ÇATAYAZBUZGIŞ Nickli Üyeden Alıntı
BEŞİKTAŞ ŞAMPİYON OLAMAZ....
Perşembenin gelişi çarşambadan bellidir.
beşiktaşın son üç maç analizi gerçekten beşiktaşın şampiyon olamayacağını gösteriyor.
sonra beşiktaşta yusuf hariç iyi futbolcu yok ,ligimizin yarıdan fazlasının zaten futbolculukla alakası yok, futbol çok zeka ve çabuk karar gerektiren bir oyundur ben futboldan anlarım . küçükken 20 kişiyi çalımlar gol atardım. kendimizi daha sonra sigaraya gıvıra zıvıra verdik , eskiden kulüp krampon futbol lig tv renkli tv yoktu futbol cazip değildi .ne cevherler defineler var da arayıp bulmasını bilene...
ankaragücü bu hafta yenilirse küme düşer bu bir, daha sonra galatasaray yenilirse avrupa hayalleri sona erer iki, denizlispor son maçta yenilirse küme düşer üç...
bu yorum gayet doğru ve de öyle, ankaragücü gibi köklü bir kulüp küme düşmez bir, galatasaray avrupacıdır iki , horoz son maçını ölümüne oynar üç,,,,,
tersindende düzündende hesaplar bundan sonra bj nin en fazla dört puan alabileceğini gösteriyor...
yani beşiktaş bu ligi en fazla 66 puanla tamamlar...
diğerleri zaten maçları hep zormu zor....
ve büyük bir ihtimalle son haftada 66 - 67 puanla şampiyon olunacak. genel averaj şampiyonu belirleyebilir dikkat !!!!...
neymiş efendim sivasspor avrupada sivası hangi oteliyle diskosuyla barıyla pavyonuyla temsil edecek olurmu böyle birşey yahu olurmu mazerete bak. inanıyorum ki gelenlere sivas daha huzur verecek onların o kokuşmuş hayatlarına nazaran...
zaten bizim futbol şempazeleri de şampiyonlar ligin de gs lerinin fenerlerinin bjlerinin 6-7 yemelerinden zevk alıyorlar...bunlar kalleş ve küstahlar...
denizli maçtan sonra diyor ki: bundan sonra kimseye liderliği bırakmayız diyor. sen nasıl garanti konuşuyon denizli , o yaşınla hiç mi hayat tecrüben yok ,ankaragüçlü de senin kadar şanlı, galatasaray malum, denizlisporda garibanya aklısıra 3 çarpı 3 eşittir 9 , yok öyle yok öyle 3 köfte 25 kuruşa denizli. daha iki hafta önce hiç iddası olmayan fener bejeyi inönüde yendi, iddası olan ankaragüçlüler, aslanlar horozlar görki neler edecek ,daha neler olacaaaak neler.
şu anda taraftar bülent hocaya futbolculara biraz darılmış olabilir, olur böyle şeyler bu da bir futbol kazasıdır , biz taraftar olarak iki günde alışırız herşeye , yalnız bülent hocam senin ve futbolcuların kalitesi ve değeri piyasası düşerse yazık olur. biz şampiyon olunca kimse bize bir lira vermiyor. neticede sizin emeklerinize yazık olacak yazık değil mi emeklerinize... kimse bilmez bu takım bu lige 15-16 hafta kılavuzluk etti...taraftar sizlere moral bozukluğundan bazen sürçü lisan edebilir... olur böyle şeyler aile içinde, zaman herşeyin ilacı be hocam... taraftar sizleri herzaman herşartta çok seviyor bilesiniz lütfen hocam,gönül sevdiğine küsermiş...
sabredenler ve azmedenler hep murada erer...
öyle hissediyorum ve de inanıyorum ki alisamiyende şampiyonluk turu atacağız ... aha şimdi de gözlerim doldu...
sivasspor şampiyon olmazsa üzülmem de bizim mahleli fahır garaduran emmi, garip gardaşlar üzülürse üzülürüm , sivas şampiyon olamazsa onlar çok üzülecekler, fakirin ekmeği umudu be.......
sizler herzaman baştacısınız hocam....
şampiyonluk yolunda kalan maçlarımızı şampiyon gibi oynamak dileklerimizle...
saygılar ve sevgilerle..
|