TABİKİ DEPLESMANDA ALINAN 1 PUAN İYİ FAKAT KÖTÜ OLAN ALIŞKANLIK.GOL YOLLARINDA ETKİSİSİZ.HAFTALARDIR MAÇ ALAMIYORUZ ATTIĞIMIZ GOL SAYISI BELLİ ...ŞİMDİ SORUYORUM O GÜÇLÜ BU GÜÇLÜ YAA BİZ KİMİ YENECEĞİZ?????
TABİKİ DEPLESMANDA ALINAN 1 PUAN İYİ FAKAT KÖTÜ OLAN ALIŞKANLIK.GOL YOLLARINDA ETKİSİSİZ.HAFTALARDIR MAÇ ALAMIYORUZ ATTIĞIMIZ GOL SAYISI BELLİ ...ŞİMDİ SORUYORUM O GÜÇLÜ BU GÜÇLÜ YAA BİZ KİMİ YENECEĞİZ?????
Evet Ağabey çok doğru ve yerinde bir yaklaşım tamam Malatya deplasmanı zordu ama ilk yarı kötü olan takımlar şimdi çok farklı bir o kadarda güçlü bu gidişle beraberlik takımlığına devam edeceğiz sanırım.
arkadaşlar biraz mantıklı bakarsak gerçekten mantıklı bir yönetimimiz var az para başarıya aç siteme uyan insanlardan kurulu bir takım için bulundumuz durum mühteşem.. benim düşüncem gelecek sene daha iyi olacak bu takım
borç batağınadüşmek kolay
borçla istediğin topcuyu alırsın ama
erzurum van
ne durumda ortada
lütfen tam destek hep destek......
Gardas sana hak vermemek mümkün degil,yalniz oyunda birazda riziko almak gerekir.
Her mac 2 puan birakiyoruz!
Ben Malatyadan korkmuştum ama Çünkü ilk yarı malatya oyununu oturtmuş biz ise düşüşte idik ama yiğidolar çok güzel mücadele ettiler.keşke son 30 dakikada Balili oyuna alınsaydı galipte gelebilirdik.Canın sağ olsun Sivas Sporum yinede eyiydin.süper liğin gıpta ile bakılacak takımı olma yolundasın.
Bu maçta seyirciye çok ihtiyaç var,inşallah istanbul yiğidoları bu maça gereken önem ve desteği verip, maçta çok iş düşecek seyirciyede,haydin bakalım hep beraber maça.