ben şunu anlamıyorum başkanımız şike yapmış olsaydı şu an 2 tane süper lig kupamız olurdu hiç olmadık maçları vererek şampiyonluklarımız gitti mecnun başkana güvenimiz tam elbet aklancaktır.
MECNUN BAŞKANI SUÇLU İLAN EDENLER ALLAH BİZİM HAKKIMIZI SİZDEN SORSUN
MECNUN BAŞKANIN SUÇSUZ OLDUĞUNA İNANCIM TAM HELE BAŞKAN BİR AKLANSIN SİVASSPORUMU O ZAMAN GÖRÜN
KALEMİMİZİ KIRSALARDA BİLEĞİMİZİ KESERİZ SİVASSPOR YAZARIZ
Arkadaslar karar ne zaman cikacak yani Mecnun Baskan ne zamana kadar daha icerde kalacak bilen varmi. Iddaname yazilana kadar icerdemi kalacak
Tahminime göre eylülün başında mahkeme olur çünkü adli tatil denilen bir durum var yani yakın zamanda mahkeme yapılamaz 1 ağustos ile 5 eylül arasına adli tatil deniliyor genelde ve eylülün başına kadar mahkeme olmayacak galiba onun için suçsuz olsalar bile 1.5 ay daha hapishanede kalacaklar diye düşünüyorum...
temiz futbol istiyoruz biz kimin sucu varsa kim sike yaptiysa cezasi kesilsin hicdeyilse futbolumuz temizlensin biraz gercekci olalim bireylerin sucundan niye sivas sporumuz zarar görsün sucunuz yoksa cikarsiniz ya sucluysaniz?
4 büyük düşürülürse lig temizlenir şike yapanlar bunlar bunlar olmazzsa şike fil<n olmaz..bu sene fenerin e sivas ın elinde patlada geçen sezona baksalar trabzon un bursa nın elnde patlar ondan öncesi bjk ve gs nin elinde patlar velhasıl 4 büyük düşürülsün lig temizlensin