Ana Sayfa  |  Site Haritası  |  Forum  |  Chat
‹ Anasayfaya geri dön  |  Sivaslilar.net  |  Sivastuning.com
Sivasspor

Hoşgeldiniz
Zurück   SivasSpor.com - Yiğidoların Özgür Sesi > Taraftarlar Bölümü > Rakip Taraftarlar (Aramıza Hoşgeldiniz)

Seçenekler Arama Stil

Cevap: ESKİŞEHİRSPOR
Alt 19.08.2009, 16:21   #521
SivaslıEses2658
Yeni Yiğido

13 Mesajına 23 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 594 SivaslıEses2658 FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR
Standart Cevap: ESKİŞEHİRSPOR

Alıntı:
€F€ Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster
sen bu yandaş medyanın anketine ne bakıyorsun orada sıfır ceken takımlar var nasıl oluyor bu tamamen saçmalık bu adamların yaptıgı başka anketlerıde goruyoruz...
sana şunu söyliyim hacettepenin taraftarı olmadığını herkes biliyor ibb nin de hatta ankarasporun da. ankaraspor deyincee aa ama tribün dolu deme. ankaraya geldin mi bilmiyorum ama ankarada yaşıyorum normalde. yenikent taaa bilmem nerde şehrin 35-40 km dışında yenikentin gençleri maça gelir 50 ykrş a. maç biter giderler. melih gökçek in dağıttığı formalar da cabası. anlayacağın ankarasporun da taraftarı yok görünenler bizans takımını ya da ankaragücünü tutarlar. ankarada ankaragücünü tutarlar biraz da gençlerbirliğini. ankarasporun taraftarı yok yani.
SivaslıEses2658 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 19.08.2009, 16:55   #522
joe cole
Acemi Yiğido

joe cole - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

27 Mesajına 34 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 575 joe cole FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR

be eskişehirin anadolu takımlarını falan destekledıgı falan hepsı yalan kendılerıni begenmekten baska bırsey yapmazlar bunlar ve sıvassporunda basarısız olması ıcın dua ederler kendı forumlarında sıvassporumuzun anadolunun gururu olmasını kendılerıne yedıremıyorlar cunku sozde anadolu efsanesı onlarmıs ya
joe cole isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 20.08.2009, 02:57   #523
adıge26
Yiğido

adıge26 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

43 Mesajına 66 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 617 adıge26 FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR

Alıntı:
yener_sahin Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster
sivas maçında da yapsana,koçum burdan atar yapma sanal atar yeri değildir.Arkadaşların sitenizde bursaya çiçeklerle gidecez diye şimdiden özür dilemeye başladılar hadi sende onların yanına...
Evet kampanya başlattık ciceklerle bursaya gidelim bizi affetsinler diye
adıge26 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 20.08.2009, 03:00   #524
adıge26
Yiğido

Alıntı:
sivaslıeses bursa ile kardeş giderken adamlara neden küfrettiniz.geçen sene bursaya 1500 kişi gittiniz adamlar size yer verdiler.Bu sene neden bursayı almadınız.Neden takımlarını ıslıkladınız.Es es zaten önüne geleni ya kardeş ya da dost ilan ediyor.061626 mış buna hiç inanmadım zaten sizde belli ettiniz.Bakalım bursada nasıl karşılanacaksınız...
Bi şey biliyorsan yorum yap yazmak icin yazma olurmu.
Alt 20.08.2009, 03:01   #525
adıge26
Yiğido

Alıntı:
joe cole Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster
anadolunun gururu olmasını kendılerıne yedıremıyorlar cunku sozde anadolu efsanesı onlarmıs ya
Sözde degil özde anadolu efsanesiyiz bilmiyorsan bakıver tarih kitaplarına sivas degil trabzon bile yokken biz başlattık bu ihtilali.
Alt 20.08.2009, 12:54   #526
yener_sahin
YASAKLI ÜYE

811 Mesajına 2.057 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 0 yener_sahin FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR

İhtilal mi 2-0 ken bursa ile dost 2-2 olunca bursaya ağza alınmaz küfürler.Geçen sene bizi çiçekle karşıladınız.Caddelerde sokaklarda forma ile gezdik hiç bir sorun olmadı.Çiçekde getirdiniz sağolsunlar.Ama çirkef bir taraftar grubu olduğunuzu herkes biliyor bunu saklayamazsınız artık.Zamanında evet gıpta edilen başarılar yakaladınız.ama siz ona layık olmadı o duruşu gösteremediniz.Bursaya karton şov yapıyordunuz bakalım bu sezon onlara yalakalık için ne şovlar düzenleyeceksiniz.Haa asıl sen bilmiyorsan sus adam sansınlar.Karşında cahil birisi yok
yener_sahin isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 20.08.2009, 13:23   #527
SivaslıEses2658
Yeni Yiğido

Alıntı:
sivaslıeses bursa ile kardeş giderken adamlara neden küfrettiniz.geçen sene bursaya 1500 kişi gittiniz adamlar size yer verdiler.Bu sene neden bursayı almadınız.Neden takımlarını ıslıkladınız.Es es zaten önüne geleni ya kardeş ya da dost ilan ediyor.061626 mış buna hiç inanmadım zaten sizde belli ettiniz.Bakalım bursada nasıl karşılanacaksınız...
valla yener bişey bilmeden konuştuğunu belli ediyosun geçen sene bursa maçında açıkta bursalılar da vardı fotoğrafı da mevcuttur bende. göndereyim istersen. bursa bana atıp tutarsa ankaragücü için çok da güzel ıslıklarım. 061626 yı hiç bi zaman da desteklemedim. iyi oldu dağıldığı. sizin kavrayamadığınız bişey daha var: bursaspor amigosunun yaptığı açıklama bu. eski dosttan düşman olmaz. Es Es taraftarı eskisi gibi Bursa sokaklarında rahatça dolaşır. o yüzden de bursada karşılanmamızda bi sorun olmaz.
Alt 20.08.2009, 13:30   #528
SivaslıEses2658
Yeni Yiğido

Alıntı:
Geçen sene bizi çiçekle karşıladınız.Caddelerde sokaklarda forma ile gezdik hiç bir sorun olmadı.Çiçekde getirdiniz sağolsunlar.Ama çirkef bir taraftar grubu olduğunuzu herkes biliyor bunu saklayamazsınız
Yener iki cümlen birbirine çok zıt abi. Çiçek getiren taraftar çirkef olmaz. Ve de Sivasspor taraftarı ES-ES den hiç bi kötülük görmemiştir. Hatta bizi sizin tribünler bile tanıyor. Bizi derken Cumhuriyet Üni.li ES-ES ler. Maçlara gittik Antepe. Sivasspor formaları geçirdik üstümüze. Yeniçeriler bizi ES-ES tayfa olarak tanıyor. Okullar açılsın maçlara da zaten geleceğiz.
Alt 20.08.2009, 13:35   #529
Ayşegül
Acemi Yiğido

55 Mesajına 83 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 582 Ayşegül FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR

Alıntı:
adıge26 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster
Sözde degil özde anadolu efsanesiyiz bilmiyorsan bakıver tarih kitaplarına sivas degil trabzon bile yokken biz başlattık bu ihtilali.

hayır o zaman burda ne işin var anlamıyorumki...millet geçmişini anlatmayamı üye oluyor bu siteye...gelen biz şunu yapmıştık bunu yapmıştık fasa fiso pess yaa
Ayşegül isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 20.08.2009, 14:03   #530
yener_sahin
YASAKLI ÜYE

811 Mesajına 2.057 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 0 yener_sahin FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR

Alıntı:
SivaslıEses2658 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster
valla yener bişey bilmeden konuştuğunu belli ediyosun geçen sene bursa maçında açıkta bursalılar da vardı fotoğrafı da mevcuttur bende. göndereyim istersen. bursa bana atıp tutarsa ankaragücü için çok da güzel ıslıklarım. 061626 yı hiç bi zaman da desteklemedim. iyi oldu dağıldığı. sizin kavrayamadığınız bişey daha var: bursaspor amigosunun yaptığı açıklama bu. eski dosttan düşman olmaz. Es Es taraftarı eskisi gibi Bursa sokaklarında rahatça dolaşır. o yüzden de bursada karşılanmamızda bi sorun olmaz.
bir şey bilmediğim mi karşında çoçuk yok.ben senin bursa maçında bursa tribünlerindeydim hacı.aranızın iyi olduğunu biliyorum.daha iki güne kadar bursa kasımpaşa maçında es es atkıları vardı bursa tribünlerinde.valla inşallah dediğin gibi olur bursada sorun çıkmaz.sorun çıkmasını hiç kimse istemez.benim tereddütüm işte bakalım eskisi gibi gezebilecekmisiniz.
yener_sahin isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla

Etiketler
efsanesi, eskişehir, eskişehirspor, eskİŞehİrspor, resimler

Seçenekler Arama
Stil