kimse umutlanmasın uefa bursasporun yerine takım çağırmıyor.
Hangi kaynağa göre konuştunuz bilmiyorum ama burada tek takım olsa dediğinize tamam derim ama eğer CAS kararı iptal etmezse 3 takım söz konusu... Zannetmiyorum. Türkiye Federasyonuna bana bunların yerine 3 takım gönder mutlaka denecektir. Ayrıca davanın duruşması gece saat 3 e kadar sürdü. Karar bugün açıklanacak. Zayıfta olsa bir ihtimalimiz mevcut...
Düşerken iki şeyi unutma!!!! Kimin seni ittiğini ve kimin seni tutmadığını... Ayağa tekrar kalkınca lazım olacak...
. KAFKAS ATASÖZÜ
Hangi kaynağa göre konuştunuz bilmiyorum ama burada tek takım olsa dediğinize tamam derim ama eğer CAS kararı iptal etmezse 3 takım söz konusu... Zannetmiyorum. Türkiye Federasyonuna bana bunların yerine 3 takım gönder mutlaka denecektir. Ayrıca davanın duruşması gece saat 3 e kadar sürdü. Karar bugün açıklanacak. Zayıfta olsa bir ihtimalimiz mevcut...
eger olursem bu genc yasimda, 4 eylul mezarim olsun ,cubuklu formami sakin cikarma,olunce o forma kefenim olsun,yasiyorsam sebebi 9 harf sadece SIVASSPOR
boş verin avrupa ligini felan...seneye ne yapabiliriz ona bakmak lazım...geleceğin takımını bir an önce oluşturmak lazım...onun bunun sırtına basarak avrupa ligine gitmek bize yakışmaz...ts nin işi o...