Sitedeki üyelerin ve yazılan yorumların esprilerinin olacağı ayrı bir başlık olacak ama Mesela bugün YiğidoSivas58 hangi oyuncuları istedi acaba diye yazabileceğiz
dedikodu üzerine konuşmak gerekirse,eğer gs 5 milyon €üzerine danyy ve yektayı verirse atıfın satılmasından yanayım,bu 2 oyuncu sivasın dengesini bozar,peşin 5 6 7 artık kim nakit veriyorsa onlara bakmak lazım,takas formülü bence iyiolmaz herhalukarda bu oyuncuya 5 milyon € veren var ,trink kim parayı veriyorsa satılsınki takımda önüne baksın ,transferler oldukça gecikti,ortada 50 tane isim geçiyor,henüz bir oyuncuya transferde çizgi attıramadık,atıf satılsınki daha hayali aldığımız oyuncular üzerine engin futbol görüşlerimizi belirtelim
Yukarıdaki Mesaj için 3 Kullanıcı 34MUAMMER58'a Teşekkür Ediyor...
Ah ah geçen seneki yalan transfer haberlerini bile Özler oldum Çaykur rizespor un transfer operasyonu bile bizimkinden daha hareketli. Biran önce Aatif satilsada artık başlasak oyuncu alımlarına
Anlaşılan bizim yönetim Aatıf'ın transferine odaklanmış bekliyor, demek ki elde para yok, hayırlısı ile Aatıf iyi bir ücrete satılsa da bizde bir an evvel transferlere başlasak, yoksa millet iyileri seçecek kalan kötüler bize kalacak
Kaleye mert gunok un adi gecmesi beni heyecanlandirdi. Ama mertin gercek bi performasini hic kimse izlemedi. Acaba gercekten bi takimin kalesi emanet edilse altindan kalkabilirmi. Kaliteli oldgu yillardir soyleniyo ancak birinci kaleci olarak neler yapabilir. Su bi gercekki elimizde kaleci olarak sadece korcan var ve cok saglam bi kaleci alinmasi sart. Guven veren penalti karsi karsiya pozisyonlarda bile rahat olmamizi saglayacak bi kaleci. Bulun bu adami ya.