Karşılaşmada dikkat çekerek mücadele edenlerin başında Abdurrahman Dereli vardı; Onu takiple Faruk, Onur ve Mehmet Yıldız azimlilerdi.
Daha önce Maç başlamadan belirttim Abdurrahman Dereli bencede size hak veriyorum can.....!!Onun gb birisi bizde olması büyük bir önem taşımakda bizim için Kalla vardı eskilerden ve Servet ve elbetteki Dereli benim gözümde Sivasspor a gelmiş en büyük defans adamları diyebilirim..!!
valla bence maçın en kötüsü herve tumdu.maçın yıldızı faruk bayardı.maçta göze çarpan ise komşu sehrimizle kardeşçe bi maç yapmak için uğraşırken kayserili mehmet erenin son dakikada gereksiz yere ortamı germesiydi.
Maçın yıldızı kimdi? ONUR TUNCER
Maçın en kötüsü kimdi? HERVE TUM VE İBRAHİM DAĞAŞAN
Maçda göze çarpanlar? ÇEKİRDEĞE DEVAM
Ne gibi eksiklerimiz var? MUHAMMED ALİ VE SEDAT
en kötü:tartışmasız ibrahim dağaşandı bu adam nasıl ve ne diye transfer edilir anlayamadım.en iyi:bilica inanılmaz kademe anlayışı ve yerinde müdahaleleri var.benim en güzendiğim stoperimiz sedattır ama sedattan bile daha iyiydi.eksiklerimiz demişsiniz:orta sahamız harman yeri gibitam göbekte büyük sorun var.ligin vasat takımlarının haricindekiler orta sahamıza çok kolay hükmederler.kesinlikle sylla nın yanına bi adam alınmalı onurun iyi niyetli mücadelesini takdir ediyorum ama iyi niyet yetmez.iyi takımlarla oynayacağımız unutulmamalı.bu orta sahayla ayağa pas yapan bir sistem oynayamayız derim.