FRANSA STRASBOURGTAN SIVASSPORUMUZA DESTEKLER topraktan geldik topraga gidecegiz sivasli dogduk sivasli olecegiz.. eger olursem bu genc yasimda, 4 eylul mezarim olsun ,cubuklu formami sakin cikarma,olunce o forma kefenim olsun,yasiyorsam sebebi 9 harf sadece SIVASSPOR
bu arada kopya yasak ........
eger olursem bu genc yasimda, 4 eylul mezarim olsun ,cubuklu formami sakin cikarma,olunce o forma kefenim olsun,yasiyorsam sebebi 9 harf sadece SIVASSPOR
İstanbulun nüfusu yüzdeye vurulduğunda İstanbulludan çok Sivaslı oluğunu biliyorum da,hatta Türkiye genelinde de sanırım böyle bir durum söz konusu,fakat benim merak ettiğim yurtdışında ne kadar Sivaslı var?Nedenmi merak ediyorum(?) acaba sivastan çeşitli sebeplerle yıllar önce göç etmiş olan hemşerimizle hepberaber yurda şöyle bir iki haftalığına dönsek sivasa sığabilirmiyiz diye
İstanbulun nüfusu yüzdeye vurulduğunda İstanbulludan çok Sivaslı oluğunu biliyorum da,hatta Türkiye genelinde de sanırım böyle bir durum söz konusu,fakat benim merak ettiğim yurtdışında ne kadar Sivaslı var?Nedenmi merak ediyorum(?) acaba sivastan çeşitli sebeplerle yıllar önce göç etmiş olan hemşerimizle hepberaber yurda şöyle bir iki haftalığına dönsek sivasa sığabilirmiyiz diye
valla dogru soyluyon