|
Usta Yiğido
34 Mesajına 72 Kez Teşekkür Edildi.
|
Alıntı:
|
DJMuRaT Nickli Üyeden Alıntı
Dün şükrü saraçoğlunda oynanan Sivasspor-Sarıyer karşılaşmasının benim için ayrı bi önemi oldu bu maçı hayatım boyunca unutmayacağım.Maç sonrası Sitedeki arkadaşlarımızla beraber olmak,onlarla kısa sürede olsa tanışma fursatı tanıdığı için sitemize çok teşekkür ederim.Maçta Sizlerin arasında olmayı o kadar çok isterdim ki..Ama maç boyuncada Sivasspor.com üyeleri ve 67 taraftarlar derneğinin bulunduğu tribün mükemmeldi.Hepinizi Çok seviyorum Dün çok farklı duygular içerisindeydim..Özellikle Çağlayan abi,Rüştü abi,Lütfü abi,sönmez abi,Tevfik abi,Hakkı abi,elbeyli,Serkan abi,Gunay ,Orhan ,Hepinize çok teşekkür ediyorum Bu dostluğun bir ömür boyu sürmesi dileğiyle...Hepinizi ÇooooK Seviyorum.Ha bi de Çağlayan aBi Manyak Karizma !Gerçeği daha bi yakışıklı :lol: Gunayında sitedeki resmine aldanmayın Bembeyaz bi uşaK!! :lol: :lol:
|
[size=7] +1967[/size]
Alıntı:
|
serhankaburcuk Nickli Üyeden Alıntı
[size=4]Arkadaşlar sitemiz sayesinde oluşan dostluk rüzgarları dün hat safhadaydı.Ve sitemizin devamlı müdavimleri ile dün yüzyüzede tanışma imkanı bulduk.İşin açıkcası ben sanki abilerimizi ve arkadaşlarımızı sanki yıllardır tanıyormuş gibi çok samimi buldum ve buna çok mutlu oldum.Bence sitemiz gerçek amacına dün ulaştı ve Dünyanın dört bir tarafından gelen yiğidolar Sivasspor.com sayesinde beraberlerdi ve ben kendi adıma konuşuyorum benim dün en mutlu günlerimden birisiydi ve keyif aldım herşeyden....Buradan o abilerimizin isimlerini buraya tek tek yazmak istiyorum...Başta Almanyadaki dernek başkanımız sayın Lütfi ÜNAL Abimiz,daha sonra karizmasıyla nam salmış Çağlayan abimiz,Sitemizin herşeyi Rüştü ELMAS abimiz,oglu Enes,Yine Almanyadan Elbeyli58 kardeşim,İstanbuldan Çevik abimiz,Mustafa SÖNMEZ Abimiz,Sivas58net Adem GÜNEŞ abimiz,Kocaeliden Gakgo58(Hakkı BABA),YİNE İstanbuldan bıyıkları güzel abimiz Sayın Emin58,Yine istanbuldan Kardeşim Puar(onu en kısa süre içerisinde Sivasa bekliyoruz)Ve İstanbuldaki genç kızların idolü Günay kardeşim,Serkan58 kardeşim(tribünde hep benimle beraberdi),Kürşat58 kardeşim(İstanbul taraftarı hakkında analiz yaptık)ve Eskişehirden Ergin abimiz vardı...Bizde ayrıca Sivastan ben,1967 Sivasspor genç Taraftarlar derneği başaknımız sayın Yalçın KORKMAZGİL,Derneğimizin gülü 1967_dernek_Mustafa,Ultrasivas (Onur),efsanedavulcu(özgür),Sa lih(acumed)ve djmurat(radyotek) ve ismini daha sayamadığım birçok insan yani site müdavimi ordaydık...Buradan hepsine tek tek selamlarımı iletiyorum ve hepinizi sevdiğimi bir kez daha dile getiriyorum...(ha bu arada sayın Mustafa SÖNMEZ'İN Eşine ve oğlunuda ayrıca selamlarımı iletiyorum)..SİTE GERÇEK AMACINA ULAŞTI AMAÇ KALICI DOSTLUKLAR...[/size]
|
[size=7] +1967[/size]
Alıntı:
|
serrkann58 Nickli Üyeden Alıntı
Herşey çok güzeldi bende çok mutlu oldum sitemiz amacına ulaştı diye düşünüyorum hepimiz bir aradaydık elimizden geleni yapmaya çalıştık misafirperverlik yapmaya çalıştık son andaki pankart ve bayrak tartışmasını saymassak herşey çok güzeldi 1967 dernek mustafa abiyi ömrümce unutmayacagım güvenlikçiyele aramızda tel örgü olmasa dalacaktı :lol: :lol: .. lütfi abi , rüştü abi ,çaglayan abi,enes,elbeyli,günay,serhan, yalçın,dernek mustafa,efsane davulcu,dj murat,musatafa sönmez abi,eşi,oglu,gakgo58(hakkı abi),puar(orhan),çevik abi,ultrasivas58,emin58 abi,kursat58, GÜZEL İNSANLAR DAHA İSMİNİ YAZAMADIGIM SİTEMİZİN BÜTÜN GÜLLERİ HEPİNİZİ ÇOK SEVİYORUM HERKESE ÇOK SELAMLAR..GERÇEKTEN HAYATIMIN EN MUTLU GÜNLERİMDEN BİRİYDİ
İNADINA HEP DESTEK TAM DESTEK.....
|
[size=7] +1967[/size]
Alıntı:
|
izmirliyigido Nickli Üyeden Alıntı
Gerçekten bir kuruluş olsun, bir dernek olsun veya bir akrabalık olsunda bu kadar bağlılık, saygı ve yakınlık olsun. Hiç tahmin etmiyorum. Ve inanıyorum bizim bu sitede ki bağlılık ve sıcaklık dünyanın hiçbir yerinde yoktur. Ben bunu dün Rüştü kardeşimede söyledim. "Biz bir aileyiz, sitede yuvamız. Bu yuvanın temelini Rüştü oluşturuyor, çatısını ise sevgimiz" Allah razı olsun Rüştü kardeşim...ve emeği geçen herkesten.
Dün ben orada ailemden o kadar çok kişi ile tanıştım ki isimlerini aklımda tutmakta zorlandım. Başta Gakko58 kardeşim sağolsun herkesle tanıştırdı. Rüştü kardeşimle tanışmanın keyfini asla unutmayacağım. Kızım bile şaşırdı "babacığım herkes birbirini çok eskiden mi tanıyor" diye. Ayrıca Çağlayan kardeşimle, Sönmez kardeşimle, Çevik kardeşimle, elbeyli58 ve Günay kardeşlerimle, Lütfi kardeşimle, Enes ile, Ergin kardeşimle ve bizlere mihmandarlık yapan sevgili dostum ve kardeşim abircan ile, 1967_dernek_bşk. Yalçın kardeşimle, ve inanın tanışıpta adını unuttuklarım var kusura bakmasınlar onlarda herkes ile bir arada olmaktan acayip keyif aldım. Dikkat edenler varsa yanımda ayrıca yağenimde vardı (bilgisayar mühendisi olan) o bile şaşırdı, dostluğumuza, muhabbetimize...
Ne mutlu bize ya iyi ki "SİVAS'lıyız"..Ne mutlu ki bu site kurulmuş ve bir aile olmuşuz. Dostlarım arkadaşlığımız, dostluğumuz baki kalsın. Birbirimizi her zaman arayalım, yazışalım. Hepinize İzmir'den sevgilerimi gönderiyorum..
Haa, Maraton Üst Tribünden sizin olduğunuz yer (Migros üst tribün) o kadar güzel görünüyordu ki. Hele bayrağımız muhteşemdi. Alkışlarımızı duydunuz sanırım. Rüştü kardeşime tribünlerin görünümünü ve bayrağın açılış anı'nın fotoğraflerını gönderiyorum. İsteyen olursa ayrıca mail adreslerinize gönderebilirim.
Hepinizi çok seviyoruz.
Ben Yalçın KINIK ve kızım Fulya..
|
[size=7] +1967[/size]
Alıntı:
|
ergin Nickli Üyeden Alıntı
Gerçektende dün olağanüstü bir gündü.SPOR'un gerçek işlevinin gerektirdiği herşey vardı.Buradan başta sitemizin kurucusu Rüştü ELMAS olmak üzere,Yalçın abi (İzmirli Yiğido),Serhan KABURCUK (Tribünlerimizin lideri),Günay,Elbeyli 58 (Sefa Doğan),Sws 58 (Ayhan),Çağlayan bey (Cazcı kardeşler kadar karizmatik  ).. Sönmez bey,Gakgo 58 (İsmail Hakkı),Lütfi abi (Başkan ve tam bir SİVASLI),Çevik (Tevfik üstad),SİVAS' dan Yalçın başkan,Ultrasivas 58 (onur..Tribünlerin turbo taraftarı  ) ve isimlerini hatırlayamadığım diğer dostlarla tanıştık,bazı dostlarla da bir kaçıncı kez bir araya gelmenin hazzını yaşadık.Yanımda küçük yeğenlerde olduğu için tezahürat grubundan biraz yukarıdaydım.Dolayısıyla aralarında da olamadım.Umarım kusuruma bakmaz dostlar.Buradan herkese sevgilerimi ve selamlarımı iletiyorum.Sağlıcakla ...
|
[size=7] +1967[/size]
Alıntı:
|
ultraSivas_58 Nickli Üyeden Alıntı
MAÇ ÖNCESİ İSKELEDE BEKLİYOZ DERNEK OLARAK. MUSTAFA ABİ,BAŞKAN,ŞİŞKO MURAT VE BEN BİRDEN BİR SES GELDİ SİVASSPOR SİVASSPOR DİYE ANA BİRDE BAKTIM SİVASSPOR.COM'UN DEĞERLİ YÖNETİCİLERİ VE ÜYELERİ GELDİ.HER BİRİ TÜRKİYE'NİN VE DÜNYA'NIN HER ÇEŞİTŞİ YERLERİNDEN GELMİŞ SÖZLEŞTİĞİMİZ GİBİ KADİKÖY İSKELESİNDE YERLERİNİ ALMIŞLARDI TANIŞMA FASLINA GELDİ.KİMLER YOKTU Kİ.SÖNMEZ ABİ EŞİ VE FURKAN,ÇAĞLAYAN ABİ,GAKKO58 ABİ,CEVİK ABİ ,EMİN58 ABİ,PUAR KARDEŞİM.İZMİRLİ_YİĞİDO ABİ,FULYA35 KARDEŞİM,GÜNAY KARDEŞİM,ERGİN ABİ,SWS58 ABİ,CORELDRAW ARDA VE DAHA İSMİNİ SAYAMADIĞIM BİR ÇOK ABİM VE KARDEŞİMDE GELMİŞLERDİ BİR AŞİRET FOTOSU ÇEKİNDİK TURİSTLER BİLE BİZİM RESİMLERİ ÇEKTİ.GERÇEKTEN ÇOK GÜZEL BİR BULUŞMA OLDU HERKES KIRMIZI-BEYAZ FORMA,ATKI,BAYRAK,TAM TAKIMDI ...İNŞALLAH HEP BÖLE BİRLİK VE BERABERLİK İÇİNDE OLURUZ.BİRLİKTEN KUVVET DOĞAR...
|
[size=7] +1967 [/size]
Alıntı:
|
abircan Nickli Üyeden Alıntı
Sanal alem dostluğumuz birazcık olsun ete kemiğe büründü, hayal ettiğimiz tipini sesini,boyunu posunu gördük abilerimizin ve kardeşlerimizin, samimiyetlerini, dostluklarını, özverilerin nasılda biraraya gelip muhteşem insan manzarası yarattığını gördük hep birlikte SİVASSPOR EFSANESİNİN TEMEL TAŞLARINI örmeye devam ettik, hakikaten bizler için tarihi bir gündü, özel olarakda hafızalarımızda hep yer edecek güzel anıların başlangıcı olacak, En başta rüştü elmas ve şahsında almanya sivas derneği yöneticileri ve üyelerini, sivas taraftar dernekleri üyelerini, çağlayan abiyi, gakkoyu, ceviği, elbeyli, günayı, dernek mustafayı, ismini hatırlayamadığım bu konuda özürlüyüm zaten herkesten affını dileyerek, teşekkürlerimi minnettarlığımı sunuyorum, ve enfazlada sevgili 2000. üye izmirden fulya kardeşimizi ve kıymetli babası adı gibi izmirliyiğido, gerçek bir sivasspor ve sivas sevdalısı Yalçın Kınık beyi tanıdım, o güne özel sıkıntılarımdan dolayı fazlaca ilgilenemedim kendileriyle, inşallah dostluğum ve tanışıklığımız baki kalacak. Tribün keyfimiz anlatılacak gibi değil, inanın mutlu oldum gelen insan sayısı 20 bin civarındaydı, 15- 20 yıllık dernekçilik tecrübeme dayanarak söylüyorum bu kalabalık bu kadar habersizliğe rağmen gayet başarılıydı ayrıca sitemiz hakkında bir tesbitim daha olacak buda tarftardan gelen maçın hangi trübünde izleyelim sorusunun yanıtı sitemizde hep migros tribünü yönündeydi, dikkat ettiniz tabiki izleyici en fazla neredeydi telsim demi migrostamı pek tabiki migros tribünündeydi, bu sitemizin nekadar izlendiğinin en büyük ispatıdır, taraftarın sanal alemdeki en büyük sesi olmaya doğru gittiğimizin en güzel nişanesidir. BAŞLADI, BAŞLIYOR SİVASSPOR EFSANESİ, BÜYÜYEREK DALGA DALGA SARACAK TÜM DÜNYAYI, NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE NE MUTLU SİVASLIYIM DİYENE,
|
[size=7] +1967 [/size]
Alıntı:
|
1967_DERNEK_MUSTAFA Nickli Üyeden Alıntı
Sarıyer -sivasspor karşılaşmasına benim gideceğim otobüsteki arkadaşlara süpriz oldu.Ben bu sezon ilk defa deplasmana gidişim ve istanbulu ilk görüşüm oldu .İyiki gitmişim .Kadıköy iskelesine geldiğimizde ordaki muhteşem görüntü ve tanışma faslı hiç bi insana nasip olmaz ama bu anlatılmaz yaşanır.Tanışma faslına gelince soruyoruz birbirimize sen kimSiN?
-Ben Çağlayan -Ben Dernek Mustafa
-Ben Emin58 -Ben Dernek Mustafa
-Ben elbeyli -Ben Dernek Mustafa
-Ben Rüştü Elmas -Ben Dernek Mustafa
-Ben Lütfi Ünal -Ben Dernek Mustafa
Ve diğerleri... Zaten Gakgo,Sönmez ve Tevfik abiyle Sivasta tanışmıştık.Sanal alemde sohbet edişlerimiz Gerçek hayatta gerçeğe dönüştü.Ben o Güzel insanlarla tanıştığıma çok memnun oldum .Umarım onlarda bizlerden memnun kalmışlardır.En kötü günümüz Kadıköy iskelsindeki gibi olsun!
|
[size=7] +1967 [/size]
Alıntı:
|
1967_DERNEK_BASKANI Nickli Üyeden Alıntı
Arkadaşlar geçtiğimiz pazar günü oynanan Sarıyer -Sivasspor maçı öncesi Kadıköy iskelesindeki o muhteşem atmosfer bir harikaydı.Sivaslı Yiğidoların ,Biz Sivasatan giden tarafatarları orada yalnı bırakmadılar özellikle Sivasspor.com ailesine ve üyelerine kısacası o gün orada emeği geçen herkese Ben 1967 Sivasspor Genç Taraftarlar Dernek başkanı Yalçın Korkmazgil olarak Herkese şükranlarımı ,Minnettarlığımı Sunarım.Aynı Şevk ile Değerli yiğidolarımızın Süper ligdede Takımımıza evimizde ve deplasmanda oynayacığımız bütün müsabakalarda Destek vereceklerine yürekten inanıyorum.Şunu da belirtmeden geçemeyeceğim Biz bu takıma yıllardır güveniyor ve destek veriyoruz .Bir atasözü vardır.Ama herkesten özür dileyerek bu atasözünü Kendi üslubumla söylemek istiyorum
NE İNSANLAR GÖRDÜM ÜZERİNDE POLAR YOK!NE POLARLILAR GÖRDÜM İÇİNDE ADAM YOK!......
İsteyen istediği gibi yorumlasın.İnanıyorumki mesaj yerine ulaştı...Bütün yiğidoların gözlerinden öpüyorum!
|
[size=7] +1967 [/size]
Alıntı:
|
LütfiÜnal Nickli Üyeden Alıntı
SEVGILI YIGIDOLAR BENDE DUYGULARIMI SIZINLE PAYLASMAK ISTIYORUM.ANCAK BUGÜN YAZABILDIM YANI EVE YENI GELDIM.
ÖNCELIKLE BIZI HAVAALNINDAN ALARAK 4 GÜN SÜRESINCE HIC YALNIZ BIRAKMAYAN MUSTAFA(SÖNMEZ) TEYFIK(CEVIK) HAKKI ISMAI(GAKGO)
EMIN(SITEMIZIN EN KARIZMATIK ADAYLARINDAN).ADEM.OSMAN(GÜNAY GEZMEYE GÜNAYLA GITMENIZI TAVSIYE ETMEM CÜNLI BÜTÜN KIZLARIN GÖZÜ ONDA) GARDASLARIMA TESEKKÜR EDIYOR HEPSININ AYRI AYRI O GÜZEL YÜREKLERINDEN ÖPÜYORUM.
AYRIYETEN BIZLERI ZIYARETE GELEN ALI GÜLER,METIN UMAR VE ISMINI HATIRLAYAMADIGIM GARDASLARIMADA TESEKKÜR EDIYORUM.(METIN GARDASIMIZ 500 METRE BAYRAK YAPTIRIP DAGITTI.)
KEMAL CAGLAYAN,MUSTAFA ATES(HABERCIM)MUSTAFA YILDIZ;SERHAN KABURCUK,DERNEK MUSTAFA.AMIGO SEBAHTTIN,
DJ MURAT.EFSANE DAVULCU,IZMIRLI YIGIDO VE TATLI KIZI,ERGIN VE TATLI YEGENLERI VE VE VE ISIMLERINI HATIRLAYAMADIGIM BÜYÜK AILEMIZIN TANISMA FIRSATI BULDUGUMUZ BÜTÜN FERTLERINE AYRI AYRI TESEKKÜR EDIYOR BÖYLE GÜZEL BIR ORTAMDA BULUNABILDIGIM ICIN KENDIMI SANSLI KABUL EDIYORUM.ISIMLERINI HATIRLAYAMADIGIM GARDASLARIMDAN ÖZÜR DILIYORUM YASLILIGIMA BAGISLASINLAR:TANISAMADIGIMIZ GARDASLARIMLA ILRIDE INSALLAH TANISIRIZ.
ILK BULUSMAMIZDA SANKI COK UZUN ZAMANDIR BIRIBIRINDEN UZAKLARDA YASAYAN AILE FERTLERININ BULUSMASI GIBI COK GÜZEL AMA COKDA DUYGULU ANLAR YASADIK.SANKI HEPSINI DAHA ÖNCEDEN TANIYORMUS GIBI SICAK AMA 4 GÜN SONRA TEKRAR AYRILACAGIMIZIN BILINCINDE OLARAKTA DUYGULU BIR KUCAKLASMA OLDU.GÜNÜN 24 SAAT OLMASI BIZE YETMIYORDU,KIMSE SAATINE BAKMAYA CESARET EDEMIYORDU CÜNKI O KADAR GÜZEL SOHBETLER OLUSUYORDUKI INSAN BU SOHBETTEN UZAK KALIRSAM SUCLU OLURUM HISSINE KAPILIYORDU.ISTANBULDAN GELEN GARDASLARIMIZDA BU ARADA AILELERINI,ISLERINI VE OKULLARINI IHMAL EDIYORDULARDI.MACA GIDERKEN CAGLAYAN IN ADEM GARDASIMIZIN GÜZEL OGLU ABDULHEYE(EBU BEKIR)VERDIGI TESBIHI NAC SONUNA KADAR PARMAKLARI UYUSANA KADAR CEKMESI GÖZLERIMIN ÖNÜNE GELIYORDA COCUGA ISKENCE YAPTIK HAKKINI HELAL ETSIN.
ZIYARETIMIZ ESNASINDA BAZI BILMEDIGIMIZ SEYLERIN MANASINIDA ÖGRENMIS OLDUK.MESELA KASETULAHI TÜM CIPLAKLIGIYLA ÖGRENDIK(OCAHLARDAN YIRAH OLSUN)
ZIYARETIMIZ SÜRESINCE OFISINI LOGISTIK DESTEK ICIN 24 SAAT BIZLERE SUNAN CEVIK GARDASIMIZIN SEKRETERINE VE 4 GÜN BOYUNCA BIZLERLE OLDUGU ICIN EVINE GIDEMEYEN CEVIK GARDASIMIZIN ESI BACIMIZA DA TESEKKÜR EDIYORUM HAKKINI HELAL
ETSIN.
BIZE SIVASIMIZIN GÜZEL YEMEKLERI AYRAN CORBASI,PILAV VE IMAM BAYILDI,MADIMAH,HINGEL,AYRAN VE O NEFIS CAYI HAYATIMDA YEDIGIM EN TATLI YEMEKLER ICIN SÖNMEZ GARDASIMIZIN ESI TAM SIVASLI FEDAKAR VE MISAFIRPERVER BACIMIZADA SONSUZ TESEKKÜRLER EDIYORUM.(SAKIN HA CANI SIVAS YEMEGI CEKENLER BACIMIZIN YAPTIGI GÜZEL YEMEKLERE HEVESLENIPTE SÖNMEZ GARDASIMIZI ZIYARETE KALKISMASIN) BACIMDA HAKKINI HELAL ETSIN.FURKAN YEGENIMDEN BAHSETMEDEN GECEMEYECEGIM ALLAH NAZARDAN KORUSUN COK ZEKI YEGENIM BIRAZ FB AMA BENDE ÖNCEDEN ÖYLEYDIM.BIZE HIZMET EDEN YEGENIMIN ISMINI HATIRLAMIYORUM KUSURA BAKMASIN ONADA TESKKÜRLER.
GARDASLAR BIRAZ UZUN YAZDIM AMA BENIM ICIN COK ANLAMLI OLAN VE HAYATIM BOYUNCA UNUTAMAYACAGIM BU ANIMI SIZLERE AKTARMAK VE PAYLASMAK ISTEDIM.HAKKINIZI HELAL EDIN.
DAHA YAZARKEN HASRET CÖKTÜ.
ALLAH BU GÜZEL INSANLARI BÜTÜN KÖTÜLÜKLERDEN VE BELALARDAN UZAK KILSIN.SELAMLAR
|
[size=7] +1967

Bu Güzel Yazilariniz Beni Gercekten Duygulandirdi
Arkadaslarim Iyiki Varsiniz Hepinizi Seviyor ve Kucakliyorum
[/size]
|