Ana Sayfa  |  Site Haritası  |  Forum  |  Chat
‹ Anasayfaya geri dön  |  Sivaslilar.net  |  Sivastuning.com
Sivasspor

Hoşgeldiniz
Zurück   SivasSpor.com - Yiğidoların Özgür Sesi > SivasSpor > Futbolcular

Futbolcular Futbolcularin Performanslari Ve Diger Mevzulari

Seçenekler Arama Stil

Cevap: Mehmet YILDIZ
Alt 14.09.2009, 00:08   #481
eyuphulagu
Usta Yiğido

1.466 Mesajına 3.580 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 928 eyuphulagu FAZLA SÖZE GEREK YOKeyuphulagu FAZLA SÖZE GEREK YOK
Standart Cevap: Mehmet YILDIZ

Nerden nereye..Mehmet YILDIZ'la ilgili açılan başlığı 2007-2009 yılları arasında yazılan mesajlrın çoğunu okudum...Şimdi Mehmet'in takım için ne kadar önemli bir oyuncu olduğunu daha iyi anlıyorum.Arkadaşlar Mehmet bu takımın herşeyiymiş...Mehmet olmadığında takımda lider oyuncu eksikliği açıkca belli oldu..Bizim şu aşamada aldığımız kötü sonuçlarda yıldız oyuncu değil lider oyuncu eksikliğinin ön plana çıktığını düşünüyorum...Mehmet'i geçenlerde Sivas'ta yolda gezerken gördüm..Yanımdan geçti..Maşallah durumu çok iyi;hızlada sakatlığı geçiyor...2-3 hafta içinde takımla çalışmalara başlayıp oynayacak düzeye geleceğini düşünüyorum...Mehmet biraz da kilo vermiş..Yakında bomba gibi dönecek diye düşünüyorum...Haydi Mehmet Dön Artık Takımına ...Gemin Su Almaya Başladı..Kurtar Artık Şu Gemiyi...
eyuphulagu isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Bu Konuda eyuphulagu'a Teşekkür Eden Üyelerimiz...
Alt 14.09.2009, 00:58   #482
congarlim
Acemi Yiğido

15 Mesajına 21 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 613 congarlim FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR

Alıntı:
eyuphulagu Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster
Nerden nereye..Mehmet YILDIZ'la ilgili açılan başlığı 2007-2009 yılları arasında yazılan mesajlrın çoğunu okudum...Şimdi Mehmet'in takım için ne kadar önemli bir oyuncu olduğunu daha iyi anlıyorum.Arkadaşlar Mehmet bu takımın herşeyiymiş...Mehmet olmadığında takımda lider oyuncu eksikliği açıkca belli oldu..Bizim şu aşamada aldığımız kötü sonuçlarda yıldız oyuncu değil lider oyuncu eksikliğinin ön plana çıktığını düşünüyorum...Mehmet'i geçenlerde Sivas'ta yolda gezerken gördüm..Yanımdan geçti..Maşallah durumu çok iyi;hızlada sakatlığı geçiyor...2-3 hafta içinde takımla çalışmalara başlayıp oynayacak düzeye geleceğini düşünüyorum...Mehmet biraz da kilo vermiş..Yakında bomba gibi dönecek diye düşünüyorum...Haydi Mehmet Dön Artık Takımına ...Gemin Su Almaya Başladı..Kurtar Artık Şu Gemiyi...
eyüp kardes acilen lazim mehmet yildiz bizim yildizim söndu valla insallah kisa zamanda takimdaki yerini alirda bizi kurtarir yoksa ikinci lig kacinilmaz gecen seneki basarikada ne fayda saglamis memo yildiz
congarlim isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 14.09.2009, 01:19   #483
Ayşegül
Acemi Yiğido

55 Mesajına 83 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 617 Ayşegül FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR

şu yazılanları hayretle okuyorum geçen sene Mehmet Yıldıza demediğimiz kalmadı şimdi Mehmet Mehmet diye tutturmuşuz tamam belki gelirse düzelecek takım fakat ne kadar emin konusuyoruz herşeyi Mehmete bağlamışız...takımın komplesi dökük bi Mehmetlemi düzelir yani?
Ayşegül isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Yukarıdaki Mesaj için 2 Kullanıcı Ayşegül'a Teşekkür Ediyor...
Alt 14.09.2009, 01:39   #484
Champion58
Acemi Yiğido

Champion58 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

14 Mesajına 19 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 612 Champion58 FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR

Alıntı:
Ayşegül Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster
şu yazılanları hayretle okuyorum geçen sene Mehmet Yıldıza demediğimiz kalmadı şimdi Mehmet Mehmet diye tutturmuşuz tamam belki gelirse düzelecek takım fakat ne kadar emin konusuyoruz herşeyi Mehmete bağlamışız...takımın komplesi dökük bi Mehmetlemi düzelir yani?
Bizimkilerin umudu işte. Geçen sene ikinci yarıda mehmet yıldız maçlarda resmen yoktu aksine dezevantajı bile oldu. Bülentin mehmet yıldız israrı kulübede kamanan ve balili gibi adamların oturması şampiyonlugu kaçırdı. Mehmetin taktikleri hep aynı bütün futbolcular ezbere biliyor bence çok büyük katkısı olmuyacak. Takım moralen bitmiş durumda zaten prim yok galip durum yok hiçbişey yok Allah sonunu hayıra getirsin ne diyelim.
Champion58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 14.09.2009, 01:43   #485
vexol58
Yiğido

vexol58 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

62 Mesajına 91 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 0 vexol58 isimli Üye Tecrübe Puanınızını Kapatmıştır.
Unglücklich Cevap: Mehmet YILDIZ

Alıntı:
Ayşegül Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster
Mehmet Yıldız bu takım için gerçekten çok önemli bir oyuncu.Ama Messi bile şahsi gayretiyle Arjantini Brezilyanın elinden kurtaramadıktan sonra bu oyun mantalitesi içinde Mehmet Yıldızın da çok fazla değiştirebileceği birşey yok.Üstelik adam sakatlıktan dönecek
Alt 14.09.2009, 03:17   #486
galipgelen
Acemi Yiğido

19 Mesajına 25 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 608 galipgelen FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR

Geçen sezon ikinci devre Mehmet Yıldız sakat sakat oynatıldı. Ameliyatı sezon sonuna bırakıldı. Garibim Memo da performansı düşünce tepki topladı ama suçu yoktu onun. Şimdi ilk oynayacağı maçlarda hemen form tutamayabilir. Bir-iki maç ona çok destek olmalıyız.Golleri kaçırsa da alkışlamalıyız.
O zaten sahada olduğunda kazanma hırsıyla,liderliğiyle , arkadaşlarını yönlendirmesiyle alkışı hep hak edecektir .
galipgelen isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 14.09.2009, 09:29   #487
GuVeN
Usta Yiğido

GuVeN - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

2.350 Mesajına 5.411 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 1063 GuVeN BU GIDISLE COK MESHUR OLACAK

ben her zaman mehmet yıldızın bu takımın en onemlı kozlarının basında geldıgını soylemıstım,gıtmesını ısteyenlerede hep karsı cıkmıstım.. malesef haklı cıktıgımızı bu sekıdle gormek ıstemezdık..keske mehmet yıldız bu sakatlıgı yasamasaydıda lıg basından ıtıbaren oynadıgı futbolla kendını guvenenlerı haklı cıkarsaydı.. ama ıkı gun sonra takıma donsun bı kac mac kotu oynasın ve onemlı bı kac gol pozısyonunu harcasın o zaman taraftarımız yıne en ıyı yaptıgı seyı yapacaktır emınım!!! (vefasızlıkta 1 numarayız)
GuVeN isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Yukarıdaki Mesaj için 2 Kullanıcı GuVeN'a Teşekkür Ediyor...
Alt 14.09.2009, 09:51   #488
shang
Usta Yiğido

shang - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

534 Mesajına 894 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 809 shang COK SEVILEN BIR KISIshang COK SEVILEN BIR KISIshang COK SEVILEN BIR KISIshang COK SEVILEN BIR KISI

mehmete tepki verenler kızanlar hiç beğenmeyenler laf soyleyenler sanırım şu an mehmeti mumla arıyorlar bize her zaman lazım bi oyuncu ilerde top tutması yeter isterse hiç gol atmasın halimiz ortada işte atılan toplar duvar gibi geri geliyor bizim enkaz savunmaya
shang isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 14.09.2009, 09:54   #489
anadolu5858
Yiğido

103 Mesajına 197 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 612 anadolu5858 FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR

dönsün bakalım onuda görecez bizimkisi denize düşen yılana sarılır hesabı yapacak başka seçenek yok mecburuz umut bağlamaya inşallah iyi başlar mehmet yıldız da umutlarımızı boşa çıkarmaz....
anadolu5858 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Cevap: --->: Mehmet YILDIZ
Alt 17.09.2009, 21:08   #490
HaRaMi85
Yeni Yiğido

3 Mesajına 4 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 0 HaRaMi85 FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR
Standart Cevap: --->: Mehmet YILDIZ

Alıntı:
sivassss Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster
BEN MAÇIN YILDIZI MEHMET YILDIZ OLUR DEDİĞİMDE KİMSE BANA İNANMAMIŞTI AMA ADAM 31.7 METREDEN KAFAYLA GOLÜNÜ ATTI VE MÜKEMMEL BİR MAÇ ÇIKARTTI.
gerçektende mehmet yıldız sivas ı coşturuyor başarılarının devamını gollerinin de sivasımızı şampiyon yapmasını temenni ediyorum
HaRaMi85 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla

Etiketler
mehmet, yildiz, yıldız

Seçenekler Arama
Stil