Cevap: Maçı Değerlendirelim mi?
Maalesef yine hüsran... oysa ne hayallerimiz vardı, allı pullu olmasa da.kupada finale çıkacaktık, Avrupa kupalarına katılma fırsatımız olacaktı, belki de kupaya uzanacaktık.lakin bu kara çarşamba bizleri çok ama çok üzdü, yordu kahretti.elenmek dünyanın sonu değil de böyle ruhsuz böyle amaçsız ve böyle amatör bir futbol anlayışı ile sahaya çıkıp oynamak yiğidonun boynunu büktü, rakip ilk yarı bunalmıştı doğru düzgün atakları dahi olmadı uydurma bir penaltı ile resmen ts denen takımı canlandırdık,ölüyü dirilttik,taktiksel manada zaafiyetle sahaya dizildik.enaramoya oynadık hep,oysa o iki stoperle tutulmuş adım atamıyordu, adım atsa da hakem her adımı sonrası aleyhe faul veriyordu.İkinci yarı umutlandım baskılı oynarız diye lakin ikinci yarı ile sonumuzu kendimiz kazdık.ağır defans, yol geçen hanı orta saha güçsüz ts ye goller getirdi.bize yarı final zevkini de bu takım bu teknik heyet yaşattı, bu gece farklı mağlubiyet tatmayı da... söylenecek bir söz yok çünki tesiri yok, kelimeler manasız kalıyor kahroluyorum ts gibi bir takıma elendiğimiz için o hamsi bozmalarından fark yediğimiz için.kimseye bişey demeyeceğim, yüreğini ortaya koyanlar ortada, deplasmana giden taraftarları, ben onları kutluyorum. iki maçta 10 gol yiyen bir takımız, ne oldu bize...kim çomak soktu başarımıza, kendimize gelelim.kupa gerid ekaldı.lige bakalım, kritik 2 maç var en az birini kazanalım ki hiç yoktan lige tutunalım, öyle oyunlar oynanıyorki inanın bizans yanında halt etmiş, biz bu oyunu yürekli futbolumuz ile bozalım.yinede her şey için sağol sivassporum, bizlere bunları yaşattığın için.sen baki kalacaksın diğerleri ise fani....