUN;
SENİN DE, YÜZÜNDEN TEBESSÜMLER EKSİK OLMASIN...
Teşekkür ederim Sönmez kardeşim.. Allah hepimizin yüzünden tebessümü, gönlümüzden Sivasspor sevgisini eksik etmesin. Bu hastalık hepimizden eksik olmasın. Çaresi şampiyonluk olsun inşallah..
BENDE BAZI ARKADAŞLARGİBİ SİVASSPOR COMA BİRKÇ KEZ GİRMAZSEM KENDİMDE BİR EKSİKLİK HİSSEDİYORUM VE KENDİ KENDİME DİYORUMKİ BİR BENMİ BÖYLEYİM YOKSA TÜM TARAFTARMI TÜM TARAFTAR BENİMGİBİ DÜŞÜNDÜĞÜNÜ BURADA GÖRDÜM HER KİM VEYA KİMLER BU SİTENİN KURULUŞU İÇİN ÇALIŞTIYSA TEŞEKÜRLER
Teşekkür ederim Sönmez kardeşim.. Allah hepimizin yüzünden tebessümü, gönlümüzden Sivasspor sevgisini eksik etmesin. Bu hastalık hepimizden eksik olmasın. Çaresi şampiyonluk olsun inşallah..
GARDAŞ;
TEMENNİLERİN, TEMENNİLERİMİZDİR...
GEÇEN GÜN BEN DE DOKTORA GİTTİM:
DR...........: - ŞİKAYETİN NEDİR EVLADIM ?
SÖNMEZ...: - DR. BEY, SAĞIMA BAKIYORUM...
SİVAS, SİVASSPOR VE SİVASSPOR.COM
SOLUMA BAKIYOM... SİVASSPOR.COM
AYNAYA BAKIYOM... SİVASSPOR.COM
TAKVİME BAKIYOM...SENE 58...
AYLARDAN SİVAS, GÜNLERDEN SİVAS
SAATE BAKIYOM... YA SİVAS A 58 VAR
YA DA SİVAS I 58 GEÇİYOR...
.
.
.
DR :- YETER EVLADIM YETER...
NABZINI Bİ ÖLÇELİM BAKALIM...SIRTINI Bİ DİNLEYELİM...
ATEŞİNİ ÖLÇELİM...
- AAAA DE BAKİİİİM...
- 58 KERE AAAA DEMİŞİM...
- ÖKSÜR BAKİİİİİM...
- 58 KERE ÖKSÜRMÜŞÜM
- NABIZ : 58
- ATEŞ 58 DERECE...
.
.
.
TEŞHİS :