Balili gibi hızlı profosyonel,Petkoviç gibi iyi bir kalecinin Sivassporda tutulması çok iyi olmuş.Ben buradan sayın başkanımız MECNUN ODYAKMAZ'ı kutluyorum.Çok güzel bir iş yapmış.
Bu haber iyi oldu ya. Balili zaten tartısamayacak kadar iyi bir oyuncu oldugunu her maçta gösteriyor. Sivasspor'a tekrar imza atmasının faydasını ilerde cok iyi görecek. Petkoviç ise bazı maclarda amatörce hareketler yapıp takımını zorlu maclarda yalnız bırakmıs olsa bile ligimizin en kaliteli kalecilerinden biridir. Petkoviç'de takımda kalmasının faydasını ilerde görecektir.
Bir binayı ayakta tutan kolonlar(direklerdir) yani benim görüşüm ...pini fekix balili ... ooo taşıyıcı kolonlardan bir tanesi ama kolon yıkıldımı bina göçer maalesef elbette s.spor bir bir zincirin halkaları ama -pini- çok özel fırsatçı-hızlı-ve bir oo kadarda acımasız eline düşme yeter ama sivasında yiğidonunda bel kemiği --belki tanju-belki şeytan- bana göre bence onun yerini dolduracak şu an futbolcu göremiyorum bazen istemeden gerek siteden guerek normal hayattan israiilli diye sivaslı dostumuz bile kınamış oysa bence PİNİ FELİX BALİLİ-canla başla hırsla azimle bu üç futbolcuda bulunması guereken her şey onda fazlasıyla mevcut bence ooooo bir 58-YİĞİDOO-SİVASLI ama maalesef biz insanlar elimizdeki değerleri kaybettikten sonra anlarız başka SİVAS yok