Ana Sayfa  |  Site Haritası  |  Forum  |  Chat
‹ Anasayfaya geri dön  |  Sivaslilar.net  |  Sivastuning.com
Sivasspor

Hoşgeldiniz
Zurück   SivasSpor.com - Yiğidoların Özgür Sesi > SivasSpor > SivasSpor

SivasSpor SivasSpor'un Gidisi / Yenilikler/ Mac Sonuclari

Seçenekler Arama Stil

Cevap: NE ŞUCU BE HOCAM ?
Alt 29.07.2009, 17:45   #41
excellent58
Acemi Yiğido

excellent58 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

23 Mesajına 39 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 698 excellent58 Maalesef Forumlarda cok az yorum yapıyor.
Standart Cevap: NE ŞUCU BE HOCAM ?

gececeksınız o ayakları bulentı desteklemeler fılan basarılı oldugu zmn takdır edıosan hataları oldugu zmnda arkasında olmucaksın elestırceksın bu konuyu acanıda anlamak mumkun deıl :S gecmıste elde edılen basarıyı bı kenera koyun artık gelecekte bıze nasıl faydalı olcak ona bakmak lazım konuyu acanıda objektıf olmaya dvt edıorum
excellent58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 29.07.2009, 17:49   #42
fethiyeden58
YASAKLI ÜYE

fethiyeden58 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

3 Mesajına 4 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 0 fethiyeden58 ist zur Zeit noch ein unbeschriebenes Blatt

gerçek taraftar takımına kötü gününde sahip çıkar.bafra ,çarşamba bayburt la 3.lig de ki günlerimizi unutmayalım.bülent hoca seviyoruz seni.hani sivas ta derler ya daşşaaanı kızlar yesin .aynen.
fethiyeden58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Yukarıdaki Mesaj için 2 Kullanıcı fethiyeden58'a Teşekkür Ediyor...
Alt 29.07.2009, 17:53   #43
yigido yakup
Usta Yiğido

555 Mesajına 1.131 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 0 yigido yakup ist zur Zeit noch ein unbeschriebenes Blatt

Bu takim 5 degil 15 yese biz gene Sivasspor un Sivasspor a hizmet edenlerin yanindayiz.
Bülent hocaya macla alakali biseyler diyebilirsiniz ama yok transferdi yok konusmaydi adam sivasin hakkini her ortamada baskalarinin anlayacagi sekilde savunmustur , 6 yemeyiz 8 yemeyiz derken her takimin Avrupada hüsran maclari oldugunu anlatti.
Simdi transferle laf söyleyenler bu Sivassporun suyu nerden dönüyor?
2.lig A dan gelip ligin enpahali 5. takimi olmayi o laf edenlermi sagladi ?
O paralari cok konusanlarmi verdi ?
Hayir Bülent hoca ve baskanin müthis calismasi planlamasi sayesinde bugünlere geldik onlara duaciyiz minettariz herzaman yanlarindayiz.
Ben 300 km yol gidip mac seyrettim hicbir sitemim yok cünkü tecrübe denilen sey yasanilmadan kazanilmiyor bizde bunlari yasiyoruz.
Insallah Uefa liginde gruplara kalabiliriz kalmazsakta canlari saolsun.

BIZ HERZAMAN SIVASA HIZMET EDENLERIN YANINDAYIZ.
yigido yakup isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Yukarıdaki Mesaj için 2 Kullanıcı yigido yakup'a Teşekkür Ediyor...
Alt 29.07.2009, 18:00   #44
migo58
Acemi Yiğido

migo58 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

7 Mesajına 7 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 658 migo58 FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR

Alıntı:
fethiyeden58 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster
gerçek taraftar takımına kötü gününde sahip çıkar.bafra ,çarşamba bayburt la 3.lig de ki günlerimizi unutmayalım.bülent hoca seviyoruz seni.hani sivas ta derler ya daşşaaanı kızlar yesin .aynen.
bu yazı için yorum biler yapmak istemiyorum çok boş çünkü içi...

ben bülent uygunu çok eleştirmek istemiyorum ama takımını bu kadardağıttılar vesenin gıkın çıkmıyorsa o aman sendede sorun vardemektir. alıp ç,ceketini gideceksin.

o başarılarıda kazanan bu takım değilmiydi diyorlar. değildi kardeşim o oyuncular bu oyuncular değildi. kadro bambaşka. yazık ettiler o oturmuş takıma.gelen 6 oyuncunun hiç birisi süper ligde bile oynamayı hakeden oyuncular değil.hepsi bank asya futbolcusu...belkide buı transferler onun için yapılmıştır bu sene bank asya ligine düşersek onlar işimize yarar diye.
biz takımızın yine arkasındayız yine sivasspor diyoruz ama hataları yapanlar sivasspor değil onu yönetenler o yüzden de sonuna kadareleştirilmeyi hakediyorlar...

sivasspor yönetimi her zaman hatalar yaptı bence bülent uygun onlar için bi cevherdi ve bugunleri bülent uygun sayesinde gördük yönetimin değil ! ama bülentte hatalar yapıyor o yuncuların gitmesine izin vermeyecekti. ben önce sadece diallo ile pacheco nun gideceğini duymuştum ve o zaman diallo için üzülmüştüm yedek bir oyuncu ama oynadığından aslardan farksız oynuyor gitmemeli diye. ama gel görki sadeceo değil diğer 4 yabamncımızda gitti. allahtan kamanan kaldı...

erman kılıç kimki ona karşılık oturmuş kadronu bozup 2 başarılı yabancını gönderiyorsuın.tum u bende çok eleştiriyordum bursada vesivastaki ilk yarı perforansı çok kötüydü ama geçen sene devre arasından sonra kendini acaip gösterdi. ya yazık oldusadece. bence şuan yönetimin yapacağı en iyi şeysattığı oyuncuları kaça sattıysa acele 2 katınıvererek geri almak olacaktır.
migo58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 29.07.2009, 19:40   #45
nntvaq
Acemi Yiğido

22 Mesajına 28 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 607 nntvaq FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR

bülent baba dedik bağrımıza bastık.adam sandık eşşeği anlımıza değdi d.şşağı :(:(:(
nntvaq isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 29.07.2009, 20:14   #46
alben
Acemi Yiğido

22 Mesajına 31 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 607 alben FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR

helal hocama arkandayız .. bu maç onları ole üzdükü bizim onlara sahip çıkmamız lazım herkez onlar sayesinde dertlerini kederlerini unuttu maçlara yoneldi bizim de şimdi onlara destek olmamız lazım ..yapmayın arkadaşlar onlar daistemezdi ne yapsınlar .. yasinin başı demire çarptında hiç mi üzlmedinşz ha ...hem solim bak yasın süper olacak bunu bilin ...
alben isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Bu Konuda alben'a Teşekkür Eden Üyelerimiz...
Alt 29.07.2009, 20:24   #47
dostane
Yeni Yiğido

0 Mesajına 0 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 0 dostane Maalesef Forumlarda cok az yorum yapıyor.

anderlecht takımının bütçesi 27 milyon euroymuş...buda demektirki bizdeki dört büyükten finansal olarak daha küçük bir kulüp..daha geçen sene fenerbahçenin bu takımı evire çevire elediğini hepimiz gördük.. ama sivasın hazırlık maçlarındaki uyku hali bu maçtada devam etti..herve thum gibi bir adamın takımdan neden yollandığını kendime açıklayamıyorum..tam avrupa maçlarının tek forvet oynayacak adamıydı..
neticede olan oldu cl hayal oldu ama bir şans daha var bari avrupa ligine katılma şansını da heba etmeyelim..bülentinde oyuncularında kendini bir silkelemesi lazım..böyle gitmez bu yolun sonu ligin dibidir herkez bilsin..
dostane isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 29.07.2009, 20:29   #48
gül5858
Usta Yiğido

gül5858 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

662 Mesajına 1.291 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 730 gül5858 FAZLA SÖZE GEREK YOKgül5858 FAZLA SÖZE GEREK YOK

Bülentin Yiğidoları sınavda ve bizim için büyük bir onur.
Yensede yenilsede yok 5 yemiş yok 3 yemiş çok katı eleştiriler ne yani yenilince desteğimizi çekecekmiyiz taraftarlar olarak çok saçma.
Biz buralara nasıl geldik ne imkanlarla geldik ona bakmalı.
Lütfen eleştiri yaparken biraz el viçdan yani.
Ne yani yenerse iyi yenmezse kötü yok böyle birşey biz Taraftarların her zaman Sivas sporla destek verip morel vermemiz gerekli.
sözde büyük takımları yenmiş ve Fortis Türkiye Kupası için mücadele veriyor
tabiki herkez dua edip bekleyecek ve Sivas spor'a yensede yenilsede destek olucak.

...SINAVDAKİ YİĞİDOLAR DUALARIM SENİNLE...
KIRMIZINI BEYAZINI ÇOK SEVİYORUZ
EVEL ALLAH BİZE YİĞİDO DERLER
SİVAS ELLERİNDEN ÇIKTIK BİZ GELİYORUZ....

Ben Türküm, Türk esir olmaz.
Ben Türküm, Türk Devletsiz olmaz.
Ben Türküm, Türk Bayraksız olmaz.
Ben Türküm, Türk Ezansız olmaz.
Ben Türküm, Türk Hürriyetsiz olmaz...
gül5858 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 29.07.2009, 20:30   #49
alperen2009
Yiğido

alperen2009 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

62 Mesajına 86 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 613 alperen2009 FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR

Alıntı:
TheFatih Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster
beyler suç var yada yok sonucda 5 yedıkmı yedık türklere 5 attık diceklermı dicekler herkesin suçu var seneye bank asya 1.Liginde başarılar sivasporr böyle golleri halı saha takımları bile yemıyor....
VARDIR BUNDADA BIR HAYIR

HERKES GEREKEN DERSI CIKARDI MERAK ETMEYIN LIG BASLAMADIGI ICIN NORMAL BU SONUZ TAKIM OTURMADI DAHA...GECEN YILDA HATIRLARSANIZ INTERTOTO OYNAMISTIK AYNI DURUM OLMUSUTU TAMDA BU ZAMANLAR,HERKES OLDUK BITTIK KESIN KUMEYIZ DEDI AMA DURUM FARKLI OLDU
ROVANSTA 5 CEKERIZ ALLAHIN IZNIYLE SIZ MERAK ETMEYIN 5 OLMASADA MACI ALIRIZ HEM ELENSEK BILE AVRUPA LIGINE DEVAM EDIYORUZ 1 ON ELEME OYNAYACAGIZ SANIRIM SONRA GURUPLARA KALACAGIZ VE BIR COK AVRUPA TAKIMI YINE SIVASA GELECEK INSALLAH,
alperen2009 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Bu Konuda alperen2009'a Teşekkür Eden Üyelerimiz...
Alt 29.07.2009, 20:32   #50
Lejo58
Yeni Yiğido

2 Mesajına 2 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 0 Lejo58 FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR

Ya arkadaşlar bırakın bu 7 leri 8 leri diğer takımlardan bizene biz kendi işimize bakmalıyız bundan sonra sonuçta onlarda türk takımıdır her takımın bir hatası olmuştur biz böyle yaparak kendimizi savunamayız diğer takımların 7-8 yemesinden mutluymuşuz gibi...Ha bizi eleştirenlere mi diyorsunuz?? Eğer bizlerde onlar gibi davranırsak onlardan ne farkımız kalır.Ama şunuda demeden geçmek istemiyorum bülent hoca çok konuşuyosun zaman zaman boş konuşuyosun ve takımı göz göre göre sürükledin bu duruma.bülent hocayı kötülemek için söylemiyorum arkadaşlar şüphesiz emeği unutulamaz ama bu kadar büyük bir hata beklemiyordum.Bu dakikadan sonra yapacak tek şey takıma destek olmaktır diğer arkadaşların dediği gibi...
Lejo58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla

Etiketler
hocam, suÇu, Şucu

Seçenekler Arama
Stil