Ana Sayfa  |  Site Haritası  |  Forum  |  Chat
‹ Anasayfaya geri dön  |  Sivaslilar.net  |  Sivastuning.com
Sivasspor

Hoşgeldiniz
Zurück   SivasSpor.com - Yiğidoların Özgür Sesi > SivasSpor > SivasSpor

SivasSpor SivasSpor'un Gidisi / Yenilikler/ Mac Sonuclari

Konu Kapatılmıştır

Seçenekler Arama Stil

Cevap: Vee Mehmet Yıldız Gitti !..
Alt 29.12.2008, 00:03   #531
murteza geçerli
Yeni Yiğido

3 Mesajına 3 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 606 murteza geçerli FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR
Standart Cevap: Vee Mehmet Yıldız Gitti !..

Alıntı:
AleminKralli Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster
tamam haklisin ama kiralik verdimiz oyuncular takimlarina katki sagliyor alan menmun veren menmun ben böyle düsnüyorum niye aydin cok isnize yarar 6 aylikda olsa iyi bi kanat oyuncusu bülent israrla onu istiyor
kendi aydınımı yaratırım neticede aydın şu anda yetenekli diye tanımlanan oyuncu daha bu büyük yeteneğinin ne kadarını kim gördü yetişir ve geliştirilirse iyi futbolcu olur yani bana direkt katkı yapacak oyuncumu belli değil kapalı kutu,böyle olacaksa gs nin futbolcusunu yetiştireceğine kendi bonservisimde olan oyuncumu oynatır değerlendiririm en azından tapusu bende olur.

Gs nin pilot takımlığını yapmış olmayız.türkiyede aydın gibi bir sürü oyuncu var işlenecek olduktan sonra.

Aydını kiraya vereceklerine 1 milyon fazla versinler 2-3 genç alalım 1 sii kazansak bizim için kardır.

Basın sözcüsü gerçekten rezidi konuştukça batıyorlar susun baride şu adamların ucuz numaralarına alet olmayın ne işiniz var istanbulda futbolcu alacak adam gelsin sivastan alsın görüşmesini yapsın.Günde 30 kere açıklama basın sözcüsü fenerden teklif var diyor bülent yok diyor,mehmet benle kimse görüşmedi diyor bumudur yani ya.
murteza geçerli isimli Üye şimdilik offline Konumundadır  
Alt 29.12.2008, 00:08   #532
lutfiakarcay
Yeni Yiğido

lutfiakarcay - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

2 Mesajına 5 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 0 lutfiakarcay isimli Üye Tecrübe Puanınızını Kapatmıştır.

Alıntı:
elleshar Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster
fikret ünsalı dinledim bende az önce resmen fiyat artırmak için real betis i kabul etti bide türkiyenin diğer büyük klüpleride devrede yalanını sölediki komik gelio bana 1 gece önce fenerbahçenin hiç girişimi yok diyen bir takımın 1 gece sonra türkiyedeki bütün büyük takımlar devrede demesi

çocuğu resmen murdar ettiler yahu
lutfiakarcay isimli Üye şimdilik offline Konumundadır  
Alt 29.12.2008, 00:09   #533
AleminKralli
Yeni Yiğido

AleminKralli - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

2 Mesajına 2 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 607 AleminKralli FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR

Alıntı:
murteza geçerli Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster
kendi aydınımı yaratırım neticede aydın şu anda yetenekli diye tanımlanan oyuncu daha bu büyük yeteneğinin ne kadarını kim gördü yetişir ve geliştirilirse iyi futbolcu olur yani bana direkt katkı yapacak oyuncumu belli değil kapalı kutu,böyle olacaksa gs nin futbolcusunu yetiştireceğine kendi bonservisimde olan oyuncumu oynatır değerlendiririm en azından tapusu bende olur.

Gs nin pilot takımlığını yapmış olmayız.türkiyede aydın gibi bir sürü oyuncu var işlenecek olduktan sonra.

Aydını kiraya vereceklerine 1 milyon fazla versinler 2-3 genç alalım 1 sii kazansak bizim için kardır.

Basın sözcüsü gerçekten rezidi konuştukça batıyorlar susun baride şu adamların ucuz numaralarına alet olmayın ne işiniz var istanbulda futbolcu alacak adam gelsin sivastan alsın görüşmesini yapsın.Günde 30 kere açıklama basın sözcüsü fenerden teklif var diyor bülent yok diyor,mehmet benle kimse görüşmedi diyor bumudur yani ya.
kapali kuttu olur mu ya aydin yapma ozaman bülent uygun niye onu israrla istiyor aydin gelismis sadece mac eksi var bizde onun yerinde cok kaliteli oyuncular oynuyor fazla forma cansi bulamiyor oynamasi lazim sivasda banko oynar
AleminKralli isimli Üye şimdilik offline Konumundadır  
Alt 29.12.2008, 00:14   #534
GuNaY
Gast

Mehmet'in gitmiş yada gidecek olmasında avantajlı olduğumuz yönlerde var.
Sene sonunda boşta kalmış olacaktı. Çok iyi fiyata verdik.

Bülent Hoca hafta içinde Fatih Kolejindeki panelde " Sivasspor'da gitmeyecek olanlar Başkanımız ve Taraftarımız " demişti.

Başkanımız, hocamız ve Mehmet gitmesi yönünde bir tavır sergilerken, gitmesinin herkes açısından iyi olacağını düşünürken bizlerin olumsuz sözler sarfetmesi boşuna olacak. Kaldıki verilen kararlarda yetkilileri eleştirdiğimizde birçok defa yanıldığımıza şahit olduk.

Sivasspor bu yönetimle Süper Lige çıktı ve başarılı oldu. Başarımızı sadece bir futbolcumuza endekslemiş olursak hem yönetime hemde diğer futbolculara haksızlık yapmış oluruz.

Bülent Hocamızın kurmuş olduğu sistem harika çalışıyor. Gidenin yerine kim monte edilirse edilsin bu başarı devam edecektir.

Mehmet'in aynı başarıyı gittiği takımda göstereceğine inanıyorum. Çünki bütün Sivaslıların duasıyla oynuyor olacak

Alt 29.12.2008, 00:15   #535
murteza geçerli
Yeni Yiğido

Alıntı:
AleminKralli Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster
kapali kuttu olur mu ya aydin yapma ozaman bülent uygun niye onu israrla istiyor aydin gelismis sadece mac eksi var bizde onun yerinde cok kaliteli oyuncular oynuyor fazla forma cansi bulamiyor oynamasi lazim sivasda banko oynar
tamam sizde forma şansı bulamıyorsa kim nerde kaç kere seyretmiş 2-3 maç üzerine konuşuyorsunuz yada alt milli takım performanslarına göre.Bana ligde ne vereceği önemli ben kötü futbolcuda demiyorum zaten ama ben aydını yetiştirip gs ye ben yemedim sen ye diyeceğime nakitimi cebime koyar aydın ayarında genç 2-3 adamı alır yetiştiririm sivasım kazanmış olur gs değil.

Birde Bülent hoca geçen hafta mehmetle sözleşmesini uzattık diye açıklama yapmıştı ama basın sözcümüz haziranda bitiyor sözleşmesi yenilemedik dedi,bunların bir birlerinden haberlerimi yok.
Alt 29.12.2008, 00:23   #536
utaka123
Yeni Yiğido

2 Mesajına 2 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 0 utaka123 FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR

arkadaşlar ben basın sözcüsüne güvenmiyorum

sivassporda 2 yetkili isim var bülent uygun ve mecnun odyakmaz gerisi boş
utaka123 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır  
Alt 29.12.2008, 00:25   #537
murteza geçerli
Yeni Yiğido

Alıntı:
GuNaY Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster
Mehmet'in gitmiş yada gidecek olmasında avantajlı olduğumuz yönlerde var.
Sene sonunda boşta kalmış olacaktı. Çok iyi fiyata verdik.

Bülent Hoca hafta içinde Fatih Kolejindeki panelde " Sivasspor'da gitmeyecek olanlar Başkanımız ve Taraftarımız " demişti.

Başkanımız, hocamız ve Mehmet gitmesi yönünde bir tavır sergilerken, gitmesinin herkes açısından iyi olacağını düşünürken bizlerin olumsuz sözler sarfetmesi boşuna olacak. Kaldıki verilen kararlarda yetkilileri eleştirdiğimizde birçok defa yanıldığımıza şahit olduk.

Sivasspor bu yönetimle Süper Lige çıktı ve başarılı oldu. Başarımızı sadece bir futbolcumuza endekslemiş olursak hem yönetime hemde diğer futbolculara haksızlık yapmış oluruz.

Bülent Hocamızın kurmuş olduğu sistem harika çalışıyor. Çıkanın veya gidenin yerine kim monte edilirse edilsin bu başarı devam edecektir.

Mehmet'in aynı başarıyı gittiği takımda göstereceğine inanıyorum. Çünki bütün Sivaslıların duasıyla oynuyor olacak

Hocam benim eleştirim örneğin uygulamaya yönelik,mehmet gitmek istiyorsa zorla tutamayız.

Mehmet için bülent hocam geçen hafta sözleşmesini uzattık diye açıklama yaptı kendi kulaklarımla duydum şimdi basın sözcümüz yok öyle bir şey diyor siz sezon sonu bitecek diyorsun.

Gene eger sözleşme uzattıysa satmak son derece mantıksız çünkü yerine kimi alırsan al kısa vadede tutma şansı yüzde 50 dünyada bu böyle devre arası gelen oyuncuların katkısı hep sınırlıdır,birde sen sistemindeki en önemli parçayı gene en büyük rakibine veriyorsun ben fenerin filan yarışta olacağına inanmıyorum balla geldiler buraya en büyük rakibine vermek buda stratejik hatadır,imzaladıysa oynasın sezon sonuna kadar sonra helalleşelim dualarımız onunla gururlanalım.

Birde başkanın her yaptığı doğru olacak diye kaide yok mecnun başkanda yoksa aziz yıldırım yolundamı ilerliyor ben yaptıysam doğru mantığı ama yok öyle bir şey.

Ancak benim başkanım gs başkanının ayağına gidip benim futbolcumu pazarlamak için gazete gazete dolaşmasın.
Alt 29.12.2008, 00:29   #538
susu03
Yeni Yiğido

0 Mesajına 0 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 0 susu03 FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR

Ewet MEHMET YILDIZIMIZ galatasaray gitmiş olabilir yanlız gerçekden de bu sivasımız için yapıyor herkes biliyor bunu yalnız yediremdiğimiz için yazıklar olsun dioruz...

bide söle düşünün GALATASARAY da çok basarılı olabilir ve uefa kupasını almasında katkı sağlayabilir işte o zaman biz diecezki sivaslı mehmet...

Ewet gerçekden sivaslı kalacak kalben yalnız iyiliğimiz için bunuda yapması sarttı....
susu03 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır  
Alt 29.12.2008, 00:33   #539
murteza geçerli
Yeni Yiğido

Alıntı:
susu03 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster
Ewet MEHMET YILDIZIMIZ galatasaray gitmiş olabilir yanlız gerçekden de bu sivasımız için yapıyor herkes biliyor bunu yalnız yediremdiğimiz için yazıklar olsun dioruz...

bide söle düşünün GALATASARAY da çok basarılı olabilir ve uefa kupasını almasında katkı sağlayabilir işte o zaman biz diecezki sivaslı mehmet...

Ewet gerçekden sivaslı kalacak kalben yalnız iyiliğimiz için bunuda yapması sarttı....
ben şampiyon olayımda sivaslı mehmet diyeyim banane gs nin kazandığı kupadan.
Alt 29.12.2008, 00:35   #540
elleshar
Acemi Yiğido

9 Mesajına 11 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 618 elleshar FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR

Alıntı:
murteza geçerli Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster
tamam sizde forma şansı bulamıyorsa kim nerde kaç kere seyretmiş 2-3 maç üzerine konuşuyorsunuz yada alt milli takım performanslarına göre.Bana ligde ne vereceği önemli ben kötü futbolcuda demiyorum zaten ama ben aydını yetiştirip gs ye ben yemedim sen ye diyeceğime nakitimi cebime koyar aydın ayarında genç 2-3 adamı alır yetiştiririm sivasım kazanmış olur gs değil.

Birde Bülent hoca geçen hafta mehmetle sözleşmesini uzattık diye açıklama yapmıştı ama basın sözcümüz haziranda bitiyor sözleşmesi yenilemedik dedi,bunların bir birlerinden haberlerimi yok.
fikirlerin çok doğru eğer aydını alır ikinci yarıda sivas yetiştirdiği takdirde galatasaray cidden arda 2 ye sahip olur adnanlar yine zekasını kullanıyor çünkü artık aydını nereye gönderirsen gönder yerinde sayar .Bunu bilen adnanlar sivas gibi ligde amaçları olan şampiyonluğa oyanayan bi takımda kesnilkle daha yararlı olcağını gördüler benim fikrimce ben aydının dönüşü müthiş olur diye düşünüorum.
elleshar isimli Üye şimdilik offline Konumundadır  
Konu Kapatılmıştır

Etiketler
alex, flash, galatasaray, gitti, gscimbom, mehmet, oluyor, sivasin, sivaslı, sivasspor, son dakika, sonmedi, transfer, vee, yildiz, yıldız, Şuan

Seçenekler Arama
Stil