özmen58nadim Nickli Üyeden Alıntı
site yetkilisi arkadaşlarımdan ricam lütfen içimizdeki çürük elmarı ayıklayalım burada yazdıklarıyla provakatörlük yapan nifak tohumları serpen ve bütün amaçları kulübümüze zarar vermek olanların siteye girişlerini engelleyin lütfen Allah nazarlardan saklasın takım iyi günler geçirmekte ama bu tür provakatörler burada yazdıklarını statda filiyite dökmekte bundan hem takım hem külüb doğal olarak biz yiğidolar zarar görmekteyiz tekrar rica ediyorum bu tür provakatörleri hem buradan hem tirübünden ayıklayım ülke olarak şehir olarak ve taraftar olarak sakinliğe ve hoş görüye çok ihtiyacımız var saygılarımla
Alıntı:
adres58 Nickli Üyeden Alıntı
Mantalite olarak çok doğru ama uygulamada çok zor bir durum bu ayıklama işi... Yani Pirincin beyaz taşını ayıklamadan da zor. Çünkü internet dünyasında bunu bilemiyorsunuz pek fazla.. Binlerce üyenin aktif olduğu sitemizde elimizden geldiği kadarı ile kontrol mekanizmasını iyi değerlendirmeye çalışıyoruz tüm yönetici arkadaşlarla... Size bir örnek vermek istiyorum. Ne kadar doğru olur bilmem ama adını vermek istemediğim sitenin birisinde devamlı Sivasspor yorumları yapan bir kişi o kadar etkili yorumlar yapıyorki adımızı adeta yerler altında çiğnediğinin farkında değil. Bu bazen bizim siteyede sirayet ediyor. İğrenç yorumlar antipatik ve aşağılayıcı tutumları sergilemesi ve bunun aktif sayısı da baz alındığında tüm spor taraftarları tarafından bakış açımızı olumsuz etkilediğini düşünüyorum. O kişiyi çok kişi iyi tanıyor maalesef bizde aramızda bu tarz kişileri barındırmamaya çalışıyoruz. Eğer bu kişileri aramızda eritip nötr duruma getirebilirsek hiç değilse ibreyi aşağıya çekmiş oluruz. Buda kolay bir şey değil. Çünkü taraftar ortamında uygulaması çok zor. Adam hafta içi bütün stresi ile maça geliyor ve kıvılcım olduğu anda çirkin şeyler ağzından çıkabiliyor. Durdan sustan anlamıyor anlayacağınız. Ama özetle herkese iş düşüyor bu anlamda. Bazen kişinin kendini frenlemesi bile yetiyor.
|
burası forum sitesi eleştirenler silinirse, üyelikleri yasaklanırsa, ne bilem kaba tabirle ayıklanırsa, geriye kalanlar şak şakcı olmuş olur mazallah