Ana Sayfa  |  Site Haritası  |  Forum  |  Chat
‹ Anasayfaya geri dön  |  Sivaslilar.net  |  Sivastuning.com
Sivasspor

Hoşgeldiniz
Zurück   SivasSpor.com - Yiğidoların Özgür Sesi > Haberler > Haberler

Seçenekler Arama Stil

Cevap: Yiğido Göz Doldurdu
Alt 16.07.2011, 11:56   #31
MaXiMuM
Usta Yiğido

MaXiMuM - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

1.190 Mesajına 2.682 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 773 MaXiMuM ist ein wunderbarer AnblickMaXiMuM ist ein wunderbarer AnblickMaXiMuM ist ein wunderbarer AnblickMaXiMuM ist ein wunderbarer AnblickMaXiMuM ist ein wunderbarer AnblickMaXiMuM ist ein wunderbarer AnblickMaXiMuM ist ein wunderbarer Anblick
Standart Cevap: Yiğido Göz Doldurdu

Borjan, Navratil, Faty, Ziya, Uğur, Erman, Grosicki, Mehmet Nas, Kadir, Cihan Özkara ve Eneramo ...
Bir hazırlık karşılaşması olmasına rağmen mücadele gücümüz oldukça iyiydi. Son dakikaya kadar ayakta kaldık.
Yine görüldü ki Ziya'da israr edilmesi gerektiği , Uğur'un bu mevkinin banko oyuncusu olmadığı...
İyi bir kadromuz var, daha iyi olacağız inşallah...
MaXiMuM isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Yukarıdaki Mesaj için 3 Kullanıcı MaXiMuM'a Teşekkür Ediyor...
Alt 16.07.2011, 12:01   #32
Murad_Kelleci58
Usta Yiğido

Murad_Kelleci58 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

937 Mesajına 2.402 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 0 Murad_Kelleci58 isimli Üye Tecrübe Puanınızını Kapatmıştır.

Öncelikle dün maçı internet üzerinden canlı izleme fırsatı buldum.. Takım genel anlamda yaklaşık 20 günlük bir çalışma ile fizik ve kondisyon olarak gayet iyi durumda ve daha iyi olacaklarıda kesin.. Oyun içerisinde top rakipteyken ısıran ve rakibe rahat top kullandırtmayan, top bizde iken de sürekli pas yaparak, hızlı ve teknik adamlarla oyunu kanatlara yayarak oynamaya çalışan bir görüntü verdi.. Tabi Rıza Hoca'nın yeni sezonda takıma oynatmak istediği oyunun üç aşağı beş yukarı bu mantalide de olacağınıda görmüş olduk.. Özellikle çok pas yapıp rakiplerin sabrını zorlayacak nitelikte olursa, anlık hatalarla pozisyonlar üretmek çok daha kolay olacak.. İşte bu pas trafiğinin iyi işleyebilmesi için, kesinklike Sandro'dan daha iyi ve daha teknik bir "10" numara ihtiyacımız var.. Defanstaki pas trafiği "faty" üzerine kurulacağını şimdiden gördük.. İkinci ve üçüncü bölgelerde, özellikle playmarker oynayacak oyuncunun sandro'dan ve özellikle geçen sezon'un ikinci yarısında bu görevi üstlene erman'dan en az bir iki gömlek üstün olamalı. Forumda bazı arkadaşlarda söylemiş ve dillendirmişlerdi.. "semir stiliç" veya onun tarzı bir oyuncuya bu oyun kurgusunda kesinkle ihtiyaç olacaktır diye düşünüyorum.. Özellikle oyunu kanatlara yayacak, uzun ve isabetli pasların yanında hızlı ve kuvvetli forvetler için araya atacağı paslarla her an pozisyonlar üretebilcek kreatif bir oyuncu şart.. Sivasspor'un özellikle yıllar öncesinde Mohammed Ali Kurtuluş gibi iyi bir "10"numara bulamadığını düşünürsek bu bölgede eldeki mevcutlarla(erman-sandro-bazen cihan) idare etme cihetine gitmek teknik kadroya uzun maratonda sıkıntılara sokabileceğini düşünüyorum..

Özellikle yeni ve en son transferlerimizden Milan Cerny, Kamil Grosickı ile takımı üçüncü bölgeye en hızlı taşımaları konusunda takımımız lokomotifi iki oyuncu olacağı düşüncesiydeyim.. Modern futbol'un en çok geresinim duyduğu ön libero pozisyonunda oynayan arkadaşlarımızdan Kadir'in performansını zaten söylemey gerek yok diye düşünüyorum.. Mehmet Nas'ta büyük olasılıkla sezon boyunca Kadir ile bu bölgede önlü arkalı değişken oynayacaklardır diye düşünüyorum çoğu zaman..(cezalar-sakatlıklar dışında). Onların arkasında bekleyen Rada ve yeni transferimiz Kıvanç'ın ne kadar katkı sağlayabileceklerini sezon ilerledikçe görebileceğiz.. Rada teknik olarak bir yapıda değil, ama fiziksel olarak her zaman hazır ve diri.. Kıvanç için gelen referanslar bu oyuncu için bize net bir fikir vermiyor.. Zamanla takıma katkısı ne düzeyde olacak, bekleyip göreceğiz..

Bazı arkadaşlar defans'ta tek aksayan yönün Uğur'dan kaynakladığını söylüyorlar.. Mutlaka Uğur henüz o Antalyaspor'da oynarken sergilediği performansı göremedik geçen iki sezonda.. Ama Uğur'da bu sezon ben ışık gördüm.. Kerim'in de gelmesiyle o bölgede alternatifsizliği ortadan kalktı.. Bence Uğur bu sezon önceki sezonlardan daha iyi olacak.. Benim kanaatimce Bilica'dan sonra savunmada topu bilerek oynayan bir oyuncu ya "faty" ile tekrar kavuştuğumuzu düşünüyorum.. Defansın "faty" önderliğinde daha disiplinli ve oyunu daha iyi bilerek oynayacağını, pozisyon hatalrı vermeyeceklerini düşünüyorum..

Kaleci için, söylenecek tek şey var.. Açıkçası topa hamleleri hep yumruk ve tokatlamak şeklinde.. Bu durum bana çok güvenli gelmedi.. Fiziği iyi bir kaleci için çok çok iyi olan Borjan sezon içinde çok komik goller yiyebileceğini düşünüyorum.. Umarım bu konuda yanılırım.. Ama çok çalışması gerekli eksiklerini kapatması için..

Forvet hattı, herkesin malum olduğu gibi son bir transferi beklenen bir bölge artık.. Hani hep iyi bir "10" numara diyoruz ama, asıl ihtiyacımız bizim çok iyi bir golcüye, bakınız gölcüye diyorum ihtiyacımız var.. Yani iyi bir "9" numara elzem bu takım için.. Ceza alanında yerden ve havadan etkili ve araya atılan paslarda çabuk pozisyona girebilecek, ve kanatlardan oynayacağımız içinde ceza sahasın ve etrafını fiziki ile karıştırbilecek bir "9" numara ihtiyacımız gün gibi aşikar.. Ama şu artı!yı unutmamak gerek.. Dünkü maçta 17 snumara ile oynayan "cihan Özkara" bence tüm yiğidoların yeni gözdesi olacak.. Golcülük anlamında değil ama, iyi bir forvet olabilecek kapasitede.. Kendini dahada geliştirir gol vuruşları konusunda daha becerikli olursa çok çok gollerini aklışlayacağız bir futbolcu geliyor derim..Cihan öncelikle fiziksel olarak çok zayıf görğünsede dar alanda çok çabuk süratlenebilen ve çabuk adam geçebilme özellikleri var.. Daha çok atan değilde hazırlayan gibi oynamayı seviyor.. Top tekniği ile bu süratini daha dengeli kullandığında emin ki Milli Takım'a kadar yükselebilecektir diye düşünüyorum.. Bazı futbolcular vardır, daha ilk maçta nasıl bir oyuncu olduğunu belli eder.. Cihanda öyle bir oyuncu.. Ama daha çok ama çok çalışması gerekli.. Şımarmadan ve ciddiyetini kaybetmeden.. Hani çok söylenipte bep birşey yapamayan Bursaspor'lu Sercan dan daha iyi bir futbolcu olacaktır.. Yeter ki çalışsın çalışsın daha çok çalışsın..

Genel anlamda dün takımı izlerken gerek futbolcular için ve gerekse oyun kurgusu olarak, maçı izleyemeyen arkadaşlar için naçizane fikrimi belirtmek istedim.. Herkese saygı ve selamlarımı sunuyorum..
Yukarıdaki Mesaj için 12 Kullanıcı Murad_Kelleci58'a Teşekkür Ediyor...
Alt 16.07.2011, 12:09   #33
akifesk
Usta Yiğido

akifesk - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

406 Mesajına 700 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 677 akifesk FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR

sandro yu gönderip semir sitiliç i alsak keşke.
akifesk isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 16.07.2011, 12:17   #34
OzkanBaskan
Yiğido

OzkanBaskan - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

142 Mesajına 236 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 0 OzkanBaskan ist zur Zeit noch ein unbeschriebenes Blatt

maçı izleyemedim ama yazan arkadaşlardan edindiğimiz bilgiler gayet olumlu..forvet almamız gerektiği yazılıyor ayrıca sağ bekte kerimde başlarsa tam oluruz sanırım.. ayrıca bu yeni cihanı nerden aldık biz bilen var mı?
OzkanBaskan isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 16.07.2011, 12:25   #35
ahmet ali
Yiğido

172 Mesajına 266 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 673 ahmet ali Maalesef Forumlarda cok az yorum yapıyor.

İnşallah maçı izleyen ve olumlu gorus yazan arkadaşlar haklı çıkar ve takımımız guzel sonuclar alır....
ahmet ali isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 16.07.2011, 12:32   #36
burak58as553
Usta Yiğido

burak58as553 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

550 Mesajına 1.071 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 680 burak58as553 ist jedem bekanntburak58as553 ist jedem bekanntburak58as553 ist jedem bekanntburak58as553 ist jedem bekanntburak58as553 ist jedem bekanntburak58as553 ist jedem bekannt

Defansımız iyi oldugu sürece gerisi de gelir zaten..
burak58as553 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Bu Konuda burak58as553'a Teşekkür Eden Üyelerimiz...
Alt 16.07.2011, 12:32   #37
tavatir
Usta Yiğido

tavatir - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

1.129 Mesajına 2.550 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 909 tavatir FAZLA SÖZE GEREK YOKtavatir FAZLA SÖZE GEREK YOK

Alıntı:
akifesk Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster
sandro yu gönderip semir sitiliç i alsak keşke.
Arkadaşlar halen transfer falan istiyoruz ama takımın başında Başkan yok. Burada hep maçlar ve transferler hakkında yorumlar yapılıyor ama şu andaki durumumuzu görmezden gelerek ortadan kaldıramayız. TFF'nin bizimle ilgili vereceği olumsuz bir karar yapılan bütün transferleri elde tutmayı da zora sokar. Ben şu anda hiç transferle futbolla falan ilgilenmiyorum. Şu anda tek beklentim bir an önce durumumuzun netleşmesi.
tavatir isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 16.07.2011, 13:24   #38
Ferhat06
Usta Yiğido

1.607 Mesajına 3.813 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 781 Ferhat06 hat eine strahlende ZukunftFerhat06 hat eine strahlende ZukunftFerhat06 hat eine strahlende ZukunftFerhat06 hat eine strahlende ZukunftFerhat06 hat eine strahlende ZukunftFerhat06 hat eine strahlende ZukunftFerhat06 hat eine strahlende ZukunftFerhat06 hat eine strahlende ZukunftFerhat06 hat eine strahlende ZukunftFerhat06 hat eine strahlende ZukunftFerhat06 hat eine strahlende Zukunft

Alıntı:
Murad_Kelleci58 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster
Öncelikle dün maçı internet üzerinden canlı izleme fırsatı buldum.. Takım genel anlamda yaklaşık 20 günlük bir çalışma ile fizik ve kondisyon olarak gayet iyi durumda ve daha iyi olacaklarıda kesin.. Oyun içerisinde top rakipteyken ısıran ve rakibe rahat top kullandırtmayan, top bizde iken de sürekli pas yaparak, hızlı ve teknik adamlarla oyunu kanatlara yayarak oynamaya çalışan bir görüntü verdi.. Tabi Rıza Hoca'nın yeni sezonda takıma oynatmak istediği oyunun üç aşağı beş yukarı bu mantalide de olacağınıda görmüş olduk.. Özellikle çok pas yapıp rakiplerin sabrını zorlayacak nitelikte olursa, anlık hatalarla pozisyonlar üretmek çok daha kolay olacak.. İşte bu pas trafiğinin iyi işleyebilmesi için, kesinklike Sandro'dan daha iyi ve daha teknik bir "10" numara ihtiyacımız var.. Defanstaki pas trafiği "faty" üzerine kurulacağını şimdiden gördük.. İkinci ve üçüncü bölgelerde, özellikle playmarker oynayacak oyuncunun sandro'dan ve özellikle geçen sezon'un ikinci yarısında bu görevi üstlene erman'dan en az bir iki gömlek üstün olamalı. Forumda bazı arkadaşlarda söylemiş ve dillendirmişlerdi.. "semir stiliç" veya onun tarzı bir oyuncuya bu oyun kurgusunda kesinkle ihtiyaç olacaktır diye düşünüyorum.. Özellikle oyunu kanatlara yayacak, uzun ve isabetli pasların yanında hızlı ve kuvvetli forvetler için araya atacağı paslarla her an pozisyonlar üretebilcek kreatif bir oyuncu şart.. Sivasspor'un özellikle yıllar öncesinde Mohammed Ali Kurtuluş gibi iyi bir "10"numara bulamadığını düşünürsek bu bölgede eldeki mevcutlarla(erman-sandro-bazen cihan) idare etme cihetine gitmek teknik kadroya uzun maratonda sıkıntılara sokabileceğini düşünüyorum..

Özellikle yeni ve en son transferlerimizden Milan Cerny, Kamil Grosickı ile takımı üçüncü bölgeye en hızlı taşımaları konusunda takımımız lokomotifi iki oyuncu olacağı düşüncesiydeyim.. Modern futbol'un en çok geresinim duyduğu ön libero pozisyonunda oynayan arkadaşlarımızdan Kadir'in performansını zaten söylemey gerek yok diye düşünüyorum.. Mehmet Nas'ta büyük olasılıkla sezon boyunca Kadir ile bu bölgede önlü arkalı değişken oynayacaklardır diye düşünüyorum çoğu zaman..(cezalar-sakatlıklar dışında). Onların arkasında bekleyen Rada ve yeni transferimiz Kıvanç'ın ne kadar katkı sağlayabileceklerini sezon ilerledikçe görebileceğiz.. Rada teknik olarak bir yapıda değil, ama fiziksel olarak her zaman hazır ve diri.. Kıvanç için gelen referanslar bu oyuncu için bize net bir fikir vermiyor.. Zamanla takıma katkısı ne düzeyde olacak, bekleyip göreceğiz..

Bazı arkadaşlar defans'ta tek aksayan yönün Uğur'dan kaynakladığını söylüyorlar.. Mutlaka Uğur henüz o Antalyaspor'da oynarken sergilediği performansı göremedik geçen iki sezonda.. Ama Uğur'da bu sezon ben ışık gördüm.. Kerim'in de gelmesiyle o bölgede alternatifsizliği ortadan kalktı.. Bence Uğur bu sezon önceki sezonlardan daha iyi olacak.. Benim kanaatimce Bilica'dan sonra savunmada topu bilerek oynayan bir oyuncu ya "faty" ile tekrar kavuştuğumuzu düşünüyorum.. Defansın "faty" önderliğinde daha disiplinli ve oyunu daha iyi bilerek oynayacağını, pozisyon hatalrı vermeyeceklerini düşünüyorum..

Kaleci için, söylenecek tek şey var.. Açıkçası topa hamleleri hep yumruk ve tokatlamak şeklinde.. Bu durum bana çok güvenli gelmedi.. Fiziği iyi bir kaleci için çok çok iyi olan Borjan sezon içinde çok komik goller yiyebileceğini düşünüyorum.. Umarım bu konuda yanılırım.. Ama çok çalışması gerekli eksiklerini kapatması için..

Forvet hattı, herkesin malum olduğu gibi son bir transferi beklenen bir bölge artık.. Hani hep iyi bir "10" numara diyoruz ama, asıl ihtiyacımız bizim çok iyi bir golcüye, bakınız gölcüye diyorum ihtiyacımız var.. Yani iyi bir "9" numara elzem bu takım için.. Ceza alanında yerden ve havadan etkili ve araya atılan paslarda çabuk pozisyona girebilecek, ve kanatlardan oynayacağımız içinde ceza sahasın ve etrafını fiziki ile karıştırbilecek bir "9" numara ihtiyacımız gün gibi aşikar.. Ama şu artı!yı unutmamak gerek.. Dünkü maçta 17 snumara ile oynayan "cihan Özkara" bence tüm yiğidoların yeni gözdesi olacak.. Golcülük anlamında değil ama, iyi bir forvet olabilecek kapasitede.. Kendini dahada geliştirir gol vuruşları konusunda daha becerikli olursa çok çok gollerini aklışlayacağız bir futbolcu geliyor derim..Cihan öncelikle fiziksel olarak çok zayıf görğünsede dar alanda çok çabuk süratlenebilen ve çabuk adam geçebilme özellikleri var.. Daha çok atan değilde hazırlayan gibi oynamayı seviyor.. Top tekniği ile bu süratini daha dengeli kullandığında emin ki Milli Takım'a kadar yükselebilecektir diye düşünüyorum.. Bazı futbolcular vardır, daha ilk maçta nasıl bir oyuncu olduğunu belli eder.. Cihanda öyle bir oyuncu.. Ama daha çok ama çok çalışması gerekli.. Şımarmadan ve ciddiyetini kaybetmeden.. Hani çok söylenipte bep birşey yapamayan Bursaspor'lu Sercan dan daha iyi bir futbolcu olacaktır.. Yeter ki çalışsın çalışsın daha çok çalışsın..

Genel anlamda dün takımı izlerken gerek futbolcular için ve gerekse oyun kurgusu olarak, maçı izleyemeyen arkadaşlar için naçizane fikrimi belirtmek istedim.. Herkese saygı ve selamlarımı sunuyorum..
teşekkürler kardeşim,ne güzel bir analiz.Takım hakkında en azından bu aşama için bizi aydınlattın .
Ferhat06 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Yukarıdaki Mesaj için 4 Kullanıcı Ferhat06'a Teşekkür Ediyor...
Alt 16.07.2011, 13:48   #39
sebasteia
Usta Yiğido

sebasteia - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

1.351 Mesajına 3.187 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 871 sebasteia kann auf vieles stolz seinsebasteia kann auf vieles stolz seinsebasteia kann auf vieles stolz seinsebasteia kann auf vieles stolz seinsebasteia kann auf vieles stolz seinsebasteia kann auf vieles stolz seinsebasteia kann auf vieles stolz seinsebasteia kann auf vieles stolz sein

arkadaşlar yeni transferler hazırlık maçında oynadığına göre, o çok beklediğimiz imzalar atılmış anlamına mı geliyor bu durum? bilen birisi bizi bilgilendirebilir mi?
sebasteia isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 16.07.2011, 13:49   #40
redbull58
Acemi Yiğido

redbull58 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

43 Mesajına 59 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 559 redbull58 COK SEVILEN BIR KISIredbull58 COK SEVILEN BIR KISIredbull58 COK SEVILEN BIR KISIredbull58 COK SEVILEN BIR KISI
Daumen hoch Cevap: Yiğido Göz Doldurdu

Alıntı:
zaralı19 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster
maçın geniş özetini burdan izleye bilirsiniz

http://tukanfilm.blogspot.com/
ALLAH RAZI OLSUN KERDES SAGOL IZLEYEMEMISTIM VAR OLLL
redbull58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Bu Konuda redbull58'a Teşekkür Eden Üyelerimiz...

Etiketler
doldurdu, göz, yiğido

Seçenekler Arama
Stil