Daha 2 hafta var belki bir değişiklik felan olur maçta, belki senin sınavda olur... Hem neyi hallederiz dedikte halletmedik olm Birde bir sponsor felan aramak lazım hakkaten bir tane 40 kişilik araba kaldırabilirsek çabukta gideriz...
Neden öyle söyledin üstad :( özel bir sebebi vardır sınavı , hastalık , ölüm vb.
İZMİR'DE YAŞAYAN BİNLERCE SİVAS'LI VAR.HEPSİNİN SINAVI OLDUĞUNU SANMIYORUM.ZATEN SINAVI OLAN KARDEŞLERİMİZE BİR SÖZÜMÜZ YOK.BİZİM SÖZÜMÜZ GELECEĞİZ DEYİP DE GELMEYENLERE.HEM GELECEĞİZ DİYORLAR,HEM GELMİYORLAR BİRDE HABER VERMİYORLAR.O KADAR KİŞİNİN MAZERETİ OLAMAZ.
İZMİR'DEN KONYA 500 KM CİVARINDA OLMASI LAZIM.GAZLI BİR ARABA İLE BU MESAFE EN FAZLA 50 LİTRE GAZ YAPAR.BUDA 50*1,60'DAN 80 LİRA YAPAR.GİDİŞ DÖNÜŞ 160 LİRA.5'E BÖLDÜĞÜNÜZDE ADAM BAŞI 40 LİRA CİVARI BİR ŞEY DÜŞER.BENCE BEDAVA. STAD ŞEHİR MERKEZİNDE.KONYA'DA 10 YIL KALDIM.GİDİNCE BİR MEVLANA ZİYARETİ,BİR MERAM BAĞLARI VE ŞEHİR GEZİSİ YAPMADAN OLMAZ.HELE BİR DE ETLİEKMEK YEMEZSENİZ AYIP OLUR.TANDIR'IDA CABASI.
VALLA DENETLEMEM OLMASA BEN SİZE MİHMANDARLIK YAPARDIM.
İZMİR'DEN KONYA 500 KM CİVARINDA OLMASI LAZIM.GAZLI BİR ARABA İLE BU MESAFE EN FAZLA 50 LİTRE GAZ YAPAR.BUDA 50*1,60'DAN 80 LİRA YAPAR.GİDİŞ DÖNÜŞ 160 LİRA.5'E BÖLDÜĞÜNÜZDE ADAM BAŞI 40 LİRA CİVARI BİR ŞEY DÜŞER.BENCE BEDAVA. STAD ŞEHİR MERKEZİNDE.KONYA'DA 10 YIL KALDIM.GİDİNCE BİR MEVLANA ZİYARETİ,BİR MERAM BAĞLARI VE ŞEHİR GEZİSİ YAPMADAN OLMAZ.HELE BİR DE ETLİEKMEK YEMEZSENİZ AYIP OLUR.TANDIR'IDA CABASI.
VALLA DENETLEMEM OLMASA BEN SİZE MİHMANDARLIK YAPARDIM.
teşekkür ederim abi..kısı bası 32 cıvarı bıse tutuyo.sımdı once beşı bulmak lazım,sonrada bı gazlı dört teker otobuse 80 lıra vermekden cok daha avantajlı..
bu takımı konyada yalnız bırakmamak lazım. bugun sıvasdakı macı ızleyınce bır kez daha anladım.. bu taraftarın cefakarlıgını en azından deplasmanlarda gostermek lazım dosta dusmana.bosuna damlaya damlaya gol olur dememıs atalarımız.kesın gelecek kısı sayısını belırleyıp ona gore hareket edelım..az kısıde olsak ordakı yıdıdolarla bırlesıp destek verebılırdık..