Ana Sayfa  |  Site Haritası  |  Forum  |  Chat
‹ Anasayfaya geri dön  |  Sivaslilar.net  |  Sivastuning.com
Sivasspor

Hoşgeldiniz
Zurück   SivasSpor.com - Yiğidoların Özgür Sesi > Serbest Alan, Sivas Paylaşım, Sivas Forum, Sivaslılar > Kilitli Konular

Kilitli Konular Kilitlenmiş Konular

Konu Kapatılmıştır

Seçenekler Arama Stil

Alt 25.06.2005, 11:05   #31
1967_DERNEK_10UR
Usta Yiğido

1967_DERNEK_10UR - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

29 Mesajına 32 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 1309 1967_DERNEK_10UR ist ein wunderbarer Anblick1967_DERNEK_10UR ist ein wunderbarer Anblick1967_DERNEK_10UR ist ein wunderbarer Anblick1967_DERNEK_10UR ist ein wunderbarer Anblick1967_DERNEK_10UR ist ein wunderbarer Anblick1967_DERNEK_10UR ist ein wunderbarer Anblick1967_DERNEK_10UR ist ein wunderbarer Anblick

Alıntı:
gakgo58 Nickli Üyeden Alıntı
Fatih terim im milli takımın başına gelmesini istemiyorum...ama yabancı hocamı ? fatih terim derseniz ...fatih terim derim (amma kafiyeli oldu ha :lol: )

bide Fatih Terim milli takımın başına gelirse...Hakan Şükür'ü kadroya alırmı ..cok merak ediyorum
ALIR ABI ALIR[size=7]............ KRAL HAKAN ERSUN YALAN..........[/size]ESKİ ÖĞRENCİSİ.... 8)
1967_DERNEK_10UR isimli Üye şimdilik offline Konumundadır  
Alt 25.06.2005, 11:08   #32
yigido20
Yeni Yiğido

yigido20 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

0 Mesajına 0 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 0 yigido20 ist zur Zeit noch ein unbeschriebenes Blatt

Alıntı:
gurbetci_yigido Nickli Üyeden Alıntı
ya abi birakin bu polemikleri dünya alem taniyor Fatih Terim i ama daha bizim milletimiz taniyamamis, Fatih Terim iyi bir hoca olmasaydi Galatasaray i 4 sene üst üste sampiyon yapabilir miydi sonra milli takim euro 96 ya gidebilir miydi Uefa kupasini Türkiye ye getirmis adam siz daha ne konusuyorsunuz, Dünyanin önde gelen takimlarindan birinde teknik patron olarak calisti siz bunlarin hepsini sans olarak mi görüyorsunuz Fatih hocayi istemyen arkadaslar gözlüklerinizi cikartin öyle bakin bu konuya sizin yaptiginiza vefasizlik denir, Vefasizlik ta ne bir sivas li ya ne de bir Türk evladina yakismaz
arkadasa aynen katiliyorum dahasi adam in pesinde hala dünya takimlari kosuyor sizde ayaginiza gelen kismeti tepiyorsunuz
yigido20 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır  
Alt 25.06.2005, 11:09   #33
ElbeyLi58
Usta Yiğido

ElbeyLi58 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

12 Mesajına 16 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 965 ElbeyLi58 kann auf vieles stolz seinElbeyLi58 kann auf vieles stolz seinElbeyLi58 kann auf vieles stolz seinElbeyLi58 kann auf vieles stolz seinElbeyLi58 kann auf vieles stolz seinElbeyLi58 kann auf vieles stolz seinElbeyLi58 kann auf vieles stolz seinElbeyLi58 kann auf vieles stolz sein

Alıntı:
ya abi birakin bu polemikleri dünya alem taniyor Fatih Terim i ama daha bizim milletimiz taniyamamis, Fatih Terim iyi bir hoca olmasaydi Galatasaray i 4 sene üst üste sampiyon yapabilir miydi sonra milli takim euro 96 ya gidebilir miydi Uefa kupasini Türkiye ye getirmis adam siz daha ne konusuyorsunuz, Dünyanin önde gelen takimlarindan birinde teknik patron olarak calisti siz bunlarin hepsini sans olarak mi görüyorsunuz Fatih hocayi istemyen arkadaslar gözlüklerinizi cikartin öyle bakin bu konuya sizin yaptiginiza vefasizlik denir, Vefasizlik ta ne bir sivas li ya ne de bir Türk evladina yakismaz
gardas Fatih Terim tartisilamas gelmis gecmis en büyük Imparator
Alt 25.06.2005, 11:13   #34
gurbetci_yigido
Yeni Yiğido

gurbetci_yigido - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Tecrübe Puanı: 0 gurbetci_yigido ist zur Zeit noch ein unbeschriebenes Blatt

Elbeyli abim fenerli arkadaslar milli takimin basinda cim bom lu bi hoca istemiyor lar, madem Fatih Terim Imparaor niye milli takimda istenmiyor ????
gurbetci_yigido isimli Üye şimdilik offline Konumundadır  
Alt 25.06.2005, 11:16   #35
ElbeyLi58
Usta Yiğido

Tecrübe Puanı: 965 ElbeyLi58 kann auf vieles stolz seinElbeyLi58 kann auf vieles stolz seinElbeyLi58 kann auf vieles stolz seinElbeyLi58 kann auf vieles stolz seinElbeyLi58 kann auf vieles stolz seinElbeyLi58 kann auf vieles stolz seinElbeyLi58 kann auf vieles stolz seinElbeyLi58 kann auf vieles stolz sein

Alıntı:
Elbeyli abim fenerli arkadaslar milli takimin basinda cim bom lu bi hoca istemiyor lar, madem Fatih Terim Imparaor niye milli takimda istenmiyor ????
gardasim bu isler FB demesi bakmas
ja Terim gelecek yada Denizli gelecek :wink:
Alt 25.06.2005, 11:18   #36
gurbetci_yigido
Yeni Yiğido

ikiside milli takima yakisan isimler ama bakarsin bu topic de bazi kisiler Fatih Terim i istemiyor ben bunun nedeni soruyorum
Alt 25.06.2005, 11:21   #37
ElbeyLi58
Usta Yiğido

Alıntı:
ikiside milli takima yakisan isimler ama bakarsin bu topic de bazi kisiler Fatih Terim i istemiyor ben bunun nedeni soruyorum
:arrow: gardasim ins. Terim gelir ozaman herkes Terimi alkislar
sevmeyenler bisden cok sever
Alt 25.06.2005, 11:22   #38
gurbetci_yigido
Yeni Yiğido

Alıntı:
ElbeyLi58 Nickli Üyeden Alıntı
Alıntı:
:arrow: gardasim ins. Terim gelir ozaman herkes Terimi alkislar
sevmeyenler bisden cok sever
aynen katiliyorum bu yazina ve diyorum ki zaman herseyin ilacidir zaman herseyi gösterecek
Konu Kapatılmıştır

Seçenekler Arama
Stil