ya bizim psikolojimiz ne olacak. her hafta ersen martin,yasin çakmak,hayrettin yerlikaya yı izlemekten..bizi kim tedavi edecek bende sorayım bülent hocaya artık yeter be hoca şu inatçılığı bi bırak allah aşkına ne olurrrr..
bunlara bi de kadir,petko eklemek lazım demekki bu oyuncularda bizim göremedigimiz cevheri bülent uygunun görmüş olmalı..bi de benim merak ettigim yönetici olsun teknik kadro olsun futbolcular olsun bu siteye hiç bakıyor mu yoksa burda insanlar birbirlerine hakaret ettigiyle ve birbirlerini kırdıklarıyla mı kalıyor
__________________ Her Zaman Her Yerde En Büyük Sivasspor
onların değil bizim tedavşiye ihtiyacımız var hangi tarafatar ersene hayroya yasine musaya ermana dayanır
ibb son sansınız !!!!!!!!! yoksa olacaklardan sorumlusunuz
hadi bazıları yeni geldi peki bu hayroya ne demeli uzun zamandan beri sivassporda top koşturuyorsun üstelik bu topragın evladısın uzun zamandan beri bir takımda oynayıp da kendini geliştiremeyen topçu hayroyu gördüm
__________________ Her Zaman Her Yerde En Büyük Sivasspor
Sivasspor bahanesi olamaz. Uyum felande değil eger uyum olsa Diyarbakır toplama takım ilk 5 te Sivas yanlış adamları sattı yanlış adamları aldı.. Herşey PARA DEĞİL... YİNEDE HER ZAMANKİ GİBİ ŞAMPİYON SİVASSPOR
Basda; bu tip düsünceleri bu siteden Tarafdar yorumlarindan alip sisirme bir haber yapan; Gazeteci Oldugu söylenen A.yigit i, Bounza Kacti diyor kacmadigi gönderildigi ortaya cikiyor. Baskan fircaladi diyor. Baskan cikip aciklama yapiyor denizli macinda yok kardesim diyor kim uyduruyor bunlari diyor.SivasSpor Mac kaybediyor.O rtami bulaniklastirmak icin dirak taraftara saldiriyor aklinca Yönetime hocaya yardim ediyor.Ama gercekde camiaya en büyük zarari veriyor..Bence bu arkadas bir yere kapatilip yillar süren bir tedeviye alinmalidir.Öyle seanslarla piskoloklarin piskolojik destekleri ile iflah olacak durumda deyil...
Ayrica Bülent Uygun ve Ekibini ve Top yekün yönetimimizi piskolojik tedeviden gecirmek gerekiyor. Gözükara bir bicimde ne sampiyona ne kupa ne ligi hesabi yapmadan kar hesabi yapip takimi bu hale getiren Onlar... Bu durum nomal bir davranis degil bence agir bir piskolojik tedavi görmeleri gerekir.......
Takimda yeni aldiginiz adamlarin Kapasitesi capi ortada Bunlara Piskolok turbo Motor taksa ise yaramaz bunlarin kasasi ve kabortasi bozuk. Bu arkadaslar ne Bu takimi nede bu ligi hakeden oyuncu degiller zitayi ayiriyorum daha soru isareti. ayrica cihanida ayiriyorum bu futbolcu tam hazir olmasada digerlerinden bir iki gömlek kaliteli
Ayrica Eski futbolcularimiz icin Piskolog iyi olur cünkü takimin kimyasini bozanlar bizim eski futbolcularimizinda kimyasini bozmus.. Onlarinda düzelmeye ihtiyaci var .....
Sedat ve Hayrettinide S.Yigit in yanina yollamak lazim... o zaman bu takim düzelir.