Ana Sayfa  |  Site Haritası  |  Forum  |  Chat
‹ Anasayfaya geri dön  |  Sivaslilar.net  |  Sivastuning.com
Sivasspor

Hoşgeldiniz
Zurück   SivasSpor.com - Yiğidoların Özgür Sesi > Taraftarlar Bölümü > 1967 Genç Taraftarlar Derneği

1967 Genç Taraftarlar Derneği 1967 Genç Taraftarlar Derneği

Konu Kapatılmıştır

Seçenekler Arama Stil

--->: -->: HERŞEY SİVAS İÇİN HEPİMİZ AYNI YOLUN ADAMLARIYIZ
Alt 11.08.2007, 00:56   #41
berlinli1967
Yiğido

berlinli1967 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

11 Mesajına 17 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 730 berlinli1967 BU GIDISLE COK MESHUR OLACAK
Standart --->: -->: HERŞEY SİVAS İÇİN HEPİMİZ AYNI YOLUN ADAMLARIYIZ

Alıntı:
merkez_emre Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster
antamadım galiba uzunca yazıyım
hadi diyelim 67 dernekden birisi aday oldu cılgınlar yada biz kabul edermiyiz veya bizden aday birisi cıktı siz yada cılgınlar kabul edermi veya da cılgınlardan olan adayı biz veya siz kabul edermisiniz...hadi liderliği gectık tek catı olarak siz deseniz ki bizim dernek altında birleşelim biz veya diger cılgınlar kabul eder mi ? veyada cılgınların derneğiniz siz yada biz kabul edermiyiz ???

Tamam bizde istiyoruz ki tek bi isim olsun ama olmayacak şeye amin denmez...

Ayrıca ''herşey sivas içinse rant peşinde olmayanlar yüreğinde sivas olanlar arasında fark olmalı bence'' sözünde bişey mi kasteddin acıklarsan sevinirim ...
bu söz sivasspora canı gönülden destek verenlere yani grupların hiçbirine denmedi ama ve suna gelelim su bu gruplar kalsın zaten sadece organize hareke ediilsin dedim ben birleşme olayı olarak değil rekabet ve stada renk katılıyor bir yerde buluşup fikir alışverişi yapsak ne olur biz düşmanmıyız amacımız farklımı aynı yolda değilmiyiz sivas için değilmi dostum
berlinli1967 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır  
--->: HERŞEY SİVAS İÇİN HEPİMİZ AYNI YOLUN ADAMLARIYIZ
Alt 11.08.2007, 01:25   #42
wertons
YASAKLI ÜYE

0 Mesajına 0 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 0 wertons Maalesef Forumlarda cok az yorum yapıyor.
Standart --->: HERŞEY SİVAS İÇİN HEPİMİZ AYNI YOLUN ADAMLARIYIZ

[b] Abilerim Arkadaslarım Ve Sevgılı Kardeslerım Ben Bır Merkez Tayfa Uyesı Olarak Bu KoNu Hakkında Yorum Yapmak İstıyorum. Tamam Herkes Sıvasspor Icın Ugras Verıyor Ama Bu Saatten Sonra Hıc Kımse tek Bı Isım Altında Toplanmayı Kabul Etmez Normalde Merkez Tayfadan KImse Sivasspor comda Yazı Yazmayacaktı Ama Bunların Bılınmesi Gerek Bız Hıc Bır Zaman Aslımızı Inkar Etmedık Ve Burdada Soluyorum Bızler Yenıcerıyız Tamam Eskıden Belkı Gruplar Arasında Anlasma Saglanmıs Olabılır Ama Bundan Sonra Artık Bu Imkansız Bunun Nedenı İse Herkes Biliyor Yenşcerılerın Son Zamanlarında 67dernekle Olan Tartıslarmalarıdır Bugun Olmus dernekten Benım Mahallemde Oturan Bır cok kısı Var dernek Uyesı Olupta Tanıdıgım Sevdıgım Insanlarda Var Ama Nefret Ettıgım Trıbunde Dahı Yuzunu Gormek Istemedıgım Insanlar Var Tabı Onlarda Bızı Sevmıyolar Bızden Nefret Edıyolar Bunun için Bundan Sonra Herkes Kendı Icın Ugrsa Versın Kımse Masal Anlatmasın bu saatten sonra kımse bırlesmeyı kabul etmez Bızler Merkez Tayfa Olarak Genc Bı grubumuz Eksıklerımızde Var Artılarımızda Ama Kımse Hıc Kımse Sunu Unutmaasın Kı Bu SaaTTeN SoNRa KıMSe BiRLesŞmeZZ HerKeS BuNu KaBuL ETsE BıLe MerKEz TaYFa OlarAK Biz BuNU KaBuL EtMıYoRuz

MeRKeZ WaNTeD SaYGıLaRıMLa [b]
wertons isimli Üye şimdilik offline Konumundadır  
Alt 11.08.2007, 09:07   #43
mrkz_abi
Acemi Yiğido

mrkz_abi - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

41 Mesajına 73 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 648 mrkz_abi Maalesef Forumlarda cok az yorum yapıyor.

berlinli boşuna uğraşma biz kimlerin rant peşinde koştunu kimin yüreğinde sivas oldunu biliyoruz düşüncen güzel ama olmaz yazacak çok şey varda olmaz herkes böle mutlu
Alt 11.08.2007, 10:48   #44
GrP_GARDAŞLAR
Yiğido

GrP_GARDAŞLAR - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

16 Mesajına 20 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 0 GrP_GARDAŞLAR ist zur Zeit noch ein unbeschriebenes Blatt
Standart -->: --->: HERŞEY SİVAS İÇİN HEPİMİZ AYNI YOLUN ADAMLARIYIZ

Alıntı:
mrkz_abi Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster
berlinli boşuna uğraşma biz kimlerin rant peşinde koştunu kimin yüreğinde sivas oldunu biliyoruz düşüncen güzel ama olmaz yazacak çok şey varda olmaz herkes böle mutlu
gardaş açık ve net olmalısın birşeyler biliyorsan bunu açık yüreklilikle bizlerle paylaşmalısın bu arada bizler birbirimizi yemeye didişmeye devam edersek tahmin bile edemeyeceğimiz işlerle karşılaşabiliriz..bunun için diyoruz ki birlik beraberlik olsun.hatırlıyorum enson yeniçeriler ve 67 derneğinin arasındaki gerginlik yüzünden sn başkanımız uyarmış ve şöle bi söylemde bulunmuştu ''akıllı olun yoksa ital taraftar getirtiirm yerinize koyarım onların bana zararı sizinkilerden daha az olur'' demişti.yani sonuçlar katlanılamayacak dereceye gelmesin diyoruz bir orta bulunmalı ve yineliyorum taraftar gruplarının içinden deilde en dışarıdan yani taraftar gruplarının uzak bir kişi bulalım ve yan olmadan yetkileri verelim ve liderlik vasfınıda kullanarak tribünleri ateşlendirmeyi başaralım.
Alt 11.08.2007, 17:35   #45
berlinli1967
Yiğido

Alıntı:
mrkz_abi Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster
canın sağolsun kardeş ben denemke istedim sizde cvapınız verdiniz fikir alışverişiydi bu tekrar canın sağolsun
Alt 11.08.2007, 17:37   #46
berlinli1967
Yiğido

Alıntı:
wertons Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster
[b] Abilerim Arkadaslarım Ve Sevgılı Kardeslerım Ben Bır Merkez Tayfa Uyesı Olarak Bu KoNu Hakkında Yorum Yapmak İstıyorum. Tamam Herkes Sıvasspor Icın Ugras Verıyor Ama Bu Saatten Sonra Hıc Kımse tek Bı Isım Altında Toplanmayı Kabul Etmez Normalde Merkez Tayfadan KImse Sivasspor comda Yazı Yazmayacaktı Ama Bunların Bılınmesi Gerek Bız Hıc Bır Zaman Aslımızı Inkar Etmedık Ve Burdada Soluyorum Bızler Yenıcerıyız Tamam Eskıden Belkı Gruplar Arasında Anlasma Saglanmıs Olabılır Ama Bundan Sonra Artık Bu Imkansız Bunun Nedenı İse Herkes Biliyor Yenşcerılerın Son Zamanlarında 67dernekle Olan Tartıslarmalarıdır Bugun Olmus dernekten Benım Mahallemde Oturan Bır cok kısı Var dernek Uyesı Olupta Tanıdıgım Sevdıgım Insanlarda Var Ama Nefret Ettıgım Trıbunde Dahı Yuzunu Gormek Istemedıgım Insanlar Var Tabı Onlarda Bızı Sevmıyolar Bızden Nefret Edıyolar Bunun için Bundan Sonra Herkes Kendı Icın Ugrsa Versın Kımse Masal Anlatmasın bu saatten sonra kımse bırlesmeyı kabul etmez Bızler Merkez Tayfa Olarak Genc Bı grubumuz Eksıklerımızde Var Artılarımızda Ama Kımse Hıc Kımse Sunu Unutmaasın Kı Bu SaaTTeN SoNRa KıMSe BiRLesŞmeZZ HerKeS BuNu KaBuL ETsE BıLe MerKEz TaYFa OlarAK Biz BuNU KaBuL EtMıYoRuz

MeRKeZ WaNTeD SaYGıLaRıMLa [b]
sanmıyorum sizden nefert edilidiğini ya neden edilsin bu sacma olur sizde bir dava için bağıru,yoz 1967 de ne sorun söle bu sorun ölüm kalım meselesimiki bu kadar kin ve siddet var biz siz yok aslında aynıyız bence onlar yunanmı ya karşı rakibe böyle davaranmıyoz lütfen bu kin bitsin belki konunda haklısın ama böle devam edemez herkes saygılı olursa ne olacaki kardeş önemli olan değer verilmektir...
Alt 11.08.2007, 17:56   #47
lian58
Yeni Yiğido

0 Mesajına 0 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 0 lian58 Maalesef Forumlarda cok az yorum yapıyor.

valla in şallah başarılıolur sunuz
lian58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır  
Alt 11.08.2007, 23:29   #48
1967DERNEK_EMRE
YASAKLI ÜYE

7 Mesajına 7 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 0 1967DERNEK_EMRE Maalesef Forumlarda cok az yorum yapıyor.

YA BERLİNLİ FİKRİN GÜZEL AMA İŞTE BUNU MAALESEF BAZI İNSANLAR FARKLI YERLERE ÇEKİYORLAR MADEM AYRI AYRI GURUPLARDA DAHA MUTLULAR BIRAK ÖYLE KALSINLAR BİRLEŞMEK DE İMKANSIZ BİRLESTI MI KAOS DAHA DA BÜYÜR BOŞVER BÖYLE KALSIN
1967DERNEK_EMRE isimli Üye şimdilik offline Konumundadır  
-->: HERŞEY SİVAS İÇİN HEPİMİZ AYNI YOLUN ADAMLARIYIZ
Alt 11.08.2007, 23:50   #49
mesut_tncsvs
Tecrübeli Yiğido

mesut_tncsvs - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

65 Mesajına 107 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 731 mesut_tncsvs Maalesef Forumlarda cok az yorum yapıyor.
Standart -->: HERŞEY SİVAS İÇİN HEPİMİZ AYNI YOLUN ADAMLARIYIZ

Alıntı:
yigiter187 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster
başkanımız her taraftar grubunnu bir çatı altında toplanması yönünde bir dileği var.tek çatı altında toplanılırsa kulübün de her yönden destek çıkacağını söylüyor...inşallah dileği yerine gelir..bence haklı ve faydalı da bir dilek...

AYNEN YİĞİT kardeş düşüncelerine bende katılıyorum ve çoğu kişiyede söyledim tek çatı altında toplanalım ve başka illerdede bu isim altında toplanalım ve böylece stadda daha düzenli tezahüratlar yapılabilir biri başka bağırıyor biri başka böyle olmaz

en iyisi tek çatı altında toplanmak eğer başkanda destekliyorsa bu projeyi taraftar grubu başkanları yani reislerde desteklemeli böyle daha güzel olur

saygılarımla

YENİÇERİ İSTANBUL

GüN GeLiR İnSaN GüLeRkEn AğLaRMıŞ., GöZYaŞLaRı SeL oLuP KaLbiNe AkaRMıŞ...
mesut_tncsvs isimli Üye şimdilik offline Konumundadır  
Alt 12.08.2007, 12:01   #50
Army
Yiğido

Army - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

67 Mesajına 147 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 688 Army Maalesef Forumlarda cok az yorum yapıyor.

Alıntı:
berlinli1967 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster
sanmıyorum sizden nefert edilidiğini ya neden edilsin bu sacma olur sizde bir dava için bağıru,yoz 1967 de ne sorun söle bu sorun ölüm kalım meselesimiki bu kadar kin ve siddet var biz siz yok aslında aynıyız bence onlar yunanmı ya karşı rakibe böyle davaranmıyoz lütfen bu kin bitsin belki konunda haklısın ama böle devam edemez herkes saygılı olursa ne olacaki kardeş önemli olan değer verilmektir...
çekememezlik ne olacak?

YENİÇERİLER
Army isimli Üye şimdilik offline Konumundadır  
Konu Kapatılmıştır

Seçenekler Arama
Stil