Ana Sayfa  |  Site Haritası  |  Forum  |  Chat
‹ Anasayfaya geri dön  |  Sivaslilar.net  |  Sivastuning.com
Sivasspor

Hoşgeldiniz
Zurück   SivasSpor.com - Yiğidoların Özgür Sesi > SivasSpor > Transfer

Transfer Transfer Listesi / Yeni transferler / Giden futbolcular

Seçenekler Arama Stil

Cevap: Transfer-2014
Alt 04.02.2014, 10:27   #591
zgR
Yiğido

zgR - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

103 Mesajına 173 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 635 zgR FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR
Standart Cevap: Transfer-2014

takımda grosicki djebbour varken en azından kamil var o girer bişeyler yapar diyoduk şimdi kim kaldı taraftarın güveneceği oyuncuda kalmadı.kaliteyi düşürdüler iyiden iyiye.şampiyonlar ligi hayali kuran bu taraftara bu yapılmamalıydı.sivaslının geliri belli maça gelen zengin tanıdığı olan varmı bilmiyorum benim yok açıkcası,herkes bişeylerden kısıp maça geliyor ama yönetimin yaptığına bak.bizim yerimizde olmayı hayal eden takımlar ne transferler yaptı biz şimdi onların durumuna düşmeyelim diye dua eder duruma geldik.bu kadar karamsar olmak istemezdim aslında ama takımdaki kaliteyi yükseltmek yerine bu kadar düşürürsen taraftarda ister istemez karamsarlığa kapılıyor.
Alt 04.02.2014, 10:29   #592
buraks58
Usta Yiğido

buraks58 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

459 Mesajına 1.141 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 766 buraks58 FAZLA SÖZE GEREK YOKburaks58 FAZLA SÖZE GEREK YOK

devre arası transfer dönemine kaliteli bir kadroyla girdiğimizde çok ümitliydik. iki-üç kaliteli transferle neler olacak diye. yönetim acelemiz yok derken oyuncuya ihtiyacımız yok manasında dediklerini anlamamıştım.ama herkesi büyük bir hayal kırıklığına uğrattı sağolsun yönetim. hem transfer yok hem de kadroyu darattık. bu nasıl iştir anlam veremiyorum.

elimizde r.carlos gibi bir dünya markası var ama biz transfer yapamıyoruz. en kötü ihtimalle alanzinho,batuhan,tello gibi oyuncuları alıp kadroyu bile genişletemedik. ilk kez yönetime bu kadar kızgınım. mecnun başkan olmasa bir dakika destek vermezdim bu yönetime!!!!

tek umudumuz oldoni ve aykutun takıma büyük katkı vermesi ve bizleri şaşırtması.ayrıca şu devre arası kaybettiğimiz her maç sonrası hep şunu düşündüm.neyse bunda da bir hayır vardır. yönetim bu takımın iyi bir golcüye iyi bir orta sahaya ihtiyacı olduğunu görür ona göre transfer yapar.Ama onlar bunu göremyecek kadar sivasspordan uzak kalmışlar yada önemsemez olmuşlar.Helal olsun ki hoca tepki vermiyor. rıza hoca yada diğer birçok türk antrenör olsa hergün basına yakınırdı.adamın elinde resmen yedekten oyuna sokacağı alternatif olacak kadro yok.ama hep pozitif.

her üç günde bir maç yoğunluğu yaşamasına rağmen kısıtlı kadroyla sahada ellerinden geleni yapan oyuncularımıza çok teşekkürler.
büyük hocamıza ve teknik ekibine hep pozitif oldukları ve bizlere izlettikleri güzel futbol için teşekkürler.
yönetimde bulunduğu yeri hakeden tek kişi olan başkanımıza çok teşekkürler.
yönetimimize de büyük bir protesto alkışı ve teşekkürler. bu taraftara yaşattığınız hayal kırıklığı için.
Alt 04.02.2014, 10:36   #593
sivasfutbol
Usta Yiğido

sivasfutbol - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

556 Mesajına 1.045 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 872 sivasfutbol kann auf vieles stolz seinsivasfutbol kann auf vieles stolz seinsivasfutbol kann auf vieles stolz seinsivasfutbol kann auf vieles stolz seinsivasfutbol kann auf vieles stolz seinsivasfutbol kann auf vieles stolz seinsivasfutbol kann auf vieles stolz seinsivasfutbol kann auf vieles stolz seinsivasfutbol kann auf vieles stolz seinsivasfutbol kann auf vieles stolz sein

yönetim cıksın kamuoyuna sivassporun gelir ve giderlerini ayrıntılı bir şekilde açıklasınlar grosickiden kazanılan para nereye harcandı carlos sivasın parası var diye acıklama yaptı nerde bu paralar bu yapılanlar uygun dönemini hatırlattı takımın kalitesini böyle aşagıya neden çekiliyor yoksa yönetim kendi eli ile takımı düşürmeyimi amaçlıyor bu yapılanlardan sonra yönetimi protesto etmek için stada maçlara gitmeyeceğim sivassporu mahalle takımına cevirdiler üzülüyorum takımın yenildiği gün uyku uyuyamıyorum bilinç altında herhalde kalıyor evde coluga cocuga hanıma takılıyorum ben neden böyle davranıyorum diye kendime soruyorum altında sivassporun maglubiyeti cıkıyor yensede yenilsede parayı onlar alıyor üzüntüsü bize kalıyor yeter artık.
sivasfutbol isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 04.02.2014, 10:48   #594
nkmen
Yeni Yiğido

nkmen - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

6 Mesajına 8 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 0 nkmen FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR

artık şu saatten sonra yapacak birşey yok,ilk 11 de oynayacak 2 adam alınmış olsaydı bu takım çok rahat ılk 3 te ligi bitirirdi lakin şimdide bitirebilir,kadromuz şampiyonluğa oynadığımız senelerden daha iyi buna şüphe yok...sivasspor un en büyük zaafiyeti kurumsallaşmamış bir yapıya sahip olması hangi yönetici hangi isim nerde çalıştığı belli değil...kulubün artık bir kurumsallaşmış bir yapıya sahip olması gerekir...transfer komitesi oluşturulmalı ve iyi bir sportif direktör bulunmalı,muhsin ertuğral afrikayı ve avrupayı iyi bilen biri sportif direktörlüğe getirilebilir...başkan yardımcılarının ne yaptığını bilen var mı yok bunları görevlere ayırılmalı ve takıma bir tane adam akıllı bir basın sözcüsü atanmalı gündemi tek bir ağızdan dinlemeliyiz...kurumsallaşmak önemlidir...sivassporun büyük takımlar gibi kaznç sağlayabileceği yatırımlar yapılmalı mesela toplu konut inşa etsin mesela bir avm kursun, mesela sosyal tesisler inşa edilsin bunlar sivasspora ekstra kazanç yapacak şeyler...maalesef yönetim takım sivasspor kulubü kurumsallaşmadıktan sonra...ne ekstra oyuncu alabiliriz nede kazanç elde edebiliriz...gelen oyuncular kaçtı neden yabancı bir okul yok bu konuda çalışmalar yapılmalı...ibadetlerini rahatça yapabilecekleri ortamlar oluşturulmalı....bunları yapmak demek sivassporu daha ileriye götürecektir...bu yıl için sivassporun bu ligi ilk beşte bitireceğine inanıyorum 3. ligden beri bu takımın maçlarına gidiyorum...fenerbahçe maçında yine stadda olacam biz bu takımı öyle yada böyle sevdik..bizim işimiz her olumsuzluğa rağmen o stadı doldurmak ve takımımıza sahip çıkmkatır..saygılarımla...
nkmen isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Bu Konuda nkmen'a Teşekkür Eden Üyelerimiz...
Alt 04.02.2014, 11:02   #595
35gürün58
Usta Yiğido

35gürün58 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

284 Mesajına 589 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 807 35gürün58 FAZLA SÖZE GEREK YOK35gürün58 FAZLA SÖZE GEREK YOK

Değerli Arkadaşlar,

Sezon sonu ilk 2 veya 3 e girebilmek için tabii ki mutlaka nokta transferler yapılması gerekiyordu rakiplerin durumu ve puan durumumuz bunu emrediyordu.

Lakin Yönetimin bu konuda bence umursamaz durumu tüm gönül verenleri sükutu hayale uğrattı tepkiler de haklıydı yönetime, yalnız bir farkla Mecnun başkan hariç tutularak yönetime eleştiri yapılıyor bunu anlamıyorum ben

Çünkü Yönetimin başı Mecnun başkan Mecnun başkan istenilen futbolcunun alınması için olur verecek de yönetim almayacak siz buna inanıyormusunuz,
burada ki büyük hataya maalesef Mecnun Başkan da ortaktır. kimse ayrı tutmasın ..

Bunları ifade ederken şunu da unutmuyorum Bugüne kadar Sivasspor'un başına gelen en başarılı başkan olmuş ve takımı bu seviyeye getirmiştir, 3 temmuz sürecinde de takım adına sıkıntıları çeken çile çeken özveride bulunan bir başkan olmuştur ve Sivas'ın gururu olmuştur bunları asla inkar etmiyorum.

Sırf bu gerçekten dolayı taraftarlarımız transfer konusunda Mecnun başkana toz kondurmak istemiyor lakin gerçek bu transferlerdeki aymazlıkta Mecnun başkanında sorumluluğu olduğu gerçeğidir.
35gürün58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Bu Konuda 35gürün58'a Teşekkür Eden Üyelerimiz...
Alt 04.02.2014, 11:05   #596
babapiton
Usta Yiğido

babapiton - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

1.318 Mesajına 3.345 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 851 babapiton FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR

Slask Wroclaw'a Marco Paixao adlı forvet oyuncusu için 850 bin euro teklifde bulunmuşuz ama kulübü reddetmiş.

SİVASSPOR TV
babapiton isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Bu Konuda babapiton'a Teşekkür Eden Üyelerimiz...
Alt 04.02.2014, 11:09   #597
DOGU_BEY
Usta Yiğido

DOGU_BEY - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

2.159 Mesajına 8.138 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 1062 DOGU_BEY kann auf vieles stolz seinDOGU_BEY kann auf vieles stolz seinDOGU_BEY kann auf vieles stolz seinDOGU_BEY kann auf vieles stolz seinDOGU_BEY kann auf vieles stolz seinDOGU_BEY kann auf vieles stolz seinDOGU_BEY kann auf vieles stolz seinDOGU_BEY kann auf vieles stolz seinDOGU_BEY kann auf vieles stolz sein

OLASILIKLAR:

MARCO PAIXAO (Slask Wroclaw)

MATEUSZ ZACHARA (Gornik Zabrze)

PREJUCE NAKOULMA (Gornik Zabrze)

DERLEY (CS Marítimo)

SÜLEYMAN KOÇ (SC Paderborn 07)

SELİM AYDEMİR (Aalen)

21.01.2014, 00:10 tarihli mesaj....ama sonuç hüsran..
Alt 04.02.2014, 11:19   #598
MEVLUTHOCAOGLU
Yiğido

97 Mesajına 151 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 548 MEVLUTHOCAOGLU FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR

Alıntı:
DOGU_BEY Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster
OLASILIKLAR:

MARCO PAIXAO (Slask Wroclaw)

MATEUSZ ZACHARA (Gornik Zabrze)

PREJUCE NAKOULMA (Gornik Zabrze)

DERLEY (CS Marítimo)

SÜLEYMAN KOÇ (SC Paderborn 07)

SELİM AYDEMİR (Aalen)

21.01.2014, 00:10 tarihli mesaj....ama sonuç hüsran..

BU SAATE KADAR TRANSFER YAPMA VEYA YAPAMA SON SAATLER KALA ADAMLARA TEKLİFTE BULUN YOK ÖYLE SONRADA AVRUPA GİDECEZ BUYUK TAKIM OLACAZ YOK OYLE BİRŞEY
MEVLUTHOCAOGLU isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 04.02.2014, 11:20   #599
reform
Acemi Yiğido

29 Mesajına 52 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 450 reform FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR

Yönetim takımın ligdeki şuanki konumu nedeniyle tarnsfer yapmamayı tercih etti.Amaç sadece küme düşmemek.Yönetimin kafasında bu var nede olsa bu puanla küme düşmeyiz diyorlar.Traftar için tabiki en önemlisi küme düşmemek.Ama carlos itibar kazanmak çok başarılı olmak istiyor bidiğim kadarıyla bu durumda onu küstürmüş olmayalım.Ah be Sivasspor keşke pedrieli elinden hiç bırakmasaydı diyorum.Alınanların hiç biri onun kadar başarılı olamıyor.
reform isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 04.02.2014, 11:21   #600
halilxx58
Tecrübeli Yiğido

halilxx58 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

401 Mesajına 795 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 754 halilxx58 Maalesef Forumlarda cok az yorum yapıyor.

Transfer dönemi esi benzeri olmayan bir finalle kapandigina göre bu konuda artik yavas yavas silinebilir...

Kendinizi bir dahaki transfer dönemine iyi hazirlayinki bu kadar etkilenmeyelim. artik anti-depresan mi alirsiniz ne yaparsiniz bilmiyorum....

Etiketler
edilirse, politikasi, transfer, transfer2014, tuncay, Şanlı

Seçenekler Arama
Stil