Cevap: M.İ.Y. Maçını değerlendirelim
Maçta göze çarpanlar : Takımımızın, -25'lik bir sıcaklıktan,+15'lik bir iklime gelmesi, futbolcularımızı ilk yarıda etkiledi diye düşünüyorum.
Maç hakkında ki genel görüşleriniz neler : İlk yarıda çok vasat,ürkek ve özgüveni olmayan bir futbol oynadık. İkinci yarıda ise biraz daha hücumu düşünüp, çok adamla hücum yaparak, maçtan önce yaptığım tahminde ki gibi rakibin defans oyuncularının ileriye çok çıkmalarını değerlendirip, defansın arkasına iyi sarkıp, güzel paslarla , güzel vuruşlarla sonuca gittik.
Maçın en iyisi kimdi : Erman: Bugün günündeydi. Çok iyi adam eksiltti, iyi paslar attı. Takımı özellikle 2.yarıda hücumsal anlamda iyi yönetti. Bjk maçında da aynı hırslı futbolu bekliyorum.
Kıvanç: Çok iyi top sakladı,basit oynadı, Eneramo'nun formsuz olduğu bir günde hücumda çok iyi işler başardı.
Maçın en kötüsü kimdi : Grosicki: Hava değişiminden bayağı etkilendi. Ne top tutabildi, ne de hücumda etkili oldu. belki de takımımızda ki en kötü futbolu oynadı. İnşallah bjk maçında patlama yapar.
Kadir: En kritik yerlerde çok pas hatası yaptı. Ayagında yine çok top tuttu.
Hakem hakkında ki genel görüşleriniz neler : İlk yarıda Eneramo'ya yapılan faulleri iyi süzemedi. 2.Yarıda ise gözünün önündeki pozisyonda, Faty'nin ayağına çarpan topa uydurma bir penaltı verdi.
Maçın Kader Anı : Erman'ın direkten dönen topuna orta sahadan koşu yapıp ceza sahasına gelerek, Kıvanç'ın kafayla ağlara gönderdiği top 3-1 oldu. Orda maç bizim lehimize koptu.
Rıza Hoca'nın oyuna hamlelerini nasıl değerlendiriyorsunuz :Grosicki'nin yerine ,Suarez'i almasıyla hücumda daha etkili olduk. En azında Suarez , Grosicki gibi ayagında bütün topları rakibe hediye etmedi.
Son olarak ta takımımıza ligteki performansından dolayı, 41 kere maşallah diyorum.
|