Ana Sayfa  |  Site Haritası  |  Forum  |  Chat
‹ Anasayfaya geri dön  |  Sivaslilar.net  |  Sivastuning.com
Sivasspor

Hoşgeldiniz
Zurück   SivasSpor.com - Yiğidoların Özgür Sesi > Haberler > Haberler

Seçenekler Arama Stil

Cevap: Maçı Değerlendirelim
Alt 13.04.2010, 01:11   #41
fedayi
Yiğido

106 Mesajına 152 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 617 fedayi FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR
Standart Cevap: Maçı Değerlendirelim

bide şu beşiktaşa haddini bildirirsek iyi olacak
fedayi isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Bu Konuda fedayi'a Teşekkür Eden Üyelerimiz...
Alt 13.04.2010, 02:05   #42
Besyo_cu
Usta Yiğido

Besyo_cu - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

2.819 Mesajına 8.169 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 1306 Besyo_cu hat eine strahlende ZukunftBesyo_cu hat eine strahlende ZukunftBesyo_cu hat eine strahlende ZukunftBesyo_cu hat eine strahlende ZukunftBesyo_cu hat eine strahlende ZukunftBesyo_cu hat eine strahlende ZukunftBesyo_cu hat eine strahlende ZukunftBesyo_cu hat eine strahlende ZukunftBesyo_cu hat eine strahlende ZukunftBesyo_cu hat eine strahlende ZukunftBesyo_cu hat eine strahlende Zukunft

Kayseriden şimdi geldım eve. Öncelikle şunu belirtmeliyim ki Kayseri Kadir Has Stadını resmen yıktık. Bütün stad sustu bizi dinledi. 50 ye yakın otobüs ve bir o kadar da özel araçı ile Kayseriye gelen taraftarımız ile 90 dk destek vermeye çalıştık.

Maçın yıldıızı Sedat ve Mehmet Yıldız'dı. Musa ve Cihan çok kopuk oynadılar Abdurrahman ise çok pas hatası yapıp bir çok pozisyonda hücüma gereken desteği vermedi. Ancak macın en kötü oyunucusu aldıgı her topu ezen ve pas vermekten aci Kamanan'dı.

Son olarak maç içinde sürekli bizi tahrik etmeye çalışıp Diyarbakır formasını gösteren ezik kesime yiğidomuz en güzel cevabı verdi.
Besyo_cu isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Yukarıdaki Mesaj için 4 Kullanıcı Besyo_cu'a Teşekkür Ediyor...
Alt 13.04.2010, 06:59   #43
alperen2009
Yiğido

alperen2009 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

62 Mesajına 86 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 620 alperen2009 FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR

takim olarak cok iyi oynuyoruz nedense toplar savunmaya gelince bir panik basliyor, ve gelisi guzel vurusler basliyor hele yasin ve hayrettin ikilisi top benden gitsin de nereye giderse gitsin havasinda oynuyorlar tabi bu panik havasi takima olumsuz yansiyor haliylede butun takimi etkiliyor toplara dusuncesiz vurursaniz gelisi guzel, sonuc sivassporun suanki durumu daha acik ortaya cikiyor....insalah ligde kalacagiz manisa gs yi zor yener bu hafta 30 puanda kalacaklar, bizde 30 olucaz iyi bir yer alacagimiz iki mac bizi ligte koyar
alperen2009 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 13.04.2010, 11:23   #44
58VoLkAn58
Yiğido

54 Mesajına 73 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 0 58VoLkAn58 FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR

Güzel bir maç çıkardık.Tüm camiayı tebrik ederim.
58VoLkAn58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 13.04.2010, 11:29   #45
SenSetik
Usta Yiğido

SenSetik - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

1.636 Mesajına 3.657 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 1083 SenSetik ist ein wunderbarer AnblickSenSetik ist ein wunderbarer AnblickSenSetik ist ein wunderbarer AnblickSenSetik ist ein wunderbarer AnblickSenSetik ist ein wunderbarer AnblickSenSetik ist ein wunderbarer Anblick

Alıntı:
Besyo_cu Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster
Kayseriden şimdi geldım eve. Öncelikle şunu belirtmeliyim ki Kayseri Kadir Has Stadını resmen yıktık. Bütün stad sustu bizi dinledi. 50 ye yakın otobüs ve bir o kadar da özel araçı ile Kayseriye gelen taraftarımız ile 90 dk destek vermeye çalıştık.

Maçın yıldıızı Sedat ve Mehmet Yıldız'dı. Musa ve Cihan çok kopuk oynadılar Abdurrahman ise çok pas hatası yapıp bir çok pozisyonda hücüme gereken desteği vermedi. Ancak macın en kötü oyunucusu aldıgı her topu ezen ve pas vermekten aci Kamanan'dı.

Son olarak maç içinde sürekli bizi tahrik etmeye çalışıp Diyarbakır formasını gösteren ezik kesime yiğidomuz en güzel cevabı verdi.
Sivas'a pkk lı deme hadsizliğinde bulunabilen bu eziklere en güzel cevabı kendi taraftarları vermiş dostum...diyarbakır kimin kardeş takımı herkes biliyor..kendi forumlarınada üyeliğim vardı orayada yazdım soğudum valla ayrıca arkadaşların gözüne tren kaçmış olacakki bizim taraftarın nerede olduğunu soruyorlar yada korkularından sokağa çıkamadılar...tavrın sana yakışıyor gay seri...
SenSetik isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Yukarıdaki Mesaj için 2 Kullanıcı SenSetik'a Teşekkür Ediyor...
Alt 13.04.2010, 12:03   #46
pover58
Usta Yiğido

501 Mesajına 741 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 824 pover58 FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR

1- bu taraftar mükemmeldi.
2- kayserinin sivasa bu kadar anlamsız kini neden anlam vermek mümkün degil kaldıki kayseriye sivas velinimettir bunu kendileride biliyor.sivas kayserinin en geçilmez pazarı.
3- apo yasin kamanan halen vasat gerisi çok güzel.
4- hayrettin ölümüne oynuyor bunu kimse görmemiş üzüldüm dogrusu.sahanın her yerinde bazen hatalarda yaptı ancak o kadar efordan sonra hata olacak.
5 ibrahim neden oyuna alındı anlayan varsa söylesin.van handere alınsa daha iyi olurdu.
6- mesut bakkal çok iyi işler çıkarıyor tebrik ederim.
7- biz yigidolar kimseyle ugraşmadan kimseye kızmadan kimseyi düşman bilmeden diyarbakır kayseri eskişehir dahil kendi işmize bakıp beşiktaş maçından en az 1 puan çıkarmanın hesabını yapmalıyız.
8- bu sene ligde kalıp seneye bizimle alay eden bu takımlara cevabımıozı sahalarda vermeliyiz.bizede b u yakışır.
9- sivasspor her haliyle süper lige yakışan bir takımdır.sivassporsuz bir süper lig olmamalı.zaten düşmüyecegiz.
pover58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Bu Konuda pover58'a Teşekkür Eden Üyelerimiz...
Alt 13.04.2010, 12:45   #47
pover58
Usta Yiğido

501 Mesajına 741 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 824 pover58 FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR

az önce kayseri sitesini gezdim buraya yazma ihtiyacı hissettim.çünkü kayseri sitesine üye olamadım yoksa orda yazacaktım.yorumlarının çogunu okudum.bir çogu kendileriyle ilgili yorum yapmış eyvallah.birçogu sivasa sataşmış onada eyvallah olur ancak 5 veya 6 kişi varki bunlardan bazıları messi 38- 3838 -vs bu adiler resmen sivasa kin kusmuşlar amaçları nedir kime hizmet ederler bunlar kayserili olamazlar.yalan sözler yazmışlar ben bizim sitemizdeki bütün yorumları okudum en ayıp yazı( Gay seri) yazılmış bunuda onaylamadım .bizim kayseri ile bir alıp veremedigimiz yokki neden böyle ortamı gererler anlamıyorum ben hep söylüyorum biz komşuyuz bize dost olomak düşer dost olmasak bile düşmanlık hiş yakışmaz.komşu komşunun külüne muhtaçtır.diyarbakırdan ne kayseriye ne sivasa bir fayda olmadı olmazda.sivası diyarbakıra eş tutan varsa hele hele pkk lı sivas diyen diyebilen varsa ona tek sözüm- sen kimsin - olur başkada bişey söylemem.şayet kayserili arkadaşlar bu yazıyı okursa ki onlar için yazdım fikir edinirler.sitelerindede dile getirsinler benim kayserili birçok arkadaşım var lütfen ortamı germeyin hassa bir geçmişimiz var bu kimseye bişey kazandırmaz.gerçek kayseri taraftarını saygıyla anıyoruz sayısı 6 yı geçmiyen bu mahlukların kayserili oldugunu düşünmüyorum.kaldıki bu yıl bizim kimseyle ugraşacak durumumuz yok biz kendi derdimize düşmüşüz ligde kalmaktan başka bir hesap peşinde degiliz.kadir has stadını zaten takdir ediyor sanki kendi stadımız gibi seviniyor gurur duyuyoruz.şımarık zengin çocukları gibi stad görsünler lafıda anlamsız zaten biliyoruz.şayet başbakan sözünü yemezse bizimde öyle bir stadımız olacak.iyi niyetli hoş görülü komşu kayserili vatandaşlarımıza saygılar sunarken çamur atan kışkırtıcılık yapan kin kusan bu 5-6 kişiyide şiddetle kınıyorum.bu spordur yenersin yenilirsin saygılı olmak lazımdır.
pover58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Yukarıdaki Mesaj için 2 Kullanıcı pover58'a Teşekkür Ediyor...
Alt 13.04.2010, 15:19   #48
Harbi Selim
Yiğido

40 Mesajına 63 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 627 Harbi Selim ist jedem bekanntHarbi Selim ist jedem bekanntHarbi Selim ist jedem bekanntHarbi Selim ist jedem bekanntHarbi Selim ist jedem bekanntHarbi Selim ist jedem bekannt

Alıntı:
Suat Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster
kayserispor org un taraftar form larını okudunuzmu,biz komşu derken onlar nefret kusuyorlar,yazıklar olsun böyle zavallı insanlarda varmış,inşallah sivas ligde kalacaktır,birilerinide mahçup edecektir.bu sene şampiyon bursaspor.
Yorucu bir günü geride bıraktım. İstirahat beni kendime getirdi. Adamlar maç esnasındayken göbek atıyorsa internet sitelerinde de istediğini yaparlar. Buna karışamayız. Bizim içinde geçerli bunlar. Rekabette böyle şeyler olur. Aşalım artık bunları. Adamlar mesela bize HAMİDOLAR dediler. Bizde karşılığını verdik. SARI KIRMIZI EŞEK KAYSERİ dedik. Yeri geldiğinde KÜMEYE diye bağırdılardı ilk maçta. Çullanmak istedik üstlerine ve niyetimiz anlaşıldı kurtardılar onları. Bunlar bazıları. Ve tekrarlıyorum bu olayları rekabet doğurur. Tam bir İç Anadolu Derbisiydi. Can yanmıyorsa butür olaylar sana vız gelsin gardaşım.
Alt 13.04.2010, 15:23   #49
V1CT0RY
Usta Yiğido

V1CT0RY - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

86 Mesajına 186 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 978 V1CT0RY FAZLA SÖZE GEREK YOKV1CT0RY FAZLA SÖZE GEREK YOKV1CT0RY FAZLA SÖZE GEREK YOK

Şimdi Olay Geniş

Kayserililerle Başlayım...

Bunlar Çok Değişik İnsanlar Ya Konvoyda En Onde Bızım Otobusumuz Vardı Mıllet Bızım Otobuse El Kol Isaretı Yapıyor Felan Sonra Arkayı Gorunce Kaldırıma Cıkıp Yoldan Uzaklasıyorlar.Öyle Bir Taraftar İşte.Demekki Bunların Erkekliği Tek Görünürsek Ortaya Çıkıyor.Gerçi Oda Şüpheli...Kayseri Stadına Konvoylarla Girişimiz Kayserispora Büyük Bir Ders Olmuştur...Bu Onlara Bir Ömür Boyu Yeter....

Staddada Ne Kadar Adi Bir Taraftar Olduklarını Gösterdiler...Sinek Vızıltısı Gibi Bazen Sesleri Çıkıyordu:d Ondada Sivas Kumeye Diyarbakır Tezahuratı Yapmaya Çalışıyorlardı Ama Resmen Ezdik Onları O Stadda Rezil Kepaze Oldular...

Maçın Yıldızı Tartışmasız Kadir dir...Sedat Mehmet te Diğer İyi Oynayanlardı...Takım Ruhu Geldiğinde Neler Yapılabıldıgını Herkes Gordu...Boyle Oynayalım Kume Duselım...
Alt 13.04.2010, 15:27   #50
Harbi Selim
Yiğido

40 Mesajına 63 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 627 Harbi Selim ist jedem bekanntHarbi Selim ist jedem bekanntHarbi Selim ist jedem bekanntHarbi Selim ist jedem bekanntHarbi Selim ist jedem bekanntHarbi Selim ist jedem bekannt

Alıntı:
V1CT0RY Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster
Şimdi Olay Geniş

Kayserililerle Başlayım...

Bunlar Çok Değişik İnsanlar Ya Konvoyda En Onde Bızım Otobusumuz Vardı Mıllet Bızım Otobuse El Kol Isaretı Yapıyor Felan Sonra Arkayı Gorunce Kaldırıma Cıkıp Yoldan Uzaklasıyorlar.Öyle Bir Taraftar İşte.Demekki Bunların Erkekliği Tek Görünürsek Ortaya Çıkıyor.Gerçi Oda Şüpheli...Kayseri Stadına Konvoylarla Girişimiz Kayserispora Büyük Bir Ders Olmuştur...Bu Onlara Bir Ömür Boyu Yeter....

Staddada Ne Kadar Adi Bir Taraftar Olduklarını Gösterdiler...Sinek Vızıltısı Gibi Bazen Sesleri Çıkıyordu:d Ondada Sivas Kumeye Diyarbakır Tezahuratı Yapmaya Çalışıyorlardı Ama Resmen Ezdik Onları O Stadda Rezil Kepaze Oldular...

Maçın Yıldızı Tartışmasız Kadir dir...Sedat Mehmet te Diğer İyi Oynayanlardı...Takım Ruhu Geldiğinde Neler Yapılabıldıgını Herkes Gordu...Boyle Oynayalım Kume Duselım...

BİZE SÖVMEYE DEVAM EDİYORLAR. BİZ İSE ELEŞTİRİYORUZ VEYA TATLI BİR REKABET OLMASINI İSTİYORUZ. FARKIMIZ BU.

AYRICA BU HAFTA KARDEŞ TAKIMLARI DİYARBAKIRSPORLA YAPACAKLAR. ANLAYANA

Etiketler
değerlendirelim, maçı

Seçenekler Arama
Stil