Bir sürü klasik latife etmeye gerek yok, her şey aynı. Devre arasında takımı sürükleyecek oyuncular ve Mehmet eklenene kadar şansımıza bir kaç puan daha alırız o kadar. Bununla beraber bazı analiz yapmadan edemeyeceğim..
Cihanın sol açık oynatılmasını anlamış değilim..
Adam orta sahaya kaydı tüm maç boyu, ortaya kayıyor sonra "aaaa!!! ben sol açıktım demi?" deyip geri geliyordu. Sola kaydığı her anda da pozisyon yarattı, ne zaman ortaya kaydı kayboldu gitti. Nitekim, Muhsin beyden de bu hatasından dolayı fırça yedi.
Faruk mutlak gölü engellemesi dışında vasattı. Yani özetle sol kanatsız oynadık..
Bu maça çift forvet (Ersen-Kamanan başlasak) Cihan solda durabilse ve Erman serbest olarak iki forvet gerisinde oynayabilse çok farklı olurdu. En azından gol atardık.
Tabii şansızlıkla karışık beceriksizlik sonucu etkiledi..
Maçtan önce de yazmıştım haklı çıktım. İlk yarı gol yersek çeviremeyiz demiştim, nitekim de öyle oldu..
Bu kalitesiz topçularla ancak bu kadar olur diyemeyeceğim çünkü takım son iki haftadır sahaya yanlış çıkıyor, yani futbolcu vasatlığına Teknik direktörün hatası da eklenmeye başladı diye düşünüyorum..
Birde şu maraton tarafının en dış tel bölümden çıkışı üç tane daracık çıkış şeklinde yapan geri zekalıları da ayrıca kutluyorum. Seyirci telleri parçalamak zorunda kaldı ki iyi de etti. Birileri umarım bunu görür de hatasını anlar..
Son bir not: Maraton taraf yan çizgiyi kim eğri çizdi ise maçtan önce bir saat TFF yetkilileri ile saha görevlileri didişip durdu...
Maçtan alakasız konuları açtım biliyorum ama olanlar artık rutinleşti ve devre arasına kadar da böyle gider gibi olduğundan konuyu değiştireyim dedim...
Sağlıcakla...