Yok donmedim ben sol tarafima hic yatmam cunku belimin sol tarafi agriyor ben hep sag tarafima yatarim.
gardaş ben uyuyunca dönmüşsündür diyorum sen hala ben sağ tarafıma yatarım diyorsun sana laf anlatmak deveyi hendekten geçirmeye benziyor sen uyurken ne halde uyuduğunu görüyonmu yoksa gözlerin açıkmı uyuyon
Ersun Yanal genelde kendi takımlarıyla iyi başlangıçlar yapar. Onun için bu maç çok önemli. Zaten puan olarak sorun yaşıyoruz. Fakat demem o ki bazı şeyler istediğimiz gibi gitmeyebilir bu maçta. Önemli olan alınabilecek kötü bir sonuca kafayı takmamalı ve morali de çok bozmamalıyız.
Trabzona karşı deplasmanda pek şansımız tutmuyor ama bu defa ümitliyim Trabzonun bazı oyuncuları afrika kupasına gitti zaten bu sene iyi degiller bizim takımında yeni hoca ile yakaladığı ivme ile bu maçı alabiliriz ...
Rüyamda 4-0 maglup oluyorduk ama insallah tersi olur.
Alıntı:
AtmaCa Nickli Üyeden Alıntı
sen sol tarafına yatmışsın sağ tarafına yat düzgün rüya görürsün
Alıntı:
YigidooSivas58 Nickli Üyeden Alıntı
Valla sag tarafima yattim ama bu rüyayi gordum.
Alıntı:
uyuduktan sonra kesin sol tarafına dönmüşsündür
Alıntı:
YigidooSivas58 Nickli Üyeden Alıntı
Yok donmedim ben sol tarafima hic yatmam cunku belimin sol tarafi agriyor ben hep sag tarafima yatarim.
Alıntı:
gardaş ben uyuyunca dönmüşsündür diyorum sen hala ben sağ tarafıma yatarım diyorsun sana laf anlatmak deveyi hendekten geçirmeye benziyor sen uyurken ne halde uyuduğunu görüyonmu yoksa gözlerin açıkmı uyuyon
Ortada Erkan Zengin diye birsey kalmadiki.Haftalardan beri bir Fenerbahce,bir Trabzon, bir Eskisehir arasinda gitmekten adam kendine en az 3 ay gelemez.Yani bize karsi oynasa ne yazar ,oynamasa ne yazar.
Onun suanda ayaklari yere basmiyordur...Buda Sivasspor icin büyük bir avantaj.
1 puan iyidir ama hayirlisi yenilip ileride telafisini fazlasiyla saglayacak oyuncu gelecekse de varsin yenilelim . Ne yazik ki bizim takimda isler boyle yuruyor.