Alıntı:
SivasSpor.Com Nickli Üyeden Alıntı
Sivasspor Teknik Direktörü Rıza Çalımbay Gençlerbirliği karşısında berabere kaldıkları maç hakkında, "Deplasmanda alınan 1 puan, puandır" dedi..
Sivasspor Teknik Direktörü Rıza Çalımbay ise Ankara'ya kazanmak için geldiklerini belirterek, şunları söyledi:
''Ligdeki konumumuz gerçekten iyi değil. Buradan alacağımız 3 puan bizi rahatlatacaktı. Golü de bulduk. Pozisyona da girdik ama galibiyet golünü atamadık. Karşılaşmanın 2. yarısında 2 takım da birbirini oynatmamaya çalıştı. Sonuçta deplasmandan alınan 1 puan, puandır. Devre arasına kadar toplayabileceğimiz kadar puan toplayacağız. Devre arasında yapacağımız takviye ve çalışmalarla daha iyi yerlere geleceğiz.''
|
rıza hocam bunusana yakıştıramıyorum ikide bir devre arasındatakviyeyapacağım diyorsun bulaflar söylenirmi bunu duyan futbolcu daha oynuyabilirmi oyuncu pikolojisinden anlamanız lağzım 2cisi şuermandan neanlıyorsun bu adamı ikide bir oynatıyor sun buna futbolcu demiyorum zat diyorum buzat oyuncu değil buda ısrar niye gencler birliğini yenememizin sebebi sizsiniz ivanosu niyekesiyor sunuz takımı kuramıyorsunuz sayın hocam enbüyük hatanız erman da ısrarınız cihanı yerinde oynatdeğişikyerlerde oynatma futbolcuları tek tek dinlekim nerde oynamak istiyorfikir lerini al ben şahsen sivasın bütün maçlarına gidiyorum bu hafta iki puğanımzı erman ısrarınıza giti bu sahzı takımdan hemen uzaklaştırın bu sizin de teknik direk törlük hayatınızı bitirebilir diikat