Cevap: Kasımpaşa-Sivasspor
HAKEM:Maçın hakemi şu an hakemlerin içinde en adil yönetim göstereni, yani Bünyamin Gezer. Maçta hakem faktörü aleyhimize olmayacaktır.
KADRO:
Kadromuz:
Alişan(Ramoviç), Diallo,Ivanovs,Ziya,Uğur Kavuk defansta; önlerinde Sedat Yeşilkaya( Keita), Kadir( saido), solda Cihan(Kamanan), sağda Zita, forvette ise Mehmet Yıldız(Ceyhun), Suarez biçiminde oynamalıyız. Abdurrahman,Sedat Bayrak,Akın,Ermanın bu maç yedekte durmasını, Mehmet ve Ceyhun'un ise birer devre birbiriyle değişerek oynamasını istiyorum.
OYUN ANLAYIŞI: Ziya ve cihan soldan, zita ve Uğur sağdan daha çok orta yapmalı, Suarezin kafa vuruşları ya da indirmeleriyle de gol pozisyonları bulabiliriz.
Kadir ve Sedat Yeşilkaya birlikte oynamalı ve Kasımpaşa orta sahasına nefes aldırmamalı. Defans arkasına rahat top atılmamasına izin vermemeli,atılırsa da adam paylaşımı ve kademeye dikkat etmeli.Hücum işini ya kanatları çalıştırarak,oyunu kanatlara yayarak, ya Ceyhun veya Mehmetten hangisi oyundaysa ona yerden vererek, ya da Suareze şişirerek yapmalıyız. Sedat Y. ile Kadir yalnızca savunmaya konsantre olmalı.
Gene hocalığa soyundu diyen olacak ama Futbol aslında basit bir oyundur. Onu zorlaştıran başka etkenler. O etkenleri de Riza hoca ve yönetim halledecek.
Önce savunma demeliyiz. Kasımpaşa konum itibariyle direkt rakibimiz ve ikili averaj lig sonunda önemli olacak. Beraberlik bize yarar.
|