Ana Sayfa  |  Site Haritası  |  Forum  |  Chat
‹ Anasayfaya geri dön  |  Sivaslilar.net  |  Sivastuning.com
Sivasspor

Hoşgeldiniz
Zurück   SivasSpor.com - Yiğidoların Özgür Sesi > Taraftarlar Bölümü > Taraftar

Taraftar SivasSpor Taraftarı hakkında yorumlar

Konu Kapatılmıştır

Seçenekler Arama Stil

--->: 4. BÜYÜK YEMİNİ
Alt 30.05.2008, 22:57   #311
fatih_bm
Yiğido

fatih_bm - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

67 Mesajına 97 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 657 fatih_bm FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR
Standart --->: 4. BÜYÜK YEMİNİ

ah busene 3. büyük oluyoduk nerdeyse ama 4. büyük olduk ama seneye daha yukarılara doğru gideceğiz.bekle bizi istanbul geliyoruz.herkes sivasta el ele verirsek önümüzdeki yıllarda çok şeyi başarabiliriz.
fatih_bm isimli Üye şimdilik offline Konumundadır  
Alt 30.05.2008, 23:02   #312
ekingölü
Tecrübeli Yiğido

ekingölü - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

98 Mesajına 132 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 739 ekingölü Maalesef Forumlarda cok az yorum yapıyor.

Alıntı:
abircan Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster
Sevgili yiğidolar
artık süperligdeyiz bunda kimsenin şüphesi olmasın, evet artık önemli olan bunun devamı , burada biz taraftara büyük görevler düşüyor öncelikle şuraya herkesin 4.BÜYÜK DİYE KENDİMİZİ ADLANDIRACIĞIMIZIN YEMİNİNİ EDELİM
BUNU NİÇİN BAŞLATIYORUZ BÜTÜN KAFLARDA OLUŞAN ŞABLONU YIKMAK İÇİN MADEM İDDİALIYIZ MADEM Kİ FARKLIYIZ MADEM SİVASLIYIZ VE 7 MİLYONUZ LÜTFEN HERKES HER PLATFORMDA 4. BÜYÜK OLDUĞUMUZUN VURGUSUNU YAPSIN , BIRAKIN TRABZONLU ARKADAŞLAR ALINSIN FALAN FİLAN TEPKİ VERSİNLER ZATEN İSTENENDE BU EL Mİ YAMAN BEYMİ YAMAN TÜM TÜRKİYE GÖRSÜN , MÜHİM OLAN BU POLEMİKTEN MÜMKÜN OLDUĞUNCA SİVASSPORUN ADINI DAHA ÇOK ÇAĞRIŞTIRMAK OLMALI VE TÜM TÜRKİYEYİ VE YURTDIŞINDA YAŞAYAN TÜM YİĞİDOLARIN DİKKATİNİ VE İLGİSİNİ YAŞANAN SİVASSPOR EFSANESİNE ÇEKMEK. EVET SONUÇ ŞEREFİM ÜZERİNE YEMİN EDERİMKİ BUNDAN SONRA SİVASSPOR ADINI HERYERDE 4. BÜYÜK OLARAK YANYANA KULLANACAĞIMA SEVGİLER, BAŞKA YİĞİT VARMI
A. BİRCAN
Abircan bütün kalbimle senin düşüncelerine katılıyorumve destekliyorum.
ekingölü isimli Üye şimdilik offline Konumundadır  
Bu Konuda ekingölü'a Teşekkür Eden Üyelerimiz...
-->: 4. BÜYÜK YEMİNİ
Alt 30.05.2008, 23:05   #313
MustafaParlak
YASAKLI ÜYE

492 Mesajına 952 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 0 MustafaParlak kann auf vieles stolz seinMustafaParlak kann auf vieles stolz seinMustafaParlak kann auf vieles stolz seinMustafaParlak kann auf vieles stolz seinMustafaParlak kann auf vieles stolz seinMustafaParlak kann auf vieles stolz seinMustafaParlak kann auf vieles stolz seinMustafaParlak kann auf vieles stolz seinMustafaParlak kann auf vieles stolz sein
Standart -->: 4. BÜYÜK YEMİNİ

ÜÇ BÜYÜK DEVRİ KAPANDI TEK BÜYÜK SİVAS.....
İTİRAZI OLAN
MustafaParlak isimli Üye şimdilik offline Konumundadır  
--->: -->: 4. BÜYÜK YEMİNİ
Alt 02.06.2008, 02:04   #314
fatih_bm
Yiğido

Standart --->: -->: 4. BÜYÜK YEMİNİ

Alıntı:
lise!mustafa Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster
İTİRAZI OLAN
İtirazım var.Sadece 3 büyük değil 4 büyük devride kapandı.
Ömür verdik yoluna vay
-->: 4. BÜYÜK YEMİNİ
Alt 02.06.2008, 02:11   #315
XXCakir58
Usta Yiğido

XXCakir58 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

574 Mesajına 790 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 935 XXCakir58 FAZLA SÖZE GEREK YOKXXCakir58 FAZLA SÖZE GEREK YOK
Standart -->: 4. BÜYÜK YEMİNİ

Asslinda büyük, kücük takim yoktur. Tek büyük Allah.
Her Takim aynidir. Oyuncular bir Insan, yani her takimda oldugu gibi.
Benim düsüncem ve kesinlikle söylüyorum büyük takim diye yoktur.
Tamam bir takimin diger takimdan daha fazla parasi ( geliri) vardir, ama bu demek degilki bnüyük takim.
XXCakir58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır  
Alt 02.06.2008, 02:20   #316
erol_58
Yiğido

erol_58 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

105 Mesajına 132 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 0 erol_58 ist zur Zeit noch ein unbeschriebenes Blatt

büyüksün sivasspor fazla söze gerek yok ölümüne sivas alayına isyan
erol_58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır  
Alt 04.06.2008, 13:37   #317
fatih_bm
Yiğido

Haydi Sivaslılar gün birlik olma zamanıdır.seneye 4. büyük olmak için elele verelim.Kombine alalım.Forma alalım.
Ömür verdik yoluna vay
Alt 08.06.2008, 10:08   #318
Antistanbul61
Yeni Yiğido

5 Mesajına 8 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 0 Antistanbul61 FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR

Alıntı:
abircan Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster
Sevgili yiğidolar
artık süperligdeyiz bunda kimsenin şüphesi olmasın, evet artık önemli olan bunun devamı , burada biz taraftara büyük görevler düşüyor öncelikle şuraya herkesin 4.BÜYÜK DİYE KENDİMİZİ ADLANDIRACIĞIMIZIN YEMİNİNİ EDELİM
BUNU NİÇİN BAŞLATIYORUZ BÜTÜN KAFLARDA OLUŞAN ŞABLONU YIKMAK İÇİN MADEM İDDİALIYIZ MADEM Kİ FARKLIYIZ MADEM SİVASLIYIZ VE 7 MİLYONUZ LÜTFEN HERKES HER PLATFORMDA 4. BÜYÜK OLDUĞUMUZUN VURGUSUNU YAPSIN , BIRAKIN TRABZONLU ARKADAŞLAR ALINSIN FALAN FİLAN TEPKİ VERSİNLER ZATEN İSTENENDE BU EL Mİ YAMAN BEYMİ YAMAN TÜM TÜRKİYE GÖRSÜN , MÜHİM OLAN BU POLEMİKTEN MÜMKÜN OLDUĞUNCA SİVASSPORUN ADINI DAHA ÇOK ÇAĞRIŞTIRMAK OLMALI VE TÜM TÜRKİYEYİ VE YURTDIŞINDA YAŞAYAN TÜM YİĞİDOLARIN DİKKATİNİ VE İLGİSİNİ YAŞANAN SİVASSPOR EFSANESİNE ÇEKMEK. EVET SONUÇ ŞEREFİM ÜZERİNE YEMİN EDERİMKİ BUNDAN SONRA SİVASSPOR ADINI HERYERDE 4. BÜYÜK OLARAK YANYANA KULLANACAĞIMA SEVGİLER, BAŞKA YİĞİT VARMI
A. BİRCAN
Utandım .

Bütün dostlarıma Sivasspor'un 2-3 yıl daha istanbul eziklerine direnebilirse bir Sivas Kalesi oluşturcağına ve anadolu taraftarları olarak Sivasspor'a destek verirsek Anadolu yeni bir büyük klüp çıkarmanın gururunu yaşayacak diyordum .

Sivasspor henüz yolun çok başında bir klüp olduğu için taraftarlık kültürünün ve realitenin oturmamasını normal görüyordum . Kimi zaman küçük düşürücü ifadeleri dahi hoş karşılıyorduk ki Sivassporun yaşadığı süreçte bu ani çıkışa paralel bir takım heyecanlı genç taraftarın durumu idrak edememesi normal sayılabilirdi .

Bu gün Anadolu takımları şampiyonluk hayalleri kurabiliyorsa sebebi nedir bir düşünün . Bu gün Sivas bile bir yıllık çıkışı sonucu ne tür ayak oyunlarıyla karşılaştı , lige çıktığı yıldan bu yana her sene şampiyonluk iddası taşıyan bir takım nelerle karşılaşmıştır i kaç tane sivas görmüştür bunuda bir düşünün . Sivasspor kimin sayesinde ikinci lige çıkmıştır ve çıkışa geçmiştir bunuda düşünün . Ama doğru , çok şey istiyorum . Bu kadar düşünebilecek kapasiteniz olsaydı utanıp yukarıdakileri yazmazdınız .

Neyse ... İster düşünme kapasitesinin sınırlılığı ister hasetlik , ister özel bir kin olsun . Biliyorum ki gerçek Sivasspor taraftarı bir gün durumu idrak edecek , darkafalıların 4. büyük hayallerini değil , kendi büyük takımını oluşturmanın adımlarını atacak .

Büyük takım taraftarı takımını sıraya koymaz . Bunu anlayamamanız gayet normal , bu kadar büyük olma hevesi taşıyıpta istanbul takımının ayaklarında olmayı kabullenmektir normal olmayan. Yani sizin Sivaslılığınızdan şüphe etmemi sağlayan detay .

Sonuçta Sivas'ın gerçekten şu ligde Trabzonspordan sonra çıkan yeni bir büyük olmasını istiyorum . Fakat böyle ya akılsızlık ya da kompleks mi olduğuna karar veremediğim üstelik insanlara kanaat aşılayan ve tarafını hedefini şaşırtan ucuz eylemleri gördükçe lanet olsun diyorum , içimdeki Sivasspor sevgisine...
Antistanbul61 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır  
Alt 08.06.2008, 10:49   #319
HaSiVasLıM58
YASAKLI ÜYE

231 Mesajına 457 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 0 HaSiVasLıM58 TAM BIR BEYEFENDIHaSiVasLıM58 TAM BIR BEYEFENDIHaSiVasLıM58 TAM BIR BEYEFENDIHaSiVasLıM58 TAM BIR BEYEFENDIHaSiVasLıM58 TAM BIR BEYEFENDI

Alıntı:
Antistanbul61 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster
Utandım .

Bütün dostlarıma Sivasspor'un 2-3 yıl daha istanbul eziklerine direnebilirse bir Sivas Kalesi oluşturcağına ve anadolu taraftarları olarak Sivasspor'a destek verirsek Anadolu yeni bir büyük klüp çıkarmanın gururunu yaşayacak diyordum .

Sivasspor henüz yolun çok başında bir klüp olduğu için taraftarlık kültürünün ve realitenin oturmamasını normal görüyordum . Kimi zaman küçük düşürücü ifadeleri dahi hoş karşılıyorduk ki Sivassporun yaşadığı süreçte bu ani çıkışa paralel bir takım heyecanlı genç taraftarın durumu idrak edememesi normal sayılabilirdi .

Bu gün Anadolu takımları şampiyonluk hayalleri kurabiliyorsa sebebi nedir bir düşünün . Bu gün Sivas bile bir yıllık çıkışı sonucu ne tür ayak oyunlarıyla karşılaştı , lige çıktığı yıldan bu yana her sene şampiyonluk iddası taşıyan bir takım nelerle karşılaşmıştır i kaç tane sivas görmüştür bunuda bir düşünün . Sivasspor kimin sayesinde ikinci lige çıkmıştır ve çıkışa geçmiştir bunuda düşünün . Ama doğru , çok şey istiyorum . Bu kadar düşünebilecek kapasiteniz olsaydı utanıp yukarıdakileri yazmazdınız .

Neyse ... İster düşünme kapasitesinin sınırlılığı ister hasetlik , ister özel bir kin olsun . Biliyorum ki gerçek Sivasspor taraftarı bir gün durumu idrak edecek , darkafalıların 4. büyük hayallerini değil , kendi büyük takımını oluşturmanın adımlarını atacak .

Büyük takım taraftarı takımını sıraya koymaz . Bunu anlayamamanız gayet normal , bu kadar büyük olma hevesi taşıyıpta istanbul takımının ayaklarında olmayı kabullenmektir normal olmayan. Yani sizin Sivaslılığınızdan şüphe etmemi sağlayan detay .

Sonuçta Sivas'ın gerçekten şu ligde Trabzonspordan sonra çıkan yeni bir büyük olmasını istiyorum . Fakat böyle ya akılsızlık ya da kompleks mi olduğuna karar veremediğim üstelik insanlara kanaat aşılayan ve tarafını hedefini şaşırtan ucuz eylemleri gördükçe lanet olsun diyorum , içimdeki Sivasspor sevgisine...

Arkadaşım seni çok iyi anlamaktayım 3adet ezikten nefret eden bir kişiliğin ve Sivasspor a sempatizmanlık ilgi odağı sahhipsiniz sanırım .Öncelikle Sivasspor a sevginden bahsetmişsin saol varol ALLAH Razı olsun nezeketinden dolayı ve İnanıyorumki zaten Sivasspor a sevgin derken anadoludan Konya Doğudan Malatya da çıksa bunlardan birine o zaman ilgi duyardın çünkü İst takımlarından sende bizler gb bıkmış olmalısın sanırım.Arkadaşım Yukarda Abircan kardeş yazmış ama şimdi burası Sivas Burası Sivasspor yani evi gibi görmekte 61 kardeş ve Sadece duygularını dile getirmiş ama dört büyük'ten biriside Fb Gs Yada Bjk yi silse belki elbette bir karedeniz bir anadolu iki adette ezik ist çıkardı ama olsun Dostluk çerçevesinde biraz agrasifleşebiliyoruz61 kardeşfazla sanırım egoistleşiyoruz sanırım Futbolun cilvelerinden biriŞimdi Sizin orda yaşanan üzücü olay bak yine siz bizlerlesiniz yine sitemizdesiniz değilmi ve dostca konuşuyoruz maalesef o anılmaması dahi gerekenn olay eskide kaldı..Aramızda sadece bir tatlı çekişme var ne güzel İnsan ilinin şampiyon olmasını ister ama maalesef aramızda 3 BEziklere gönül vermiş çok sayıda futbol taraftarı var gerek 61 gerek 58 de bunları çok iyi bilmekteyiz benimde dostlarım var Trabzonlu ve 4 sene belirli zaman dilimlerinde yani 12 nin üzerinde Trabzona geldim ve çok iyi bilirim biz bu Aramızdaki 3 eziklere gönül vermiş taraftara nasıl yön göstersek diye çareler aramalıyız sanırım ..
HaSiVasLıM58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır  
Alt 08.06.2008, 11:03   #320
cansizyusuf
Acemi Yiğido

cansizyusuf - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

29 Mesajına 44 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 667 cansizyusuf Maalesef Forumlarda cok az yorum yapıyor.

Alıntı:
Kaptan-58 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster

4. BÜYÜK DEĞİLİZ TEK BÜYÜK BİZİZ......

VATAN 58 MEKAN 34

58 GENÇLİK

ist_58genclik@hotmail.com
çok haklısın kaptan abi söylediklerinde..
cansizyusuf isimli Üye şimdilik offline Konumundadır  
Konu Kapatılmıştır

Seçenekler Arama
Stil