Bir Depasanıda geride bıraktık.gelen arkadaşara teekkür ediyorum gelmenlerinde canı sağolsun.Bilindigi gibi iki dernegimiz ordaydı istenmeyen olaylarda olsa maçın sonu bir hayli sevinç doluydu.Çarşı taraftarına tek sözüm yapıklarınızın karşılıgı sivasta verilecek.Bu Arada TaTaNgALaRıN Atkısı benimdi nE işİ vardı diye soran varsa SiVaSaKaRyA KARDEŞTİR...Maçta Yenierilerdende yİgidolar vardı bunuda unutmayalım...
ReCep abi reimler içn sagolaın...
Yukarıdaki Mesaj için 2 Kullanıcı MustafaParlak'a Teşekkür Ediyor...
ŞEHİTLER ADINA INSAN BIR KEREDE OLSA BAGIRIR OLE DEGILMI KINIYORUZ.. İNÖNÜ KINIYORUZ..!!
bizim trübün şehitlrimiz için gerekeni yaptı ahmetturan kardeş inşallah sitemin bizlere değildir. ama cimnastik taraftarı bu ortak noktada bizlere eşlik etmedi
Yukarıdaki Mesaj için 2 Kullanıcı omercoskun'a Teşekkür Ediyor...
ya günay şimdi yanında olup seni desteklemek isterdim ama foto ortada yani kardeşim çıtır çıtır çitliyon yani senin örnek olman lazım gardaşım yapma böyle şeyler ! ! !
Elimde yada avucumda bir tane çekirdek göster ben bu işi bırakırım
Yukarıdaki Mesaj için 2 Kullanıcı 'a Teşekkür Ediyor...
Elimde yada avucumda bir tane çekirdek göster ben bu işi bırakırım
ya belki fotoda çıkmamış olabilir seni çekirdek yerken görenler olmuşdie duydum
ayrıca gözlüğüm olmadan seçemiom ama arkadaşlar öyle yazmış bu kadaa millet yalanmı sölüo yani GÜNAY ?
ya belki fotoda çıkmamış olabilir seni çekirdek yerken görenler olmuşdie duydum
ayrıca gözlüğüm olmadan seçemiom ama arkadaşlar öyle yazmış bu kadaa millet yalanmı sölüo yani GÜNAY ?