Alıntı:
tuzlugollu Nickli Üyeden Alıntı
ben şunu herzaman iddia ettim bulent hoca nın kapasitesi sınırlı kendıyle yarısan bı hoca duygusal metotlarla motıve den bır yapısı var teknık hiç bir anlayısa sahıp degil iyi niyetli olabilir amma yanıldıgı konu dagıttıgı kadrodan aldıgı randımanı topladıgı kadroda uygulayamıyor olması o hala tutturmuş turbulans turbulent saçma sapan taktıklerle takımı mahvedıyo dunyanın en iyi hocaları bıle bır taktık teknık metodu geliştirdim diye böbürlenmezken bizim canı saolasıca hocamız şöhretin bedelini ödüyo ve ödetiyor sivasspora
gitmesininde çözüm olacagını sanmıyorum kendisini en çok eleştırenlerden birisiyim amma gelecek kişi ne yapabilirki takımda ruh yoksa arzu heves yoksa dahada ötesi aldıgının ahkkını vermekden acizlerse ontane bülo olsa ne yazar bence bu iş adam akıllı yaptırımlarla düzeltilir her yönden teknık heyetten malzemecısıne kadar bir reviz yok sart illa defol gitle olmaz bu iş şunuda eklemek istiyorum zırveye oynadıgımız kaç maçta takır takır futbol oynadık bir elin parmaklarını geçmez önce oynamayı ögrenmeli takim biz oynamakdan aciz bir kadrodan oynatmakdan aciz bir teknik heyetten aslında pek fazla şeyler beklıyoruz ve içimizdeki fanatıklıgın verdıgı kazanma hırsıyla agır eleştırıler yapıyoz taraftarlımış tam destekmiş peh bunlarda safsata futbol bir spordan öte artık rant kavgasına dönüştü taraftar her maçta stadyumu ful doldursa ne olacak milyonlarca forma satsak ne olacak mantalite ve düşünce yapısı degişmeli bence traftar stadyumda en fazla etkili olabilir sivaslıda bazı angutların dusundugu gibi sivasspora okadar soguk bakmıyo diyorlarki bir maç bileti kaçlira neden stadyum boş şu mübarek ramazanda bir kaç hayır işine karıştık çalışmalar yaptıkda şimdi daha ıyı anlıyorum üç beş kendını bılmez tuzu kuru taraftar kılıklı dengesizler gelip sivaslıyı eleştşriyo bence yanlış sorun taraftarın stadyuma gitmemesinde degil sorun tarafarı stadyuma çekecek kadroyu oluşsturmkdan aciz yetkililerdedir.......
|
kelimesi kelimesine katılıyorum arkadaşım.ama ben şunuda eklemek istiyorum.emin ol bu bülent gitse çok daha iyisi gelir bu takımın başına ve yine şuna emin ol bizim kadromuz o kadar da kötü bir kadro değil,bence bülenti göndermeye çalışıyorlar,bence bülente tavır alıyor futbolcular kim ne derse desin.kimbilir ne yaptıysa futbolculara kendisinden bile nefret ettirmiş adamları.şu takımın başına seninde dediğin gibi bi samet aybaba bile gelse ALLAHın izniyle bir kaç haftaya düzeliriz.ama benim gönlüm hakan şükürden yana,ama tabi o SİVASA gelirmi gelmezmi orasını bilemem.bekleyelimde görelim bakalım çok bilmiş yönetimimiz ne gibi kararlar verecek denizli ve bursa maçını kaybettikten sonra.