Cevap: Akhisar Bld - Sivasspor
Dün alınan sonuçlar ve bugün oynanacak maçların sonuçları ,akhisar-sivas maçının önemini 1 kat daha önemli hale getirdi,sivassporun alacağı 1 galibiyet,sivassporu adeta yeniden hayata döndürecek,bizim için lig yeni başlayacaktır,alacağımız 1 galibiyet antalyaya kadar olan tüm takımları korku çemberine çekecektir,sivassporlu oyuncular kapasitelerinin üstüne çıkıp mücadele ederlerse,hem yönetimin yaptığı tüm hataları,hem sergenin hatalarını,hemde lig başından beri kendilerinin yaptıkları hataların üstüne çizgi çektirecektir,tüm arkadaşlar haklı olarak akhisarı favori gösteriyor,ancak ben öyle düşünmüyorum,belki akhisarın kadrosu daha kaliteli oyunculardan kurulmuş olabilir,belki hocasıyla iyibir oluşum yapmış olabilirler,belki evlerinde mağlubiyetleri olmamış olabilir,sivassporda böyle kendi için kritik olan maçları kazanmayı çokiyi bilir,belki bu takıma şansımız tutmuyor olabilir,ancak sivasspor bu maçı kazanmak zorunda,akhisarda bjk galibiyetinin rehaveti olabilir,özgür yankayada maçın önüne geçecek hakem değil,ayrıca tff ninde, alt tarafın kopmasını isteyeceğini sanmıyorum,tüm bu nedenlerden dolayı sivassporumuzu favori görüyorum,elbetteki özellikle eneramo,burhan ve atıfın çok iyi oynamasını bekliyorum,okan hocayada haddim olmadan tavsiyem,ne ziyayı,nede cicinyoyu kanatlarda tek bırakmasın,yoksa çok ağır bedeli olur,adamlarda 2 kanaT Oyuncusu varki akıllara zarar ,umarım teknik heyet rakibi iyi analiz eder ve takımı iyi motive eder,alacağımız 3 puan duruma göre enaz 15-20 puan değerinde olabilir ,kader maçımız diyebilirim ,bu nedenle tüm oyuncularımıza üstün başarılar diliyorum.
|