Cevap: ''Arzulamadığımız bir skor oldu..''
Benim yazacaklarim su 2 maglubiyette kendini sivasli zanneden ve 2 kötü sonucta simdiye kadar cok deger verdigimiz sayin Bülent Uyguna,
baskanimiz sayin Mecnun Odyakmaz a ve Futbolcularimiza
yakismayan sözler sarfeden yok mac sattilar diyen felaket tellallarina yaziyorum.
Sizin gibi düsünenlerin ben aslinda sivassporu tuttugundanda süpheliyim.
sizler ancak mutlu günde taraftar olursunuz.Önemli olan böyle günlerde takiminin yaninda olmak ve bulundugumuz bu sitede de takimimizi olumlu yönde etkileyecek sözler sarfetmenizdir.
Ama dedigim gibi takimina hocasina baskanina futbolcusuna bu yakistirmayi
böyle karalamalar yakistiran kisilerin ben biliyorumki zaten istanbul takimlarini desteklediklerini ; iste böyle 2 kötü sonucta ortaya cikip kime karsi sevgilerinin oldugunu ortaya koyuyorlar.Basari oldugu zaman biz SIVASLIYIZ basarisiz oldugun zaman yok satti, yok baskan güldü ,Bülent hic üzülmedi.....
gecin bunlari kardesim ..
Birkere satilan mac böyle oynanmaz .Adamlar ellerinde olsa atabilseler affetmeyecekler.6-7 gol olsa fenerbahcenin umrundami.
Eger satilan maclar olsa fenerli futbolcular bu kadar yirtilircasina oynar mi???
satilmis mac olsa niye futbolcularimiz efor sarfetsin, fenerli futbolcular niye bukadar istekli ve arzulu oynasinlar ???? atarlardi 1-0 2-0 monoton bir sekilde maci tamamlayip bir an önce dusunu alip cekip gider.niye ugrassin 3-4-5 atayim diye .....
Yani rica ediyorum su sacma sapan aldi,verdi maci satti gibi düsüncelerden
artik vazgecin.
SIVASSPOR yine bizim SIVASSPORUMUZDUR kötü oynamistir yenilmistir.
Üstelik Fenerbahce SIVASSPOR un gücünü anladigi icin ve Rakibini ciddiye alip
Sanki bir derbi mac oynuyormus gibi istekli oldugu icin bu maclari kazanmistir.
SIVASSPORUN cani sagolsun Ne mutluki bize bugünleri yasattilar.
Elestirenlere lafim; Simdiye kadar Siz hic SIVASSPOR u yari finalde kac kere izlediniz? 2 sene Önceye kadar SIVASSPORu 1.sirada kackere gördünüz?????
Onun icin agir elestirilerde bulunanlara diyorumki;
" LÜTFEN BUKADAR NANKÖR OLMAYIN "
|