Ana Sayfa  |  Site Haritası  |  Forum  |  Chat
‹ Anasayfaya geri dön  |  Sivaslilar.net  |  Sivastuning.com
Sivasspor

Hoşgeldiniz
Zurück   SivasSpor.com - Yiğidoların Özgür Sesi > Serbest Alan, Sivas Paylaşım, Sivas Forum, Sivaslılar > Kilitli Konular

Kilitli Konular Kilitlenmiş Konular

Konu Kapatılmıştır

Seçenekler Arama Stil

Alt 24.05.2005, 12:39   #31
puar
Usta Yiğido

puar - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

357 Mesajına 678 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 1239 puar ist ein wunderbarer Anblickpuar ist ein wunderbarer Anblickpuar ist ein wunderbarer Anblickpuar ist ein wunderbarer Anblickpuar ist ein wunderbarer Anblickpuar ist ein wunderbarer Anblick

[quote="türkçerap_yakup"]
Alıntı:
CAGLAYAN Nickli Üyeden Alıntı

[size=6] Cumartesi Günü SIVASSPOR un Sampiyona Kutlamasina
az bir istirak varken Pazar günü
Fenerbahce / Galatasaray
Macindan sonra Binlerce Sivaslilarin Cadde ve sokaklarini Fenerbahce Sampiyon nidalariyla Inleterek Cirkin bir görüntü sergilediler!! Cok Üzüldüm dogrusu
Simdi Soruyorum !!! Bizler ne Kadar Sivassporluyuz ?
ne Zaman bitecek Istanbul Takimlarina olan Sevdamiz?
[/size]
[/qu
karaktersiz insanlar abi bunlar...
yavaşşş çok ayıp
puar isimli Üye şimdilik offline Konumundadır  
Alt 24.05.2005, 13:17   #32
abircan
Usta Yiğido

abircan - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

239 Mesajına 440 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 953 abircan TAM BIR BEYEFENDIabircan TAM BIR BEYEFENDIabircan TAM BIR BEYEFENDIabircan TAM BIR BEYEFENDIabircan TAM BIR BEYEFENDI

BEYLER
KAFAMIZI KUMA SOKMAYALIM KIÇIMIZ ORTADA KALIYOR
ALLAH AŞKINA ŞU ÜLKEDE 100 YILLIK ÜÇ BÜYÜK TAKIMIN TARAFTARI OLMAYANIMIZ VARMIKİ ATIP TUTUYORSUNUZ AYIP SÖVÜP SAYDINIZ EN BAŞATA KENDİNİZ, KARDEŞİNİZ ANNENİZ BABANIZ, LÜTFEN AYIP OLUYOR, BÜYÜK OLMAK KOLAY DEĞİL ON YILLARI GEREKTİRİR, KENDİ DEĞERLERİNİ KENDİ YARATIR KULÜPLER BİZ HENÜZ YOLUN ÇOK BAŞINDAYIZ, ŞURDA YAZAN 100 KİŞİYİZ YÜZÜMÜZDE BİRİBİRİMİZİ TANIRIZ, KAZISANIZ ALTINDAN ÜÇ BÜYÜK ÇIKAN TARAFTARLARIZ, İSTİSNALAR YOKMU ELBETTE VAR, 25 MİLYONLUK TARFTAR KİTLESİNİN OLDUĞU BİR TAKIMIN TARAFTARI SEVİNMEYECEKTE KİM SEVİNECEK 25 MİLYONUN 5.5 MİLYONU BUSENE ÇİFTE ŞAMPİYONLUK YAŞADI VARMI BUNDAN KEYİFLİSİ BE BU KİMSEYE NASİP OLMAZ BU ANCAK SİVASLI FENERBAHÇELİLERE OLUR, EVET ŞİMDİLİK İKİ TAKIMIMIZ VAR İKİSİDE ŞAMPİYON BU BÖYLE BİLİNE VE SAYGI DUYULA, PAZAR GÜNÜ TÜM KADIKÖY YAKASINI DOLAŞTIM ELDE BAYRAK ELBETTE SEVİNECEĞİM, AMA BİRŞEY DAHA SEVİNDİM ARA SOKAKLAR, E-5 ÜSTÜ HERTARAF SİVASSPORA BAŞARI DİLEKLERİYLE DOLU İKİKERE GURUR DUYDUM, ARAÇLARIN ARKASINDA SİVAS FLAMALARI ELDE FENER BAYRAKLARI OKADAR MUTLU TABLOKİ BUNA ALIŞIN SEVGİLİ SONRADAN SİVASSPORLU ÖNCEDEN GS, BJK, BİLMEM NELİ OLANLAR ALIŞIN BU SENE ÇİFTE ŞAMPİYONLUK YILI 5.5 MİLYON SİVASLININ
SEVGİLER
Alt 24.05.2005, 13:29   #33
puar
Usta Yiğido

puar - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

357 Mesajına 678 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 1239 puar ist ein wunderbarer Anblickpuar ist ein wunderbarer Anblickpuar ist ein wunderbarer Anblickpuar ist ein wunderbarer Anblickpuar ist ein wunderbarer Anblickpuar ist ein wunderbarer Anblick

Alıntı:
abircan Nickli Üyeden Alıntı
BEYLER
KAFAMIZI KUMA SOKMAYALIM KIÇIMIZ ORTADA KALIYOR
ALLAH AŞKINA ŞU ÜLKEDE 100 YILLIK ÜÇ BÜYÜK TAKIMIN TARAFTARI OLMAYANIMIZ VARMIKİ ATIP TUTUYORSUNUZ AYIP SÖVÜP SAYDINIZ EN BAŞATA KENDİNİZ, KARDEŞİNİZ ANNENİZ BABANIZ, LÜTFEN AYIP OLUYOR, BÜYÜK OLMAK KOLAY DEĞİL ON YILLARI GEREKTİRİR, KENDİ DEĞERLERİNİ KENDİ YARATIR KULÜPLER BİZ HENÜZ YOLUN ÇOK BAŞINDAYIZ, ŞURDA YAZAN 100 KİŞİYİZ YÜZÜMÜZDE BİRİBİRİMİZİ TANIRIZ, KAZISANIZ ALTINDAN ÜÇ BÜYÜK ÇIKAN TARAFTARLARIZ, İSTİSNALAR YOKMU ELBETTE VAR, 25 MİLYONLUK TARFTAR KİTLESİNİN OLDUĞU BİR TAKIMIN TARAFTARI SEVİNMEYECEKTE KİM SEVİNECEK 25 MİLYONUN 5.5 MİLYONU BUSENE ÇİFTE ŞAMPİYONLUK YAŞADI VARMI BUNDAN KEYİFLİSİ BE BU KİMSEYE NASİP OLMAZ BU ANCAK SİVASLI FENERBAHÇELİLERE OLUR, EVET ŞİMDİLİK İKİ TAKIMIMIZ VAR İKİSİDE ŞAMPİYON BU BÖYLE BİLİNE VE SAYGI DUYULA, PAZAR GÜNÜ TÜM KADIKÖY YAKASINI DOLAŞTIM ELDE BAYRAK ELBETTE SEVİNECEĞİM, AMA BİRŞEY DAHA SEVİNDİM ARA SOKAKLAR, E-5 ÜSTÜ HERTARAF SİVASSPORA BAŞARI DİLEKLERİYLE DOLU İKİKERE GURUR DUYDUM, ARAÇLARIN ARKASINDA SİVAS FLAMALARI ELDE FENER BAYRAKLARI OKADAR MUTLU TABLOKİ BUNA ALIŞIN SEVGİLİ SONRADAN SİVASSPORLU ÖNCEDEN GS, BJK, BİLMEM NELİ OLANLAR ALIŞIN BU SENE ÇİFTE ŞAMPİYONLUK YILI 5.5 MİLYON SİVASLININ
SEVGİLER
sana katılıyorum.
puar isimli Üye şimdilik offline Konumundadır  
Alt 24.05.2005, 14:35   #34
bulldog
Acemi Yiğido

bulldog - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

1 Mesajına 1 kez Teşekkür Edildi
Tecrübe Puanı: 0 bulldog isimli Üye Tecrübe Puanınızını Kapatmıştır.

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

[size=7] Aferim size Her iki tarafida idare ediyonuz Acaba nereye Kadar ? [/size]
bulldog isimli Üye şimdilik offline Konumundadır  
Alt 24.05.2005, 14:39   #35
türkçerap_yakup
Tecrübeli Yiğido

türkçerap_yakup - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

3 Mesajına 5 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 0 türkçerap_yakup ist zur Zeit noch ein unbeschriebenes Blatt

Alıntı:
Sariyerli_Fethi Nickli Üyeden Alıntı
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

[size=7] Aferim size Her iki tarafida idare ediyonuz Acaba nereye Kadar ? [/size]
adam haklı...
türkçerap_yakup isimli Üye şimdilik offline Konumundadır  
Alt 24.05.2005, 14:56   #36
CAGLAYAN
Usta Yiğido

CAGLAYAN - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

34 Mesajına 72 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 936 CAGLAYAN SITEMIZE IŞIK ŞACIYORCAGLAYAN SITEMIZE IŞIK ŞACIYORCAGLAYAN SITEMIZE IŞIK ŞACIYORCAGLAYAN SITEMIZE IŞIK ŞACIYORCAGLAYAN SITEMIZE IŞIK ŞACIYOR

Alıntı:
türkçerap_yakup Nickli Üyeden Alıntı
Alıntı:

adam haklı...

[size=6] eh ...... Adam Hakli ! Ayiklayin simdi Princin tasini
Dogru söyleyini Dokuz Köyden Kovarlarmis !!
[/size]
CAGLAYAN isimli Üye şimdilik offline Konumundadır  
Alt 24.05.2005, 15:04   #37
EMİNÇOLAK
Tecrübeli Yiğido

EMİNÇOLAK - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

3 Mesajına 4 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 791 EMİNÇOLAK FAZLA SÖZE GEREK YOKEMİNÇOLAK FAZLA SÖZE GEREK YOK

Alıntı:
Alıntı:
Alıntı:

adam haklı...

[/size]
[size=7]ARKADAŞLAR BEN ONUNCU KÖYDEN SESLENİYORUM
BU İŞİ ZAMANA BIRAKALIM BİRBİRİMİZİ KIRMAYALIM
[/size]
Alt 24.05.2005, 15:12   #38
CAGLAYAN
Usta Yiğido

CAGLAYAN - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

34 Mesajına 72 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 936 CAGLAYAN SITEMIZE IŞIK ŞACIYORCAGLAYAN SITEMIZE IŞIK ŞACIYORCAGLAYAN SITEMIZE IŞIK ŞACIYORCAGLAYAN SITEMIZE IŞIK ŞACIYORCAGLAYAN SITEMIZE IŞIK ŞACIYOR

Alıntı:
emin58 Nickli Üyeden Alıntı
Alıntı:
Alıntı:
Alıntı:

adam haklı...

[/size]
[size=7]ARKADAŞLAR BEN ONUNCU KÖYDEN SESLENİYORUM
BU İŞİ ZAMANA BIRAKALIM BİRBİRİMİZİ KIRMAYALIM
[/size]

[size=6] Peki O Zaman Yasasin 10 uncu Köy [/size] :lol:
CAGLAYAN isimli Üye şimdilik offline Konumundadır  
Alt 24.05.2005, 16:10   #39
bulldog
Acemi Yiğido

bulldog - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

1 Mesajına 1 kez Teşekkür Edildi
Tecrübe Puanı: 0 bulldog isimli Üye Tecrübe Puanınızını Kapatmıştır.

Alıntı:
LütfiÜnal Nickli Üyeden Alıntı
CAGLAYAN COK HAKLI BEN KENDIM ICIN KONUSUYORUM.BASIMDAKI SACTAN AYAK TIRNAGIMA KADAR SIVASSPORLUYUM.BÜTÜN SIVASLILARADA CAGRIDA BULUNUYORUM VE GELIN SIVASSPORLU OLUN KENDINIZE IYILIK EDIN.

bravo iste bu Amca Adam gibi adam
bulldog isimli Üye şimdilik offline Konumundadır  
Alt 24.05.2005, 16:48   #40
abircan
Usta Yiğido

abircan - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

239 Mesajına 440 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 953 abircan TAM BIR BEYEFENDIabircan TAM BIR BEYEFENDIabircan TAM BIR BEYEFENDIabircan TAM BIR BEYEFENDIabircan TAM BIR BEYEFENDI

ben sivaslıyı dürüst mert özü sözü bir bilirim, çünkü bende sivaslıyım herkesi kendim gibi bildiğimden arkadaşlar, lütfen dürüst olalım bütün dünya biliyorki özellikle büyük şehirlerde yaşayan bütün sivaslılar 3 büyüklere gönül vermiştir, aslını inkar eden bizden değildir en sevdiğimiz laftır, ama şurada adım gibi biliyorumki %99 umuz 3 büyüklere sempati duyarız, falan filan ama daha 3 aydırki siteye takılıp asıp kesen sivasspor fanatikleri çoğaldı, amennah sivassporluluğunuzdan şüphe duymuyoruz ama lütfen yalakalıkları bırakın, daha ne çabuk unuttunuz ölüp bittiğiniz takımları, sizi gidi riyakarlar sizi , daha evvelde yazmıştım bu sitede geçiş sancılı olacak tarftar toplamak kolay değil, zaman alacak, yeni nesilleri kazanmak yılları bulacaktır, burada takılan herkes öyle veya böyle eski bir takımı var ve halada devam ediyordur, ama bunu herkes için söylemiyorum, elbetteki 3 büyüklerin dışında durup spora uzak insanlar var amaç burada bunları kazanmak, 3 büyükleden artık gına gelmiş insanlar var, hayal kırıklığı yaşamışlar çok, artık türkiyedeki futbolun istanbul merkezliliğinden nefret eden milyonlar var bunun farkındayız, bunun için sivas önemli, bunun için sivas temiz toplum temiz futbolun simgesi olmaya en yakın adaydır, bunun için yoğun bir akış var sivasspora ve sitemize bunun için lütfen hoşgörülü olun butür açıklamalar ve başlıklara hemen gaza gelmeyin fırçalamayın insanları, merak etmeyin internette sonsuz alan var herkese yeter, sözün özü dürüst olalım lütfen insanlardan bugünden yarına fanatik sivassporlu olmasını beklemeyin bu bir süreç sorunudur, takımın teknik direktöründen doktoruna kadar fb li bir sivassporumuz var, hala başkanı kongre üyeliğini yeni bırakmış bir takımız, lütfen biraz insaf ve sabır diliyorum sevgili yiğidolara geçmişinde herneisen, merak etmeyin [size=7]7 milyon sivaslıyı 7 milyon sivasspor taraftarı yapana kadar bu çekişme bitmez, ama hepimizin bu sitedeki bulunma sebebi bu amaca ulaşmak olmalı, benim niyetim bu ya sizinki ?[/size]
abircan
Konu Kapatılmıştır

Seçenekler Arama
Stil