Cevap: Sergenin Suyu Isındı Kaynar Oldu Artık !!!
Yazılanları okudum hepsine hak veriyorum. Doğrudur bu yıl Sergen başarılı bir giriş yapamadı ve oynattığı futbol hiçte hoş değil...
Pekiii bütün taraftarlara soruyorum; acaba alınan,transfer edilen bunca oyuncuların hepsini acaba Sergen'mi aldı..? Yönetimin hiçmi suçu yok.? Bence Sergen bugün gitse valla gördüğüm kadarıyla bu oyuncularla bu takım gitmeezzzzzzzzz...!!!
Teknik direktör bende olsam,burda yorum yapan arkadaşlar da olsa inanın bu oyuncuların hiç biriyle kimse çalışmak istemez. H.Özmert,Y.İncedemir,O.Gülle,E rkan Kaş ve hatta D.Abalo bile kalbur altı futbolcular. Ben naçizane şunu diyorum % 70 yönetim suçludur. Milleti 3-4 yıldır oylayıp duruyorlar. %30 Sergen suçludur. İstediğin futbolcuları alamıyorlarsa delikanlı gibi basıp İSTİFANI VERECEKSİN KARDEŞİM. Sivas'a futbolcu gelmiyormuş...Bahane hep bu..Niye gelmesin kardeşim sen 100 lira fazla ver bakayım niye gelmiyolarmış Edinho gidip Şanlıurfaspor'da oynuyorsaaa pekala Sivasspor'a da gelebilir. Bir galibiyet 1 trilyon getiriyor neredeyse. Al 3-5 tane kalburüstü futbolcu kendi borçlarını kendisi ödesinler. AL SANA DÜZ MANTIK SAYIN YÖNETİM..Dilimizde tüy bitti söyle söyle aynı. Ben Sergen'in yerinde olsam bugün istifa eder giderim.!!!
|