kangalın motif olarak kullanılması iyi niyetli güzel bi fikir ama konya kayseri elazığ denizli....gibi rakiplerimizin taraftarları bunu kötü bi şekilde propaganda malzemesi olarak kullanabilirler.mesela kayseri ile maçımız var kayseriye gittil sahada birkaç terbiyesiz grup ''özür diliyorum'' sivaslı itler hoşgeldiniz şeklinde pankart açabilir.ve orada ikinci kayseri sivas faciası patlak verebilir adamların logosu erciyes konyanınki selçuklu kartalı denizlininki horoz trabzon kaplan yani suistimal edilmeye müsait değil..bide mesela basında ''karadeniz kaplanı fark attı yaralı aslan gelip geldi sarı kanaryalar şöyle kartal böyle gibi ifadeler kullanıyor.atiyorum seneye beşiktaşı yendiğimizde ''kangallarin muhteşem zaferi'' diyemi kullanılacak zaten basın jargonuna geçmesi de zor bu kangal işinin yani.ama kangal bi simgemi evet simgemiz sivasımızın değerli varlıklarından biri bir cumhuriyet universitesi kadar sivasın simgesi bence..biraz fazla konuştum sürekli takip edyorum formu ama ilk defa yazıyorum ankaradan saygılar
ben sadece kaşkol v.s de kullanılması istedim..kangalların dünya çapında bi karizması var..bu karizmayı en iyi şekilde kullanalım demek istedim..ismi de çok karizma zaten..kangal...zaten yönetimde yanaşmıo bu işe..ne alakası varmış kangalla sivasın..kanaryayla fenerin demekki çok bi alakası var heralde...
ya ben sadece selçuklu kartalı yerine kangal olsun diorum...niçin selçuklu kartalı..aynısını konyalılarda kullanıo..niye gözümüzün önünü göremioruz...sorun bu!!