Alıntı:
engin2609 Nickli Üyeden Alıntı
kahrolduk mafolduk yiprandik bittik tükendik
Ah ruhsuz futbolcular
Ah vefakar Sivasspor taraftari
|
Şu yalanları bırakma zamanı ne zaman gelecek merak ediyorum. Açıp Eskişehir bursa maçına bir bakın, nasıl stad dolar nasıl doksan dakika susulmaz görün. Sonra bizim Antalya maçına bakın. Tamam seyirci cezamiz vardı ama passolig sayımız ortada, o stadı doldurabilirdik. Toplamda iki bin küsür taraftar vardı. Öyle bir taraftardı ki 58. dakika kutlaması bile yapılmadı. Biz hiçbir zaman işler kötü gidince vefakar olamadık. Takıma doksan dakika susmadan destek olduğumuz bir maç hatırlamıyorum. Bu takım bu şehre fazla inanın. Ben de isterim takımımın şampiyon olmasını ama eğri otuup doğru konuşalım. Ne taraftar ne yönetim ne de şehir bunu haketmiyor. En yüksek seyirci sayımız kayseri maçı, 6 bin 7 bin civarı, belki rize maçı da olabilir. Ptt maçları için bile bu rakamın 3-4 katı söz konusu. Uzun lafın kısası, biz vefakar olamadık asla, işler kötü gidince futbolcu yuhladık, teknik direktöre küfrettik... Abdullah Yiğit ağabey çok güzel diyor; bizim taraftarımız yok, sadece elinde çekirdekli seyircimiz var..