Alıntı:
fethiyeden58 Nickli Üyeden Alıntı
gerçek taraftar takımına kötü gününde sahip çıkar.bafra ,çarşamba bayburt la 3.lig de ki günlerimizi unutmayalım.bülent hoca seviyoruz seni.hani sivas ta derler ya daşşaaanı kızlar yesin .aynen.
|
bu yazı için yorum biler yapmak istemiyorum çok boş çünkü içi...
ben bülent uygunu çok eleştirmek istemiyorum ama takımını bu kadardağıttılar vesenin gıkın çıkmıyorsa o aman sendede sorun vardemektir. alıp ç,ceketini gideceksin.
o başarılarıda kazanan bu takım değilmiydi diyorlar. değildi kardeşim o oyuncular bu oyuncular değildi. kadro bambaşka. yazık ettiler o oturmuş takıma.gelen 6 oyuncunun hiç birisi süper ligde bile oynamayı hakeden oyuncular değil.hepsi bank asya futbolcusu...belkide buı transferler onun için yapılmıştır bu sene bank asya ligine düşersek onlar işimize yarar diye.
biz takımızın yine arkasındayız yine sivasspor diyoruz ama hataları yapanlar sivasspor değil onu yönetenler o yüzden de sonuna kadareleştirilmeyi hakediyorlar...
sivasspor yönetimi her zaman hatalar yaptı bence bülent uygun onlar için bi cevherdi ve bugunleri bülent uygun sayesinde gördük yönetimin değil ! ama bülentte hatalar yapıyor o yuncuların gitmesine izin vermeyecekti. ben önce sadece diallo ile pacheco nun gideceğini duymuştum ve o zaman diallo için üzülmüştüm yedek bir oyuncu ama oynadığından aslardan farksız oynuyor gitmemeli diye. ama gel görki sadeceo değil diğer 4 yabamncımızda gitti. allahtan kamanan kaldı...
erman kılıç kimki ona karşılık oturmuş kadronu bozup 2 başarılı yabancını gönderiyorsuın.tum u bende çok eleştiriyordum bursada vesivastaki ilk yarı perforansı çok kötüydü ama geçen sene devre arasından sonra kendini acaip gösterdi. ya yazık oldusadece. bence şuan yönetimin yapacağı en iyi şeysattığı oyuncuları kaça sattıysa acele 2 katınıvererek geri almak olacaktır.