Ana Sayfa  |  Site Haritası  |  Forum  |  Chat
‹ Anasayfaya geri dön  |  Sivaslilar.net  |  Sivastuning.com
Sivasspor

Hoşgeldiniz
Zurück   SivasSpor.com - Yiğidoların Özgür Sesi > Haberler > Haberler

Seçenekler Arama Stil

-->: SİVAS VURGUN YEDİ
Alt 06.02.2006, 08:02   #51
bulent58
Acemi Yiğido

bulent58 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

1 Mesajına 3 kere Teşekkür Edildi
Tecrübe Puanı: 0 bulent58 ist zur Zeit noch ein unbeschriebenes Blatt
Standart -->: SİVAS VURGUN YEDİ

ZAMANINDA MİLLET UÇUP KAÇARKEN BİZ DEDİK BU TAKIMI BU KADAR GÖKLERE ÇIKARMAYIN HAVAYA SOKMAYIN BAKIN 9 MAÇTIR KAZANAMIYORUZ.
BİZİM BEĞENMEYİP SATTIĞIMIZ KAPTAN MOHAMMET DİYARBAKIERA BU HAFTA 2 GOL ATTI
LORANT EDFENDİ TÜRKİYENİN BENCE EN İYİ ORTA SAHALARINDAN BİRİSİ OLACAK ERTUĞRULU BURSAYA SATTIRDI
BU GİDİŞLE LİGDE ZOR ANLAR YAŞAYACAZ
YAPILACAK TEK ŞEY VAR ARTIK KENDİ SAHAMIZDA SEYİRCİMİZLE ÖLÜMÜNE OYNAYIP 3-4 TANE MAÇ ALMALIYIZ
BU MAÇLAR GAZİANTEP, ERCİYES, KAYSERİ, ANKARASPOR, GENÇLERBİRLİĞİ, Ç.RİZE
bulent58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 06.02.2006, 08:46   #52
RÜTBESİZ ASKER
Acemi Yiğido

RÜTBESİZ ASKER - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

4 Mesajına 4 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 0 RÜTBESİZ ASKER ist zur Zeit noch ein unbeschriebenes Blatt

Artık toparlanmalıyız haftaya vestel Manisa işimiz çok zor tehlike sınırından kurtulamadık bizim rakiplerimiz çıkışa geçerken biz düşüşteyiz aman ALLAH korusun.Şahsen beni korku sardı.ALLAH yardımcımız olsun.
RÜTBESİZ ASKER isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 06.02.2006, 08:50   #53
eren1
Gast

Alıntı:
hattab Nickli Üyeden Alıntı
bazen kaybetmekte kazanmayi ogrenmenin yolu olabiliyo tabiki gonul isterdiki samsun sporu yenelim ama sunuda kabul etmek gerekiyo samsun spor bizim takima gore tecrubeli sporcularla tecrubeli yoneticilerle vehatta ve hatta tecrubeli taraftarlariyla bu ligde yillardir futbol oynuyorlar biz daha birinci lige yeni ciktik sanki yillardir birinci ligdeyiz gibi yoneticisiyle taraftariyla futbolcusuyla havaya girdik adimlari saglam atmazsak bence bu sene ligde kaldik diye sevinmekten baska bisey kalmayacak geriye
tabiki bu benim kendi gorusum boylede olmaya bilir ama kardesim gorunen tablo oki bence lorantin takima kazandirdigi bisey yok takim sadece gidebilecegi en son noktaya gelmistir insallah daha kotusu olmadan bu sezonu kazasiz belasiz atlatiriz uefaya gitmeyi dusunen yoneticilerinde once ligde kalici olmanin yolarini bulmalarini temenni ederim
avrupada yasayan bir gurbetci olarak sivassporla gururlandik ama benim kendi kanimca sivassporu pekte iyi gunler beklemiyo allahtan ilk yari topladigimiz puanlar varda onlara guvenerek daha fazla strese girmeden bir kac puan alip bu sezonu dusmeden kapatiriz
GERCEKTE SUKI GORUNDUGU KADARIYLA IYI BIR ORGANIZE YOK TABI KOLAY DEGIL BUNUNDA BILINCINDEYIM LAKINPARAMPARCA BIR SIVASSPOR KAMUOYU VAR HER KAFADAN BIR SES CIKIYO TEK BIR AGIZDAN KONUSAN YOK YONETIMI BASKA TELDEN CALIYO TEKNIK KADRO BASKA TAKIM BASKA TARAFTAR BASKA TELDEN CALIYO ONCE KALICI OLMAYI HEDEFLEYIP SONRA BUYUK BASARILARIN PESINDEN KOSMAMIZ GEREKIRKEN BIRDEN EN IYI OLMA SEVDASINA DUSMUS BIR GORUNUM VAR NE ZAMANKI KOMPLEKSLERIMIZI YAPACAGIMIZ ISLERDEN ONDE TUTMAZSAK ISTE OZAMAN SIVAS OLARAK SIVASSPOR OLARAK HERZAMAN BASARILI OLURUZ HERKES KENDI ADINA DUSUNSUN HAKIKATEN COK ON YARGILI BIR TOPLUMUZ TABULARIMIZI YIKMAMIZ GEREKIYO
saygilar
SÖYLEDİKLERİNİZDE BANA GÖRE TAMAMEN HAKLISINIZ....
Alt 06.02.2006, 08:57   #54
nevzatt
Yeni Yiğido

nevzatt - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

0 Mesajına 0 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 0 nevzatt isimli Üye Tecrübe Puanınızını Kapatmıştır.

arkadaşlar,hemen ümitlerimizi yitirmeyelim.zaman her şeyin ilacıdır ben 30 yıldır sivassporluyum her zaman birinci takımım oldu ve olmaya devam edecek bulundugu yer neresi olursa olsun bence birde bu pencereden bakın lütfen..
nevzatt isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 06.02.2006, 09:52   #55
CÜSSKB-Aynur
Usta Yiğido

CÜSSKB-Aynur - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

64 Mesajına 176 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 1037 CÜSSKB-Aynur kann auf vieles stolz seinCÜSSKB-Aynur kann auf vieles stolz seinCÜSSKB-Aynur kann auf vieles stolz seinCÜSSKB-Aynur kann auf vieles stolz seinCÜSSKB-Aynur kann auf vieles stolz seinCÜSSKB-Aynur kann auf vieles stolz seinCÜSSKB-Aynur kann auf vieles stolz seinCÜSSKB-Aynur kann auf vieles stolz seinCÜSSKB-Aynur kann auf vieles stolz seinCÜSSKB-Aynur kann auf vieles stolz sein

Bir malubiyetle herşey bitmiyor, önümüzdeki maçlarda takım eski düzenine kavuşacaktır. paniğe gerek yok.
CÜSSKB-Aynur isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 06.02.2006, 10:15   #56
NervouS
Yeni Yiğido

NervouS - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

0 Mesajına 0 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 0 NervouS isimli Üye Tecrübe Puanınızını Kapatmıştır.

Herşeyin Güzeli Hayırlısı Sivas Spor İçin Olsun... Samsun Spor Deneyimli Bir Takım Superligde İlk Tecrubemiz Bu Macda Son Malubiyet Olur Hala Macı Duşunup Hem Kendimizi Hemde Siteyi Ziyaret Edenlerin Morallerini Yeniden Bozmayalım Samsun Macı Geride Kaldı Önümüze Bakalım... İlk 8 Değil ilk 3 Yerimiz ...
NervouS isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 06.02.2006, 10:30   #57
ErdalGüler
Usta Yiğido

ErdalGüler - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

46 Mesajına 134 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 887 ErdalGüler isimli Üye Tecrübe Puanınızını Kapatmıştır.

Kaybetmek Sivassporumuz için kötü ama hiçbirşeyin sonu değil... Kısa sürede iyi bir performansla ligi üst sıralarda bitireceğimize inanıyorum...
Alt 06.02.2006, 11:20   #58
burak_baykal
Usta Yiğido

burak_baykal - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

180 Mesajına 244 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 846 burak_baykal BU GIDISLE COK MESHUR OLACAK

YİĞİDOLARIN YENİLMESİ BENİ ÜZDÜ.BEN İSTERDİM Kİ YİĞİDOLAR KAZANSIN AMA NASİP OLMADI.İNŞALLAH MANİSA MAÇINI KAZANIRLAR ASLINDA KAZANMASIDA MECBUR YOKSA AŞAĞIYA DOĞRU ASANSÖRLE İNECEĞİZ.AMAN ALLAH GÖSTERMESİN................... ........
Alt 06.02.2006, 11:26   #59
OĞUZ
Yiğido

OĞUZ - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

2 Mesajına 2 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 0 OĞUZ ist zur Zeit noch ein unbeschriebenes Blatt

Bence bu malubiyette kalecinin çok yanlışları var. Hatta ve hatta ben anlamıyorum ligin nerdeyse en çok gol yiyen takımı diyarbakırın kalecisinin alınması yanlış. Bakın görün petkoviç kaledeyken veya kalla defansdayken yeni transferlerden ben memmun diğilim desek inanaırız. Sivassporun asıl kadrosu (PETKOVİÇSİZ, KALLA'SIZ HAKKI'SIZ OLMAMALI)
OĞUZ isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 06.02.2006, 11:29   #60
Etem-Murat
Usta Yiğido

Etem-Murat - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

25 Mesajına 32 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 951 Etem-Murat ist ein wunderbarer AnblickEtem-Murat ist ein wunderbarer AnblickEtem-Murat ist ein wunderbarer AnblickEtem-Murat ist ein wunderbarer AnblickEtem-Murat ist ein wunderbarer AnblickEtem-Murat ist ein wunderbarer AnblickEtem-Murat ist ein wunderbarer Anblick

Alıntı:
avare Nickli Üyeden Alıntı
cok zorlu bi donemece girdik vestel,gs ve trabzon hic ümidim yok pespese gelen yenilgiler takimi dagitir inanin cok korkuyorum
bu haftada vestele macı verirsek beşinci sıradan onuncu sıraya ani bir düşüş gercekleşecek gibi ondan sonrada neler bekler bizi düşünmek bile istemiyorum
Etem-Murat isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla

Etiketler
sİvas, vurgun, yedİ

Seçenekler Arama
Stil