bana kalırsa bu rahatlığın iplemezliğin tek nedeni yönetimin SESSİZLİĞİ....çünkü ben geçen seneden beri ne bir yöneticiyi ,idareciyi ,sözcüyü ne bir açıklama yaparken ne de takımımızı canımız ciğerimiz SİVASSPORUMUZU savunurken gördüm..böyle bir şey yok arkadaş ya kulübümüzden haberimiz yok aramızda dedikodu yapıyoruz yok şu gelecek bu gidecek... adam akıllı biri çıkıpda demiyor ki alacaz ya da alamayacaz bu iki kelimeyi açıklayacak bir şahıs bile yok:( yönetimimiz yok ya vatandaş çıkmış diyorki: beşiktaş beni almaz mı acap, biri diyorki tek derdim beşiktaşı çalıştırmak
gülmemmek elde değil..bunların kulağını çekecek bir ADAM yok mu kulüpte..sonrada yakınıyoruz 7 tane yedik diiplinsizlik var..nasıl olsa sivasspor çiftlik değilmi? başkanım ne talimat verdin bilmiyorum ama yöneticilerin genelinde bir sindirilmişlik göröyorum..geçen sene o kadar hakem hatası vardı resmen bizi ince ince kıydılar bir ALLAH kulu çıkıpda birşey demedi,eğer bu senede böle olacaksa hiç olmasın bu yönetimi ben istemiyorum..ben futbolcuyu disipline sevk edecek ,ADAM EDECEK,kes sesini diyecek yöneticiler istiyorum..mahkemeden operasyondan korkacak yönetici istemiyorum..sonra diyeceksiinz kim gececek yönetime senmi?arkadaşlar bukadar basiretsizlikle süperligde kıvranacağiıma, bankasyada gümbür gümbür top oynarım ne olacak... inşaallah güzel günler görürüz sevgili yiğidolar..