ARKADAŞLAR ŞİMDİ DESTEK ZAMANI...BİZ 1967 SİVASSPOR GENÇ TARAFTARLAR DERNEĞİ OLARAK açmış olduğumuz daha doğrusu sitemizdeki değerli abimiz sayın MEHMET ÇAĞLAYAN Beyin açmış olduğu KOMBİNE BİLET KAMPANYASI'na tüm yiğidoların desteğini bekliyoruz...Kendin maça gidemiyorsan maça gidecek bir Yiğidoya yardımcı ol...HAYDİ YİĞİDOLAR DESTEK VAKTİ ŞİMDİ....
BU KADARDA OLMAZ PES YANİ
bravo yönetime tebrik ediyorum, babadan oğula miras geçecek bir kombine geleneğini bu fiyat politikasıyla desteklemenizden dolayı kutluyorum, bir ay önce kadardı hangi forumda yazdım hatırlamıyorum utanarak maraton için 200 ytl maksimum demiştim ama yönetim hemşerilerimin hayrına benide aşarak gayet mütevazi bir fiyata 150 ytl ye maraton kombine fiyatı belirlemiş helal olsun, artık yiğidolar ve yiğideler bu fırsatı kaçırmazlar umarım, ayrıca kredi kartına taksit uygulamasıda bu satışları patlatacağını düşünüyorum bu konudada bir iki bankayla çalışma yaparlarsa sevinilecek bir durum ortaya çıkar, bundan iyisi şamda kayısı olur
DEGERLI ARKADASLAR SIVASSPORUMUZ ICIN
KOMBINE BILET KAMPANYAMIZA DESTEKLERINIZI BEKLIYORUZ.
BIRLIKTEN KUVVET DOGAR SIVASSPOR´UMUZA DESTEK OLALIM
FAZLA IMKANI OLMAYANLAR GRUP HALINDEDE KOMBINE ALIP YARDIM YAPABILIRLER
SIVASSPOR ICIN HEP DESTEK TAM DESTEK
DEGERLI ARKADASLAR SIVASSPORUMUZ ICIN
KOMBINE BILET KAMPANYAMIZA DESTEKLERINIZI BEKLIYORUZ.
BIRLIKTEN KUVVET DOGAR SIVASSPOR´UMUZA DESTEK OLALIM
FAZLA IMKANI OLMAYANLAR GRUP HALINDEDE KOMBINE ALIP YARDIM YAPABILIRLER
SIVASSPOR ICIN HEP DESTEK TAM DESTEK
Fiyatlar geçen seneye oranla çok ucuz Maçlara gelemeyen Yiğidoların desteğinide biz dernek olrak istiyoruz...HAYDİ YİĞİDOLAR KOMBİNE BİLET KAMPANYAMIZA DESTEĞE DEVAM EDELİM...
Sevgili kardesim Sehan kabukcu bende sivasspor dernegine 1.kombine bileti hediye etmek istiyorum fiyatlarini Euro olarak yazarsaniz cok menmun olurum bizim de canimiz SIVASSPORUN Maclarini stadta benim yerime bir yigidonun almasini istiyorum BIR SEYIRCI BIR SEYIRCI Bu SITEDE 16000 kayitli yigido var yarisi bu destegi verse bütün maclar full stadda oynanir ve de sivassporun kasasi dolar ...................BU SAYFA YANI KOMBINE BILETLERI ANA SAYFANIN BIR KÖSESINE DEVAMLI YAZILI KALSIN KI HERKES GÖRSÜN CÜNKÜ COK ÖNEMLI !!!!!!!!!!!!! Ana sayfaya girince dikkat ceksin bu siteyi kim düzenliyorsa inaninki Sivasspora en büyük iyligi o kardes yapar
Sevgili kardesim Sehan kabukcu bende sivasspor dernegine 1.kombine bileti hediye etmek istiyorum fiyatlarini Euro olarak yazarsaniz cok menmun olurum bizim de canimiz SIVASSPORUN Maclarini stadta benim yerime bir yigidonun almasini istiyorum BIR SEYIRCI BIR SEYIRCI Bu SITEDE 16000 kayitli yigido var yarisi bu destegi verse bütün maclar full stadda oynanir ve de sivassporun kasasi dolar ...................BU SAYFA YANI KOMBINE BILETLERI ANA SAYFANIN BIR KÖSESINE DEVAMLI YAZILI KALSIN KI HERKES GÖRSÜN CÜNKÜ COK ÖNEMLI !!!!!!!!!!!!! Ana sayfaya girince dikkat ceksin bu siteyi kim düzenliyorsa inaninki Sivasspora en büyük iyligi o kardes yapar
Jestinizden dolayi Tesekkürler ediyoruz.1 Kombine ca 75 €uro