Alıntı:
abircan Nickli Üyeden Alıntı
Sevgili yiğidolar
artık süperligdeyiz bunda kimsenin şüphesi olmasın, evet artık önemli olan bunun devamı , burada biz taraftara büyük görevler düşüyor öncelikle şuraya herkesin 4.BÜYÜK DİYE KENDİMİZİ ADLANDIRACIĞIMIZIN YEMİNİNİ EDELİM
BUNU NİÇİN BAŞLATIYORUZ BÜTÜN KAFLARDA OLUŞAN ŞABLONU YIKMAK İÇİN MADEM İDDİALIYIZ MADEM Kİ FARKLIYIZ MADEM SİVASLIYIZ VE 7 MİLYONUZ LÜTFEN HERKES HER PLATFORMDA 4. BÜYÜK OLDUĞUMUZUN VURGUSUNU YAPSIN , BIRAKIN TRABZONLU ARKADAŞLAR ALINSIN FALAN FİLAN TEPKİ VERSİNLER ZATEN İSTENENDE BU EL Mİ YAMAN BEYMİ YAMAN TÜM TÜRKİYE GÖRSÜN , MÜHİM OLAN BU POLEMİKTEN MÜMKÜN OLDUĞUNCA SİVASSPORUN ADINI DAHA ÇOK ÇAĞRIŞTIRMAK OLMALI VE TÜM TÜRKİYEYİ VE YURTDIŞINDA YAŞAYAN TÜM YİĞİDOLARIN DİKKATİNİ VE İLGİSİNİ YAŞANAN SİVASSPOR EFSANESİNE ÇEKMEK. EVET SONUÇ ŞEREFİM ÜZERİNE YEMİN EDERİMKİ BUNDAN SONRA SİVASSPOR ADINI HERYERDE 4. BÜYÜK OLARAK YANYANA KULLANACAĞIMA SEVGİLER, BAŞKA YİĞİT VARMI
A. BİRCAN
|
Utandım .
Bütün dostlarıma Sivasspor'un 2-3 yıl daha istanbul eziklerine direnebilirse bir Sivas Kalesi oluşturcağına ve anadolu taraftarları olarak Sivasspor'a destek verirsek Anadolu yeni bir büyük klüp çıkarmanın gururunu yaşayacak diyordum .
Sivasspor henüz yolun çok başında bir klüp olduğu için taraftarlık kültürünün ve realitenin oturmamasını normal görüyordum . Kimi zaman küçük düşürücü ifadeleri dahi hoş karşılıyorduk ki Sivassporun yaşadığı süreçte bu ani çıkışa paralel bir takım heyecanlı genç taraftarın durumu idrak edememesi normal sayılabilirdi .
Bu gün Anadolu takımları şampiyonluk hayalleri kurabiliyorsa sebebi nedir bir düşünün . Bu gün Sivas bile bir yıllık çıkışı sonucu ne tür ayak oyunlarıyla karşılaştı , lige çıktığı yıldan bu yana her sene şampiyonluk iddası taşıyan bir takım nelerle karşılaşmıştır i kaç tane sivas görmüştür bunuda bir düşünün . Sivasspor kimin sayesinde ikinci lige çıkmıştır ve çıkışa geçmiştir bunuda düşünün . Ama doğru , çok şey istiyorum . Bu kadar düşünebilecek kapasiteniz olsaydı utanıp yukarıdakileri yazmazdınız .
Neyse ... İster düşünme kapasitesinin sınırlılığı ister hasetlik , ister özel bir kin olsun . Biliyorum ki gerçek Sivasspor taraftarı bir gün durumu idrak edecek , darkafalıların 4. büyük hayallerini değil , kendi büyük takımını oluşturmanın adımlarını atacak .
Büyük takım taraftarı takımını sıraya koymaz . Bunu anlayamamanız gayet normal , bu kadar büyük olma hevesi taşıyıpta istanbul takımının ayaklarında olmayı kabullenmektir normal olmayan. Yani sizin Sivaslılığınızdan şüphe etmemi sağlayan detay .
Sonuçta Sivas'ın gerçekten şu ligde Trabzonspordan sonra çıkan yeni bir büyük olmasını istiyorum . Fakat böyle ya akılsızlık ya da kompleks mi olduğuna karar veremediğim üstelik insanlara kanaat aşılayan ve tarafını hedefini şaşırtan ucuz eylemleri gördükçe lanet olsun diyorum , içimdeki Sivasspor sevgisine...