van herden mütiş oynadı markajda biraz etkisiz kalıyor ama açık alan buldumu harika aubeyde yavas yavas uyum saglamaya basladı keitayı tam izleyemedik nebil zamana ihtiyacı var
Elrio yu ilk kupa macında da canlı olarak izledim ve şimdide yine diyorum ki çok teknik ve hırslı bir oyuncu ama takım halinde başarı gelir gördükki ilk yarı takım sadece gol yememeye oynadı ve haliyle tüm oyuncular pasif kaldı 2. yarı ise takımın ataşlenmesi gerekiyordu hoca dogru bir seçim yaptı cihanla onun yerine agbetu da olabilirdi ama cihanda görevini yerine getirdi ve hem takımın canlanmasını hemde golünü atarak takımımıza 3 puanı getirdi elrio musa ve agbetu karşılarında ermanla büyük işler yaparalar ama tek sıkıntı lı olan durum araklarında dönen topları alaçak birinin olması gerekli tebrikler inşallah bursa maçından da ümitliyim ben
elrıo gercekten bır spor cambazı ınsallah lıg bıtımınde kımseye satmazlar gecen yıl izlenen transfer polıtıkasından sonra bu konuda cok korkularım var ınmsallah satılmaz da onumuzdekı sezon sampıyonluk kupasını bırlıkte kaldırırız