Maçta göze çarpanlar : ?

SİVASSPORUN OYUN DİSİPLİNİNDEN kopmaması 10 kişi kalmamıza rağmen eskişehirin uyutan futbolunu izlemek zorunda kalmamız rajnoc ve kaanın takıma çabuk uyum sağlaması hatasız oynadılar diyebilirim
Maç hakkında ki genel görüşleriniz neler : ?

İLK YARI iki takımda sağlamcı risk almadan atarsak atarız yemeyelimde hesabıyla oynaması ilk yarı biterken kadirin gereksiz kırmızı kart görmesiyle konsantrasyonumuz bozudu golüde yedik 2. yarı eskişehir nasılsa kazanırız hesabıyla oynaması son 15 dak sivasspor ataklarını sıklaştırdı ben göl atacağımıza yürekten inanıyordum vede attık eskişehirin ciddi kaleyi bulan tek şutu gol oldu başka pozisyonları yoktu
Maçın en iyisi kimdi : ?

MAÇIN eniyisi rakipten diego dede tello sivasspordan milan cerny navratil rajnoch gol hatrına petrielide ekleyebilirim
Maçın en kötüsü kimdi : ?

MAÇDA maalesef kadir başta olmak üzere groseçki mehmet nas atilla ermanıda ekleyebirim çok etkisizdiler hele kadir resmen sivassporun el freni oldu dikkatli olması lazımdı müdehale yaptığı yer onun mevkisi değildi
Hakem hakkında ki genel görüşleriniz neler : ?

HAKEMLİK oyun olmadı sivasspora gösterdiği kıvanç hariç kartları doğruydu bize çok kolay gösterdiği kartları eskişehirden esirgedi enaz 3 4 sarı kart göstermesi gereken pozisyonlar vardı yoksa genelde iyiydi
Rıza Hoca'nın oyuna hamlelerini nasıl değerlendiriyorsunuz ?

1o KİŞİ kalan takımın hocası ne yapabilirdiki nasılsa yeniliyorum belki pedrieli alırsam karambolden filan atarız 1 gol diye aldı tuttu kıvançı almasıda doğruydu ben radayı almasını beklerdim cihanıda alması bu maçtan mutlak puan alacağına olan güveniydi deplasmanda ligin elit takımılarından olan rakipten 1 puan almak güzeldir teşekkürler tüm takıma ve futbolcularımıza bu takım yukarı doğru tırmanacaktır