Ana Sayfa  |  Site Haritası  |  Forum  |  Chat
‹ Anasayfaya geri dön  |  Sivaslilar.net  |  Sivastuning.com
Sivasspor

Hoşgeldiniz
Zurück   SivasSpor.com - Yiğidoların Özgür Sesi > SivasSpor > Maçlar

Maçlar Oynanan / Oynanacak / Ertelenen Maclar Hakkinda Yorumlar / Haberler .

Anketimiz: Karşılaşma nasıl sonuçlanır?
Sivasspor'umuz kazanır. 84 83,17%
Bucaspor kazanır. 5 4,95%
Berabere sonuçlanır. 12 11,88%
Katılımcı sayısı: 101. Sizin Bu Ankette Oy kullanma Yetkiniz Bulunmuyor

Konu Kapatılmıştır

Seçenekler Arama Stil

Cevap: Bucaspor - Sivasspor
Alt 14.03.2011, 00:45   #51
eskibektaşlı
Acemi Yiğido

70 Mesajına 137 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 528 eskibektaşlı FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR
Standart Cevap: Bucaspor - Sivasspor

Alıntı:
GuVeN Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster
Bucaspor'dan cok Buca Arenedan cekınıyorum.
Arkadaşım doğru söylüyorsun, ben buca'nın göbeğinde oturuyorum fanatik bucasporluları yakından gözlemliyorum ve maalesef birçoğu içkici,hapçı ve
saldırgan özelliklere sahip.

Bunların yapısını bilmeyen Sivaslı hemşehrilerimin özellikle stad dışında olmak üzere ve stadın içinde bunları tahrik edecek söz ve davranışlardan kaçınmalarını,

yani fırsat vermemelerini rica ediyorum, çünkü yiğido kardeşlerimin bir kısmı
bacılarını ve eşlerini getirebilirler dolayısıyla bu terbiyesizlerin uğultuları ve nahoş sözlerinden rahatsız olabilirler ve istenmeyen gelişmeler olabilir.

Bu nedenle yiğidolara ve Sivaslılara yakışır bir şekilde stada gelmeli takımımızı
sportif ifadeler ve kurallar içinde tezahüratlarla desteklemeliyiz. Kimseyle dalaşmamalı ve fırsat yaratmamalıyız , Buca da oturan bir sivaslı olarak hemşehrilerimi bu konuda bilgilendirmeyi görev bildim.

Maça gelince Bucasporun en önemli 2 silahı Mendy ve Erkan'dır bu ikisi ;süratli
driplingleri ile bindirmeler yapmakta ceza alanı içinde çoğalarak leko,Ali kuçik,
Ragıp ve gomez'in şutları ile kaleyi yoklamaktadırlar ve gol bulabilmekteler.

Sn. Çalımbayın Erkan ve Mendy durdurması halinde hucum güçleri çok azalacaktır.

Rakibi küçümsememek gerekiyor çünkü onlarda can havliyle oynuyorlar ve taraftarlarıda takımı ateşleyici özelliğe sahip.

İnşallah fırsatları değerlendirir galibiyetle ,olmazsa da beraberlikle döneriz.

Sivassporumuza başarılar diliyorum.

Stadda buluşmak üzere......
eskibektaşlı isimli Üye şimdilik offline Konumundadır  
Yukarıdaki Mesaj için 3 Kullanıcı eskibektaşlı'a Teşekkür Ediyor...
Alt 14.03.2011, 00:48   #52
crayz58body
Acemi Yiğido

crayz58body - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

21 Mesajına 30 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 660 crayz58body Maalesef Forumlarda cok az yorum yapıyor.

biz bu maçı rahat kazanacağız. kimsenin endişesi olmasın...biz bucadan daha iyi takımız...sadece hata yapmasınlar...Rıza hoca bu maça özel recete hazılayacak mutlaka...
crayz58body isimli Üye şimdilik offline Konumundadır  
Alt 14.03.2011, 00:50   #53
tekdoktirin
Usta Yiğido

263 Mesajına 343 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 793 tekdoktirin COK SEVILEN BIR KISItekdoktirin COK SEVILEN BIR KISItekdoktirin COK SEVILEN BIR KISI

bucayı yeneriz kaliteli yiz çok fark var
tekdoktirin isimli Üye şimdilik offline Konumundadır  
Bu Konuda tekdoktirin'a Teşekkür Eden Üyelerimiz...
Alt 14.03.2011, 01:29   #54
58akif34
Usta Yiğido

58akif34 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

791 Mesajına 2.261 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 746 58akif34 kann auf vieles stolz sein58akif34 kann auf vieles stolz sein58akif34 kann auf vieles stolz sein58akif34 kann auf vieles stolz sein58akif34 kann auf vieles stolz sein58akif34 kann auf vieles stolz sein58akif34 kann auf vieles stolz sein58akif34 kann auf vieles stolz sein

bucaspor son haftalarda iyi futbol oynuyor fakat gol atamıyordu bugün gol atmasının sebebi musaidi bucada kaleci atilla çok iyi bir kaleci iki haftadır takip ediyorum gerçekten çok iyi toplar çıkartıyor inşallah atillaya takılmayaçağız erken gol bulsak bile oyunu kontrollü oynamak lazım inşallah 3 puan bizim olacak
Alt 14.03.2011, 02:04   #55
fatih585858
Tecrübeli Yiğido

fatih585858 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

346 Mesajına 613 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 630 fatih585858 ist ein wunderbarer Anblickfatih585858 ist ein wunderbarer Anblickfatih585858 ist ein wunderbarer Anblickfatih585858 ist ein wunderbarer Anblickfatih585858 ist ein wunderbarer Anblickfatih585858 ist ein wunderbarer Anblickfatih585858 ist ein wunderbarer Anblick

Buca-Antep maçı 1-1 iken Antep'in %100 'lük penaltısı verilmedi, ve bucalı defans oyuncusu kırmızı kartlık hareket yaptı. Söylemek istediğim bu ligin hakemleri öyle yanlış kararlar veriyorlar ki, ligin gidişatını çok etkiliyorlar. Şimdi puan farkı 4 olacaktı , bu maçta kayseri maçındaki gibi alan savunması ve mücadeleci futbol oynamamız lazım, buca 3 puan için oynayacak dikkatli olursak kontraya iyi çıkarak , özellikle grosicki ile çok etkili olacağımızı düşünüyorum. Tek endişem bence şu ana kadar, takımın tek yıldızı Kadir bekmezci'nin oynayamayacak olması. Artık Rıza hocanın bu maçta Keita-Rada ikilisini oynatması gerektiğini düşünüyorum.
fatih585858 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır  
Alt 14.03.2011, 02:05   #56
sivaslı yıldız
Yiğido

sivaslı yıldız - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

101 Mesajına 171 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 680 sivaslı yıldız isimli Üye Tecrübe Puanınızını Kapatmıştır.

Buca' yı rahat geçeriz diye umut ediyorum.. O gün futbol şansı da bizimle olsun.. Bakıyorum takımımızı benim maçları izleyememem de olumlu etkiliyo zaten.. Ayrıca takımımızı yalnız bırakmayacak taraftarımıza da şimdiden teşekkürler..
sivaslı yıldız isimli Üye şimdilik offline Konumundadır  
Bu Konuda sivaslı yıldız'a Teşekkür Eden Üyelerimiz...
Alt 14.03.2011, 04:31   #57
yiğidobaytar58
Yiğido

yiğidobaytar58 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

111 Mesajına 193 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 655 yiğidobaytar58 COK SEVILEN BIR KISIyiğidobaytar58 COK SEVILEN BIR KISIyiğidobaytar58 COK SEVILEN BIR KISI

Bu maçta en önemli şey KADİR in yerine oynatılacak oyuncunun zihinsel olarak kesinlikle iyi motive edilmesi ve ekstra ilgilenilmesi lazım....yoksa facia olabilir allah korusun....çünki topların neredeyse % 75 ini KADİR kesiyodu orta alanda....Ve KADİR in şu özelliği var ileri fazla çıkmıyor orta alanda duruyo ve ani atakları kesiyo rakiplerin oyunlarını bozuyo......şimdi KADİR in yerine kısmen aynı özellikteki KEİTA yı oynatsa hazır değil, RADA oynasa, oda çok ileri çıkıyor ve bu zaten bi zaafiyetimiz olan ilerde top kayıplarında orta alanda karşılayacak oyuncu kalmaması anlamına geliyor....
bizim en önemli handikapımız gol yemek ,takım olarak iyi defans yapmalıyız Gayseri maçındaki gibi..zaten bucanın en önemli silahı MUSA yok yani ofansta fazla zorlayacak oyuncuları yok.....takım defansınıda iyi kurar ve orta alanda baskı yaparsak bucayı çok rahat bozarız...haliyle her maçta olduğu gibi zaten golumüzü buluyoruz,bizim gol atamama sorunumuz yok....
Alt 14.03.2011, 08:20   #58
Yusuf Çevik
Usta Yiğido

Yusuf Çevik - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

778 Mesajına 1.676 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 797 Yusuf Çevik Fazla söze gerek yokYusuf Çevik Fazla söze gerek yokYusuf Çevik Fazla söze gerek yokYusuf Çevik Fazla söze gerek yokYusuf Çevik Fazla söze gerek yokYusuf Çevik Fazla söze gerek yokYusuf Çevik Fazla söze gerek yokYusuf Çevik Fazla söze gerek yokYusuf Çevik Fazla söze gerek yokYusuf Çevik Fazla söze gerek yokYusuf Çevik Fazla söze gerek yok

Öncelikle Kayserispor maçından güzel bir galibiyet ile ayrıldığımız için mutluyuz.

Ama Bucaspor maçı Kayserispor maçından daha zor olacaktır.Kümede kalma mücadelesi veren 2 takım.Canla başla mücadele edeceklerini tahmin ediyorum.
Sivasspor futbolcularının kapasitesinin üstüne çıkması gerekli.

Neyse hayırlısı olsun bakalım...
Yusuf Çevik isimli Üye şimdilik offline Konumundadır  
Alt 14.03.2011, 09:24   #59
ccey
Yiğido

137 Mesajına 204 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 585 ccey COK SEVILEN BIR KISIccey COK SEVILEN BIR KISIccey COK SEVILEN BIR KISIccey COK SEVILEN BIR KISI

Kesinlikle biz bucaya gol atarız ama defans çok dikkatli olmalı ve en önemlisi defansın bütün açıklarını kapatan kadir yok, ona göre sabırlı rakibin oyununu bozarak oynamalı ve orta alanı iyi kapatmalıyız, birde şu son toplarda iyi olsak kayseriye 5 atardık, yigidolar size güveniyoruz ilk deplasman galibiyetiyle gelin inşallah
ccey isimli Üye şimdilik offline Konumundadır  
Alt 14.03.2011, 10:03   #60
ofozturk
Usta Yiğido

ofozturk - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

272 Mesajına 494 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 835 ofozturk FAZLA SÖZE GEREK YOKofozturk FAZLA SÖZE GEREK YOK

ben rahat alacağımızı düşünüyorum. yeterki manisa ve kayserideki oyunlarımızı tekrarlayalım.
ofozturk isimli Üye şimdilik offline Konumundadır  
Konu Kapatılmıştır

Etiketler
bucaspor, sivasspor

Seçenekler Arama
Stil