Ana Sayfa  |  Site Haritası  |  Forum  |  Chat
‹ Anasayfaya geri dön  |  Sivaslilar.net  |  Sivastuning.com
Sivasspor

Hoşgeldiniz
Zurück   SivasSpor.com - Yiğidoların Özgür Sesi > SivasSpor > BAL ligi

Seçenekler Arama Stil

Cevap: Zara'da Tarihi Gün...
Alt 08.04.2015, 13:37   #41
ankastre
Usta Yiğido

417 Mesajına 780 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 10 ankastre FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR
Standart Cevap: Zara'da Tarihi Gün...

zaralı gardaşlarımın hepsi stadı doldurmalı. İmkan olsada bizde gurbetten destek vermeye gelsek.ne güzel sivassporunda maçı yok herkes zaraya gitmeli
ankastre isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Bu Konuda ankastre'a Teşekkür Eden Üyelerimiz...
Alt 08.04.2015, 15:03   #42
Kokomo
Usta Yiğido

Kokomo - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

943 Mesajına 1.796 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 1025 Kokomo isimli Üye Tecrübe Puanınızını Kapatmıştır.
Ausrufezeichen Cevap: Zara'da Tarihi Gün...

Alıntı:
Rallim58 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster
Üstadım kusura bakma ama eğer Zara Belediyespor bu karşılaşmadan galip ayrılmayacaksa, ayrılmazsa, değil 3. lige çıkması amatör karşılaşmalara dahi çıkmasın derim...

Zara'nın bugünki puanı ve bu şekli ile de şampiyon olma ihtimali var. Çünkü Altındağ Kırşehir'e yenilince, Zara da evinde yenilse dahi şampiyon olacak. Ama öyle şampiyonluğu hiç bir Allah'ın kulu ne kabul eder ne de sempati ile bakar...

Zara Belediyesporumuz alnının akı ile galibiyetle ve puanını 51'e çıkararak, rakibi Yeni Altındağ Belediyespora en az 2 puan fark atarak (Altındağ en fazla beraberlik çıkarır hatta Kırşehir'e yenilir bile) şampiyon olacaktır. Bizlerde buna canlı şahit olanlardan olacağız inşaallah...
Zara beni son 3 senedir öyle hayal kırıklığına uğrattı ki, o yüzden her ihtimali düşünüyorum.

4.sü olmasın artık !

O yüzden şu Aksarayı yenelim ve başka hiçbir maça da bakmayalım artık ...
Kokomo isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Bu Konuda Kokomo'a Teşekkür Eden Üyelerimiz...
Alt 08.04.2015, 19:37   #43
sefilix
Tecrübeli Yiğido

232 Mesajına 447 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 699 sefilix FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR

Arkadaşlar bugün bir gazetede okudum. Teklif bana mantıklı geldi bu önemli maçı 4 eylülde oynasın zara. dolsun stad.
sefilix isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Yukarıdaki Mesaj için 2 Kullanıcı sefilix'a Teşekkür Ediyor...
Alt 08.04.2015, 22:15   #44
Rallim58
Gast

Alıntı:
sefilix Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster
Arkadaşlar bugün bir gazetede okudum. Teklif bana mantıklı geldi bu önemli maçı 4 eylülde oynasın zara. dolsun stad.
Olma ihtimali çok zor bir teklif...
Şampiyonluk turunu, kendi mahallerinde atmayı isterler...
Yukarıdaki Mesaj için 2 Kullanıcı 'a Teşekkür Ediyor...
Alt 08.04.2015, 22:46   #45
Mehmet ATEŞ
Yiğido

Mehmet ATEŞ - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

109 Mesajına 190 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 718 Mehmet ATEŞ Maalesef Forumlarda cok az yorum yapıyor.

Alıntı:
Rallim58 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster
Olma ihtimali çok zor bir teklif...
Şampiyonluk turunu, kendi mahallerinde atmayı isterler...
kendi mahalleleri dediğimiz yer sivas zara ilçesi 4 eylülde sivas merkez her iki yerde sivas sınırları içinde lütfen kendi mahalleleri diye ayrım yapmayalım biz bir bütünüz ben istanbulda yaşayan bir sivaslı olarak 4eylülde yapılmasından memnuniyet duyarım maçtan 30 dakika sonrada zarada şampiyonluk turu atılır. 3 lig 2 grupta takip ettiğim sivassporumuz aklıma geldi şu anda 4 eylül belediye ve zara ile beraber inşallah profesyonel ligde mücadele eden 3 takımız olacak umarım diğer ilçelerimizle bu sayı daha da fazla artar
Mehmet ATEŞ isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Yukarıdaki Mesaj için 2 Kullanıcı Mehmet ATEŞ'a Teşekkür Ediyor...
Alt 08.04.2015, 23:28   #46
Rallim58
Gast

Alıntı:
Mehmet ATEŞ Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster
kendi mahalleleri dediğimiz yer sivas zara ilçesi 4 eylülde sivas merkez her iki yerde sivas sınırları içinde lütfen kendi mahalleleri diye ayrım yapmayalım biz bir bütünüz ben istanbulda yaşayan bir sivaslı olarak 4eylülde yapılmasından memnuniyet duyarım maçtan 30 dakika sonrada zarada şampiyonluk turu atılır. 3 lig 2 grupta takip ettiğim sivassporumuz aklıma geldi şu anda 4 eylül belediye ve zara ile beraber inşallah profesyonel ligde mücadele eden 3 takımız olacak umarım diğer ilçelerimizle bu sayı daha da fazla artar
Üstad kendi sahalarında son maçlarını oynamaları kadar doğal birşey yok. Haklılar da... Bunun ayrımcılıkla ilgisi yok...

Ben de Sivas'ta olsun isterim ama bu teklifin kabul görüleceğini asla düşünmüyorum ama keşke görülse diye de eklemek isterim...
Yukarıdaki Mesaj için 2 Kullanıcı 'a Teşekkür Ediyor...
Alt 09.04.2015, 13:20   #47
68yasar58
Yiğido

263 Mesajına 563 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 522 68yasar58 FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR

Zarasporun Aksaray sanayi sporu çok rahat geçeceğini biliyorum. İlk maçtada aksarayda kendi beceriksizliklerinden yenildiler. sanayi spor kümede kalmayı garantiledi çalıştırıcıları üniversiteden çok yakın arkadaşım değerli bir hocamız, Sevgili hemşerilerimden bir ricam var Adımıza yakışır şekilde takımımızı destekleyerek şampiyonluğumuzu kutlayalım. Başarılar diliyorum.
68yasar58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Yukarıdaki Mesaj için 2 Kullanıcı 68yasar58'a Teşekkür Ediyor...
Alt 09.04.2015, 13:29   #48
Rallim58
Gast

Alıntı:
68yasar58 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster
Zarasporun Aksaray sanayi sporu çok rahat geçeceğini biliyorum. İlk maçtada aksarayda kendi beceriksizliklerinden yenildiler. sanayi spor kümede kalmayı garantiledi çalıştırıcıları üniversiteden çok yakın arkadaşım değerli bir hocamız, Sevgili hemşerilerimden bir ricam var Adımıza yakışır şekilde takımımızı destekleyerek şampiyonluğumuzu kutlayalım. Başarılar diliyorum.
Aksi davranış veya bir hareket Allah Korusun, şampiyonluğumuza gölge düşürür (veya şampiyonluktan eder). Dikkatli olup sadece takımımıza destek verip motive etmeliyiz.
Yukarıdaki Mesaj için 3 Kullanıcı 'a Teşekkür Ediyor...
Alt 09.04.2015, 13:38   #49
68yasar58
Yiğido

263 Mesajına 563 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 522 68yasar58 FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR

Bedenimiz orda olmasada, Her anımızda Sivasımız vardır, sevinçleriyle sevinir, hüzünleriyle hüzünleniriz. Sivassporumuz son haftalarda sevindirdi şimdi zarasporumuz şampiyonluğuyla sevindirecek ilerki haftalardada 4 Elülümüzün şapiyonluğuyla sevineceğiz İnşallah.
68yasar58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Bu Konuda 68yasar58'a Teşekkür Eden Üyelerimiz...
Alt 09.04.2015, 21:13   #50
adres58
Usta Yiğido

adres58 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

4.806 Mesajına 12.565 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 1509 adres58 hat eine strahlende Zukunftadres58 hat eine strahlende Zukunftadres58 hat eine strahlende Zukunftadres58 hat eine strahlende Zukunftadres58 hat eine strahlende Zukunftadres58 hat eine strahlende Zukunftadres58 hat eine strahlende Zukunftadres58 hat eine strahlende Zukunftadres58 hat eine strahlende Zukunftadres58 hat eine strahlende Zukunftadres58 hat eine strahlende Zukunft

Alıntı:
Kokomo Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster
Yine de çok güvenmemek lazım Kırşehir'e !

Altındağ eğer güçlü ise, Aksaray'a teşvik de verecek olabilir !

Dolayısı ile Zara'nın çok ama çok ciddiye alması lazım maçı ...
Youtubeden bazı bal ligi maçlarını zamanım elverdiği müddetçe takip etmeye çalışırım.Emin olun Şu Altındağ takımı ligler yeniden başlasa ilk 5 e zor girer. Ama dediğn gibi bazı şeylere güvenmemek lazım. En son maçlarını hemen hemen 80 dakika takip ettim hiçbir numara yok. Ayrıca geçen hafta değil ondan önceki hafta direk kırmızı gören ve 2 hafta ceza olan oyuncuları ve son hafta (Kayseri Yol) kırmızı kart gören orta saha oyuncularıda oynamayacak. Eğer Zara ben çıkmak istemiyorum dese bile benim şahsi kanaatime Kırşehir bu maçı alabilecek durumda, öyle bile olsa Zara yine çıkacak. Ayrıca teşvik dönse bile tek taraflı dönmez. Zaramızın bir avantajı daha var, bu maça 12 kişi başlayacaklar. Bunu da unutmamak lazım. Sivassporumuzun maçının olmayışı oraya yönlenecek bir kitlenin çok büyük desteğini arkasına alarak bu finali bizlere armağan edeceğinin bilincini taşımaktadır...
Her zaman işi ciddiye almak lazım doğrudur. O zaman alacaklar...

Düşerken iki şeyi unutma!!!! Kimin seni ittiğini ve kimin seni tutmadığını... Ayağa tekrar kalkınca lazım olacak...
.
KAFKAS ATASÖZÜ
adres58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Yukarıdaki Mesaj için 3 Kullanıcı adres58'a Teşekkür Ediyor...

Etiketler
gün, tarihi, zarada

Seçenekler Arama
Stil