Cevap: Kimler Gitmeli? 2011-2012 sezonu
Bu sitede herkesin konuşma hakkı var;lütfen cevaplarda kırıcı olmayalım..Gideceklere gelince:Rıza hocanın son 1-2 ayda yaptığı konuşmalardan kendi kadrosunu kuracağını ve geçen yıllardaki takımdan çok sayıda oyuncuyu göndereceğini düşünüyorum...Bu oyuncuları tahmin etmek için kahin olmaya gerek yok...Başta M. Yıldız olmak üzere,Sedat,Abdurrrahman,Uğur, Murat S. ,İvanovs,Diallo,Kamanan,M. Nas gibi oyuncular gönderileceklerin listesinde yer almakta..Ama eğer yerlerine istenilen oyuncular alınamazsa Sedat ve M. Yıldız,Uğur ,M.Nas bu yıl da takımda kalabilirler...Beni düşündüren gidecekler değil yerlerine gelecek oyuncular..Rıza hoca aylardır yardımcılarını göndererek değişik ülkelerden oyuncuları sürekli izletti..Geçen yıl gelenler Sandro hariç takıma katkı yaptılar..Sandro ise sonradan hocanın açıkladığına göre geçirdiği bir sakatlık nedeniyle uzun süre oynamadığı için idman eksikliği ve maç eksikliği nedeniyle oynatılmamış..Rıza hoca eğer transfer konusunda aynı başarıyı gösterise sivasspor seneye kesinlikle ilk 10 için hatta ilk 6 için mücadele eder..Önemli olan transferde alınanların gidenlerden daha iyi olması;eğer gidenlerden daha iyi çıkmazlarda çok büyük eleştiri alırlar..Rıza hocanın diğer takımlarda yaptığı şu anda ümit milli takımın kadrosunda da olan bazı gurbetçi oyuncularla ilgilendiğini biliyoruz..Bu oyunculardan birinin adını tv58 de konuşurken kaçırdı..İnşallah bunun gibi genç,dinamik oyuncuları sivasspora kazandırır..Ben Rıza hocanın transfer konusunda iy şeyler yapacağına inanıyorum..Ama şu anda düşündüğüm bazı oyuncu isimleri var;ama isim vermeyeceğim..Bu sitenin müdavimleri transfer konusunda benim nasıl araştırma yaptığımı ve tahminlerimin boş olmadığını bilirler...Şimdiden beni bu transferlerin heyecanı sardı..İnşallah Grosecki ve Enaramo da yaşadığımız heyecanı bu yılki nokta transferlerde de yaşarız..
|