Cevap: Maçı Değerlendirelim Sivas 1-3 Bursa
Ben bu sefer farklı birşeyler yazacağım..
Maçı statta izledim, ama pozisyonlardan ziyade başka taraflara da bakınmaya çalıştım.
İki futbolcu eleştireceğim o kadar.
Bence takımın en kötüsü Hayrettin, artık bu takımda yerin yok, üç golde onun hatası.
İbrahim Dağaşan tamamen takımdan elini ruhunu çekmiş...
Bunun dışında Yasin ilk defa kişisel hata yapmadı, ilk toplara hep bastı kademe hatası yapmadı. Sedat akıllı idi. Murat orası onun yeri değil ama çok çabaladı (Dikkat edin geçen sene de Hayrettin'in yerinde oynamıştı, şimdi de Abdurrahman'ın yerinde daha ne yapsın). Cihan fena değildi, Musa bence bu sezonun en iyi topunu oynadı, Sezer iyi niyetliydi ama henüz hazır değil, Kamanan iyi ama yerinde oynamadı, Ersen onu eleştirmeyin tek başına kalabalık defans arasında elinden gelen bu kadar. İbrahim Şahin çok iyiydi bence sakatlanmasa durum farklı olurdu. Yeni transfer en iyisiydi, Erman kısa sürede en fazla bu kadarını yapabilirdi.
Üç gol yediğimize bakmayın, defans genel anlamda fena değildir (Hayrettin ve geri dörtlününü önünde oynayan İbrahim Dağaşan dışında)
Takımın kalitesi bu kadar. Bu takımdan bundan fazlası olmaz, olamaz, o zaman bu kalitede bir takımı bir araya getiren Bülent bey tek suçludur. Utanmadan birde seyirciyle kavga ediyor.
Dikkat edin hep söylüyorum Ligin diğer takımları çok iyi topçuları bir araya getirmişler.. Çok kondisyonlular, görmediniz mi adamlar ta geriden kaç saniyede bizim kale önüne gelebiliyorlar..
Bizim ise takımın kurgusu, planı programı, kondisyonu yok, bu durumun suçlusu da Bülent beydir.
Ve Bülent bey' e bu kadar kredi veren yönetim de ayrıca suçludur.
Son bir şey daha umarım taraftara laf söyleyenler bu gün ki maçtan gerekli cevabı almışlardır.
|