Ana Sayfa  |  Site Haritası  |  Forum  |  Chat
‹ Anasayfaya geri dön  |  Sivaslilar.net  |  Sivastuning.com
Sivasspor

Hoşgeldiniz
Zurück   SivasSpor.com - Yiğidoların Özgür Sesi > Haberler > Haberler

Seçenekler Arama Stil

--->: REZALET !!
Alt 31.08.2007, 11:53   #51
nazimgulturk
Usta Yiğido

nazimgulturk - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

107 Mesajına 165 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 858 nazimgulturk TAM BIR BEYEFENDInazimgulturk TAM BIR BEYEFENDInazimgulturk TAM BIR BEYEFENDInazimgulturk TAM BIR BEYEFENDInazimgulturk TAM BIR BEYEFENDI
Standart --->: REZALET !!

gerçekleri korkmadan adam gibi söyleyen erman hoca helal olsun sana hakemlerin başında senin olman lazım..
nazimgulturk isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 31.08.2007, 11:54   #52
ülküm58
Acemi Yiğido

ülküm58 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

24 Mesajına 41 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 646 ülküm58 Maalesef Forumlarda cok az yorum yapıyor.

trabzonu tarafsız sahada yenecez bu sefer ulusoy atlar futbolcularımıza saldırır maç nassıl olsa tekrar ediliyor der mecnunbaşkan ona yakın dur atlamasın içeri

hadi sivasım önce antep i gazi yap sonra sonra trabzon u sonra trabzon futbol federasyonunu
ülküm58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 31.08.2007, 12:22   #53
sivaslı105
Yeni Yiğido

sivaslı105 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

4 Mesajına 4 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 0 sivaslı105 Maalesef Forumlarda cok az yorum yapıyor.

biz SİVASLIYIH GAARDAŞŞŞ BİZE DE ERKEKLİK YAHIŞIRRR BİRAZ ERKEK OLUN BU MAÇIN SİVASI DA VAR HİÇ Mİ DÜŞÜNMÜYORSUNUZ EE BİZDE YENİLDİĞİMİZ ZAMAN SAHAYA ATLARIZ NE OLACAKK, FEDERASYON MAÇI TEKRAR OYNATIIRR....AMA BİZ GENEDE SAHAYA ATLAMAYIZZZ GAREDAŞŞ BİZ BİZE YAKIŞANI YAPARIZZZ....BİZ YİĞİDOYUZ BİZ SİVASLIYIH GARDAŞŞŞ..ÇÜNKİ BİZ ADALETTEN YANAYIZ NE YA ZIKKİ GARDAŞŞ BİLDİĞİMİZ TRABZONNN KALLEŞ ÇIKTI TABİKİ TÜM TRABZONLULARI KASTETMİYORUMMM.SİVASA TÜRKİYEMİZE SAHİP ÇIKALIM ARKADAŞLAR..HEPİNİZE SELAMLARR.ALİBABALI YİĞİDOOO SİVASLI YİĞİDOO
sivaslı105 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 31.08.2007, 13:25   #54
ardaulu
Yeni Yiğido

0 Mesajına 0 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 0 ardaulu Maalesef Forumlarda cok az yorum yapıyor.

evet bence diyelimki liderin 1 puan gerisindesiniz ve son maç gidersini lider takımın maçına atlarsınız sahaya liderin rakip takımının futbolculaarına saldırırsınız böylece lider hükmen malup olur ne güsell dimi ARKADAŞLAR BİDE BU AÇIDAN BAKMAK LAZIM OLAYA
ardaulu isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 31.08.2007, 13:28   #55
ardaulu
Yeni Yiğido

0 Mesajına 0 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 0 ardaulu Maalesef Forumlarda cok az yorum yapıyor.

YA AMA BÖYLE DİLENCİ AĞZIYLA trabzonun yendiği maçı alıp federasyonun bize vermesini de beklemeyelim federasyondan hakem raporuna şöyle yazmış:eğer sahaya dönseydim 6 sivaslı oyuncuyu sahadan atacaktım yani federasyon daha napsın iş bülen demirlekte bitio
ardaulu isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Sivas valisi Federasyon'un kararını eleştirdi...
Alt 31.08.2007, 20:46   #56
Gokay58
Yeni Yiğido

Gokay58 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

6 Mesajına 21 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 0 Gokay58 isimli Üye Tecrübe Puanınızını Kapatmıştır.
Standart Sivas valisi Federasyon'un kararını eleştirdi...

Sivas Valisi Veysel Dalmaz, Futbol Federasyonu'nun Trabzonspor-Sivasspor maçı hakkında aldığı kararla ilgili açıklama yaptı..

Sivas Valisi Veysel Dalmaz, Futbol Federasyonu'nun Trabzonspor-Sivasspor maçı hakkında aldığı kararla ilgili, ''Bundan sonra her olumsuz durumda sahaya atlayan olacaktır. Sahaya atlayanlara eğer bu kararlar aynı şekilde verilecek olursa spor camiasında çok ciddi sıkıntıların olacağını ben açıkça belirtmek istiyorum'' dedi.

Veysel Dalmaz, Futbol Federasyonu Yönetim Kurulu'nun, Trabzonspor-Sivasspor maçı hakkında aldığı karara yönelik yaptığı değerlendirmede, sporun dostluğa ve kardeşliğe vesile olan bir etkinlik olduğunu kaydetti. Yaşanan olayların yanlış olduğunu ifade eden Dalmaz, ''Hele Trabzonspor 1-0 galip durumdayken Trabzonspor taraftarlarından birinin olaya müdahale etmesi, hem Trabzonspor, hem Sivasspor, hem de spor kamuoyunu zora sokmuştur'' diye konuştu.

Maç böyle bitmişken maçın değerlendirilmesinde verilen kararın çok daha ilginç olduğunu ifade eden Dalmaz, sözlerini şöyle sürdürdü: ''Spor adına yapılan hatalarla dolu bir karar. Tabii ben burada karar doğrudur veya yanlıştır demiyorum. Şunu diyorum daha doğrusu. Daha da kötüsü olabilirdi. Ben kötünün iyisi de diyebilirim aslında. Çünkü ben özellikle Trabzon odaklı bir federasyondan sonra böyle bir kararın olmasını açıkçası biraz zor görmüştüm. Verilmesi zor bir karar. Belki insanlar vicdanlarına danışsalar başka türlü bir karar verecekler ama kamuoyunun baskısıyla daha başka kararlar verebiliyorlar. Ancak, bu tür kararların verilmesinden ziyade karardan sonra artık spor ahlakının tartışmalı hale geleceği, bundan sonraki olacak olayların önüne bu kararla geçilemeyeceğiydi. Bu konudaki benim de endişelerim var. Bundan sonra her olumsuz durumda sahaya atlayan olacaktır. Sahaya atlayanlara eğer bu kararlar aynı şekilde verilecek olursa spor camiasında çok ciddi sıkıntıların olacağını ben açıkça belirtmek istiyorum.''

BELEDİYE BAŞKANI AYDIN

Sivas Belediye Başkanı Sami Aydın ise Sivasspor ve Trabzonspor'un birçok maç yaptığını, bundan sonra da birçok maç yapacağını ifade ederek, ''3 puan ne Trabzonspor'un şampiyon olmasında, ne de Sivasspor'un bundan sonraki başarısında çok birşey ifade etmeyecektir'' dedi.

Sporun kendi kuralları içinde değerlendirilmesi gerektiğini ifade eden Aydın, şöyle konuştu: ''Spor, spor ahlakı içinde değerlendirilmelidir. Burada sporu farklı noktalara çektiğiniz zaman, sporun dışındaki hadiselerden dolayı karar verdiğiniz zaman spora zarar verirsiniz. Ben, Sivasspor ile ilgili alınan kararın maalesef spor kurallarını zorlayan bir karar olduğunu düşünüyorum. Ve bu kararın Sivasspor'a birşey kaybettirmeyeceğini, Trabzonspor'a da birşey kazandırmayacağını, ama bu kararı veren insanların spor kamuoyunda gelecekte bundan çok büyük zarar göreceğine, prestij kaybedeceğine inanıyorum. Bu nedenle de spor adına üzüntülerimi ifade ediyorum.''

AA
Gokay58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Federasyonun Kararı Hayal Kırıklığı ve de Aymazlık
Alt 31.08.2007, 23:22   #57
ErdalGüler
Usta Yiğido

ErdalGüler - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

46 Mesajına 134 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 863 ErdalGüler isimli Üye Tecrübe Puanınızını Kapatmıştır.
Standart Federasyonun Kararı Hayal Kırıklığı ve de Aymazlık

Ayhan Bermek: "Federasyonun Kararı Hayal Kırıklığı ve de Aymazlık"

Milli Takımlar eski sorumlusu ve federasyon başkan adayı Ayhan Bermek, Futbol Federasyonu'nun Trabzonspor- Sivasspor maçından sonra aldığı kararı "büyük bir hayal kırıklığı ve de aymazlık" olarak nitelendirdi.

Türkiye Süper Ligi'nin ilk haftasında oynanan Trabzonspor- Sivasspor maçında yaşanan olaylar spor gündemini meşgul etmeye devam ediyor. Hakem Bülent Demirlek'in son 30 saniyeyi oynatmayarak maçı iptal etmesi hem federasyonu hem de takımları zorda bırakmıştı. Bu hafta kararın açıklanmasının ardından spor yöneticileri Futbol Federasyonu'nu topa tutmaya başladı.

Not: alıntıdır.
Alt 04.09.2007, 08:35   #58
RÜTBESİZ ASKER
Acemi Yiğido

RÜTBESİZ ASKER - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

4 Mesajına 4 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 0 RÜTBESİZ ASKER ist zur Zeit noch ein unbeschriebenes Blatt
Standart -->: REZALET !!

Bu işte trabzonluların Futbol Fedarasyonuna tehdid ve şantajları olduğuna inanıyorum.Tabiki burada Haluk Ulusoy ve ekibinin trebzon spır karşısında böyle bi karar almasına gösterecekleri hiç bir gerekceleri yok sadece korkuları vardır.Ama şunu iyi bilsinlerki Trabzon Spor Futbol Fedarasyonunca aklandı fakat Türk kamuoyunca anlarlarsa büyük cezalar verilmişitr.Sivas Spor ise Türk kamuoyunda ise en az bizim gözümüzdeki yüceliği kadar yüceltilmiştir.Türkiyede şunuda gördükki Türk hakemleri maçları tehdidt altında çıkıp yönetmektedirler.Bu kararla sayın Haluk Ulusoy kendisine verdiği zarar kadar Türk futbolumada ,Türk futboluna desdek olan sponsorlarada büyük zararlar vermiştir.Artık görevinden istifa etmesi gerekmektedir.
RÜTBESİZ ASKER isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
-->: REZALET !!
Alt 04.09.2007, 08:47   #59
Abdullah DuMaN
Usta Yiğido

Abdullah DuMaN - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

4.168 Mesajına 9.556 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 1506 Abdullah DuMaN kann auf vieles stolz seinAbdullah DuMaN kann auf vieles stolz seinAbdullah DuMaN kann auf vieles stolz seinAbdullah DuMaN kann auf vieles stolz seinAbdullah DuMaN kann auf vieles stolz seinAbdullah DuMaN kann auf vieles stolz seinAbdullah DuMaN kann auf vieles stolz seinAbdullah DuMaN kann auf vieles stolz seinAbdullah DuMaN kann auf vieles stolz seinAbdullah DuMaN kann auf vieles stolz sein

çok doğru sölemiş adam herkez bizim arkamızda ulusoy hariç

Yorumlarınızı ilgi ile okuyup beğeniyoruz.
Ancak; yorumlarınızı mümkünse küçük harflerle yazınız lütfen....

Bizi Twitter'den takip etmek için tıklayınız....
Abdullah DuMaN isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
-->: REZALET !!
Alt 04.09.2007, 08:49   #60
Abdullah DuMaN
Usta Yiğido

Abdullah DuMaN - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

4.168 Mesajına 9.556 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 1506 Abdullah DuMaN kann auf vieles stolz seinAbdullah DuMaN kann auf vieles stolz seinAbdullah DuMaN kann auf vieles stolz seinAbdullah DuMaN kann auf vieles stolz seinAbdullah DuMaN kann auf vieles stolz seinAbdullah DuMaN kann auf vieles stolz seinAbdullah DuMaN kann auf vieles stolz seinAbdullah DuMaN kann auf vieles stolz seinAbdullah DuMaN kann auf vieles stolz seinAbdullah DuMaN kann auf vieles stolz sein

BUNDAN SONRA OLACAKLARI SÖLİMMİ YENİLEN TAKIM SEYİRCİSİ SAHAYA ATLAYACAK MAÇ YENİDEN OYNANACAK BUNU HEPİMİZ GÖRECEĞİZ TABİ BU ULUSOY DEVAM ETTİKÇE

Yorumlarınızı ilgi ile okuyup beğeniyoruz.
Ancak; yorumlarınızı mümkünse küçük harflerle yazınız lütfen....

Bizi Twitter'den takip etmek için tıklayınız....
Abdullah DuMaN isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla

Seçenekler Arama
Stil