ben sivaslıyı dürüst mert özü sözü bir bilirim, çünkü bende sivaslıyım herkesi kendim gibi bildiğimden arkadaşlar, lütfen dürüst olalım bütün dünya biliyorki özellikle büyük şehirlerde yaşayan bütün sivaslılar 3 büyüklere gönül vermiştir, aslını inkar eden bizden değildir en sevdiğimiz laftır, ama şurada adım gibi biliyorumki %99 umuz 3 büyüklere sempati duyarız, falan filan ama daha 3 aydırki siteye takılıp asıp kesen sivasspor fanatikleri çoğaldı, amennah sivassporluluğunuzdan şüphe duymuyoruz ama lütfen yalakalıkları bırakın, daha ne çabuk unuttunuz ölüp bittiğiniz takımları, sizi gidi riyakarlar sizi

, daha evvelde yazmıştım bu sitede geçiş sancılı olacak tarftar toplamak kolay değil, zaman alacak, yeni nesilleri kazanmak yılları bulacaktır, burada takılan herkes öyle veya böyle eski bir takımı var ve halada devam ediyordur, ama bunu herkes için söylemiyorum, elbetteki 3 büyüklerin dışında durup spora uzak insanlar var amaç burada bunları kazanmak, 3 büyükleden artık gına gelmiş insanlar var, hayal kırıklığı yaşamışlar çok, artık türkiyedeki futbolun istanbul merkezliliğinden nefret eden milyonlar var bunun farkındayız, bunun için sivas önemli, bunun için sivas temiz toplum temiz futbolun simgesi olmaya en yakın adaydır, bunun için yoğun bir akış var sivasspora ve sitemize bunun için lütfen hoşgörülü olun butür açıklamalar ve başlıklara hemen gaza gelmeyin fırçalamayın insanları, merak etmeyin internette sonsuz alan var herkese yeter, sözün özü dürüst olalım lütfen insanlardan bugünden yarına fanatik sivassporlu olmasını beklemeyin bu bir süreç sorunudur, takımın teknik direktöründen doktoruna kadar fb li bir sivassporumuz var, hala başkanı kongre üyeliğini yeni bırakmış bir takımız, lütfen biraz insaf ve sabır diliyorum sevgili yiğidolara geçmişinde herneisen, merak etmeyin [size=7]7 milyon sivaslıyı 7 milyon sivasspor taraftarı yapana kadar bu çekişme bitmez, ama hepimizin bu sitedeki bulunma sebebi bu amaca ulaşmak olmalı, benim niyetim bu ya sizinki ?[/size]
abircan